Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Smashbox nya vårkollektion

Nu har Smashbox kommit med sin nya vårkollektion. Möt våren med den här fräscha flickiga looken så kommer du gnistra lite extra.


Detta roller gloss låter inte bara läpparna skimmra läckert utan innehåller Vitamin E som återfuktar och tar hand om läpparna. Nyansen heter "Pink Sugar" och kostar 220:- på eleven.se.









Det är en lekfull men ändå kvinnlig look med ögonskuggspalletter i rosa/lila nyans och blå/brun nyans. Helt underbara!  325:- på eleven.se.






En flytande eye-liner är en måste i varje sminkväskor enligt min mening! Ett svep med flytande eye-liner ger din sminking en helt annan look. Det blir dessutom lättare att till exempel öppna upp dina ögon och göra dom rundare. Eller varför inte testa på "The cat eye"-look? 275:- på eleven.se.



Sedan kommer vi till min favorit i denna kollektion! Denna produkt heter "O-glow" och den innehåller en formela som ger dina kinder en härlig rodnad, oavsett hudfärg! Det är den första intuitiva rougen som reagerar med din hud för att ge dina kinder den exakta färgen när du rodnar, helt naturligt på endast några sekunder. När den appliceras så aktiverar din hud den energigivande Goji Berry-C Complex som skapar en mikrocirkulations-effekt som ger en naturlig, rosig nyans till dina kinder - och den håller hela dagen!
Appelicera på osminkad hy eller sminkad, lägg lite "O-glow" på kindbenet och jämna ut med fingertopparna. 265:- eleven.se.


Någon annan som gillar denna kollektion?

//Emma.

Kommentarer
Postat av: Linda

Okej. Kuddar det är ju alltid nåt :D Hoppas du får en bra dag :D

2010-03-05 @ 08:59:58
URL: http://karlstadtjejen.blogg.se/
Postat av: jannina

Sv: JA han är såå söt! :) Och jag älskar O-glow!!!!

Sen måste jag bara fråga om filmen 17 again är brA?:D

2010-03-05 @ 12:14:42
URL: http://janninacarolina.blogg.se/
Postat av: Madde

Vad tycker du bäst om; godis eller chips? Svara på dagens fråga i inlägget på bloggen :) kram

2010-03-05 @ 13:29:16
URL: http://maddisenj.blogg.se/

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters