Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

På vift i Bjurtjärn

Jag håller fortfarande på att fiska rätt på kulturaktiva i kommunen som jag jobbar för. Verkligen jättekul! Har pratat med så mycket folk, och fått reda på så mycket som händer i kommunen som jag inte visste innan.
Lånade en bil igår och drog till Bjurtjärn för att träffa en kyrkokör. Hade fått vägbeskrivning av papsen (vad skulle jag göra utan honom!) och trodde inte att det skulle vara så svårt att hitta dit jag skulle, vilket det inte var faktiskt! Glad som tusan var jag att jag hittade kyrkan som låg till höger precis som papsen sa. Men det var till församlingshemmet jag skulle till och bredvid kyrkan låg tre byggnader... Hade ingen aning om vilken byggnad det var! Påminde om det där spelet där man ska välja rätt dörr för att få ett finfint pris.

Jag stegade fram till första byggnaden och hör och häpna! Det var rätt! Kantorn stod precis innanför dörren och var så välkomnande, likaså de äldre damerna och herrarna.

Jag förklarade vem jag var och att jag ville prata lite om det jag jobbade med. Vi skulle prata mer efter träningen sa kantorn, till lite fika. Gärna för mig! Tänkte jag, hade inte ätit middag, klockan nu var cirka 19:00.

De drog igång med uppvärmningen, stod och stretchade och greja.

"Sitt inte där Emma. var med nu!" Sa kantorn och viftade med nävarna år mig.

Och så står jag där helt plötsligt bland dessa äldre herrar och damer och stampar, stretchar och försöker få läpparna till ett perfekt O, samtidigt som jag tänker "hur hamnade jag här?"

Vi sjöng flera låtar, hade inte hört någon. Men vet ni, jag hade skitkul! Jag kunde inte komma upp i det där förskräckligt höga tonerna utan brummade långt ner tillsammans med herrarna, men det var riktigt kul!


Jag sjunger litegrann, men jag kan inte sjunga som Sofia gör. Pappa har jämfört mig med Kafka och Tracy Chapman.
"Du låter som en person som supit i 30 år. Men på ett positivt sätt!" sa pappa till mig en gång. Öhmm.. vad ska man säga? Tack? haha. Men jag förstår vad han menar, haha.

Så ska jag gå med i en kyrkokör? Troligen inte. Känns lite pinsamt att brumma tillsammans med herrarna:P




Sedan har jag hört att det finns en viss person som menar på att det inte är så bra att ha ägg på golvet (syftar då på nässelsoppa-inlägget nedanför.) Att det var lite klumpigt gjort kanske. Men låt mig säga såhär, på tal om klumpigt, jag har ju i alla fall inte gjort mig en egen parkering:P Eller hur... Mattias:P
Tror du att du kan häva ur dig en massa lustigheter bara för att du kan fly landet om en vecka så tror du fel... I got my eyes on you, muahaha. haha.



Där hade jag gjort världens godaste nässelsoppa, och vad ser han? Bara det sönderslagna ägget. Jag lyckades faktiskt koka tre ägg:P

//Emma.

Kommentarer
Postat av: Melanie

ah, jag tatuerar! gjorde det väldigt mycket förut. men sen slutade jag, vet inte varför. men ska komma igång med det igen :) jag har ett kinatecken på benet som jag gjorde i thailand när jag var 14 år, sen har jag en oseriös "08" på magen som jag och en kompis gjorde den 8 augusti 2008, 08-08-08 alltså och jag bor ju i stockholms län så.. hahaha! nej det är många som inte vill ha tatueringar, och det är förståeligt. men jag ska tatuera mig inom vääldigt kort tid och då blir det en diamant på undersidan av armen. väl genom tänkt kan jag säga ;D

2010-05-25 @ 11:55:02
URL: http://melanije.blogg.se/
Postat av: tiny

ja men vad hände idag? Moln igen! Vi bestämmer att det blir sol resten av sommaren, med undantag från någon enstaka regnskur så att det inte blir allt för torrt :D

2010-05-25 @ 12:27:53
URL: http://tinyprincess.blogg.se/
Postat av: Madde

Jag vet faktiskt inte om det är svenskt i botten. Jag och min kille diskuterade det igår kväll men kom inte fram till nåt.



Jo det är bra med mig. vad gör du idag? kram

2010-05-25 @ 12:48:18
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: olivia

Ja, gymnasiet här är verkligen tråkigt, och svårt. Allting är bara teori teori teori... Vi lär oss inget praktiskt över huvudtaget. Och om två år står jag där med min studentmössa och mitt betyg - utan något yrke. Hur många olika gymnasier finns där då att välja mellan? :) Ha en bra dag!

2010-05-25 @ 12:54:35
URL: http://oliviahellroos.blogg.se/
Postat av: olivia

Ja, gymnasiet här är verkligen tråkigt, och svårt. Allting är bara teori teori teori... Vi lär oss inget praktiskt över huvudtaget. Och om två år står jag där med min studentmössa och mitt betyg - utan något yrke. Hur många olika gymnasier finns där då att välja mellan? :) Ha en bra dag!

2010-05-25 @ 12:54:36
URL: http://oliviahellroos.blogg.se/
Postat av: cutecookie

Sv: Jo allt är bra hur är det själv?

2010-05-25 @ 14:58:02
URL: http://cutecookie.blogg.se/
Postat av: Jaana

sv: DU.... de e lugnt, jag vet xakt hur du känner dig. De e desamma för mig när jag kommer hem, man orkar knappt göra nöe. Man vill lixom bara slänga sig i soffan & bara tat lugnt. Jag va i Krhamn i helgen, åkte runt lite. Kul att se lite folk mitt i spöregnet, men det slutade regna efter typ halv 10. men de va folk ute te kl 2 när vi åkte hem. Fastingen nu te helgen oxå. Ska du dit? Jag & Micke fundera på att gå runt där på lördan en sväng, får se om man hittar nöe roligt. Kanske lite godis & munkar ;). kraaam

2010-05-25 @ 17:36:15
URL: http://finskadamen.blogspot.com
Postat av: Carolina [fotograf]

Tävlar ut 1000 kronor på Guldfynd enkelt på http://caroflina.se/2010/may/tavling-vinn-1000-kronor-hos-guldfynd.html#comment ♥ ♥ ♥

2010-05-25 @ 18:21:51
URL: http://caroflina.blogg.se/
Postat av: Carolina [fotograf]

Tävlar ut 1000 kronor på Guldfynd enkelt på http://caroflina.se/2010/may/tavling-vinn-1000-kronor-hos-guldfynd.html#comment ♥ ♥ ♥

2010-05-25 @ 18:23:30
URL: http://caroflina.blogg.se/
Postat av: HelloNicki

Jag tog körkortet idag :)



2010-05-25 @ 19:08:07
URL: http://hellonicki.se
Postat av: HelloNicki

Jag tog körkortet idag :)



2010-05-25 @ 19:08:34
URL: http://hellonicki.se
Postat av: Erika

sv: Men vad bra :D

Ja här är allt helt kanon. sjd? :)

2010-05-25 @ 19:20:27
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: ciiz

tack så mkt :D

2010-05-25 @ 21:13:26
URL: http://ciiiiz.blogg.se/
Postat av: Wiilow Foto - Tankar - Känslor

hej!



TAck så hjärtligt vad glad jag blev över din kommentar!



Jag har/hade ångest och oro över en vän som tog livet av sig=( Kram

2010-05-25 @ 22:24:40
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: emmelie

Joo, det är väldigt jobbit! Brukar inte vara såhär känslig mot pollen egentligen. Jag tror det är mycket pollen iår och de e därför jag reagerar så mycket på det!

Härligt! skönt att ta de lugnt åså! :)

2010-05-25 @ 22:48:36
URL: http://ekristo.blogg.se/

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters