Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Stockholmstrippen!

Då var vi alltså hemma igen. Några dagar i huvudstaden var härligt och kul! Sofia spenderade det mesta av tiden i studion med att jobba på flera låtar och hon blev väldigt nöjd med resultatet.


Vi bodde på Flottsbro camping. Hade hyrt en stuga där istället för att dra med husvagnen. Man har lite mer space i en stuga, men tanken att flera dussin legat i den sängen jag legat i, ätit med den gaffeln jag ätit med, drukit ur samma glas som jag... ja, ni förstår vad jag menar. Det känns lite snuskigt...

 

Trippen till Stockholm var för att Sofia skulle in i studion och spela in några låtar. Men det var också för att hon skulle spela på Musslan bar.

 


En liten, mysig bar på Dalavägen. Totalt spelade hon 6 låtar och blev kompad av pappa och brorsan Jonas på gitarr. 2 låtar utav de 6 körde hon med backtrack.

Soundcheck!

När soundchecket skulle göras hade Musslan inte öppnat ännu och vi fick gå in genom en annan ingång. Samma ingång där Astrid Lindgren hade sitt hem i 61 år! Hon bodde inte i ingången där utan i en lägenhet i den ingången... Ni fattar vad jag menar, haha.


Jag tyckte i alla fall att det var häftigt! Tänk så många böcker som blev till någonstans ovanför våra huvuden när vi satt och lyssnade på Sofia & co. Vilken otroligt häftigt tanke... Jag tycker i alla fall det:P Bokfreak som jag är^^

 

Per som äger Musslan bar bjöd hela familjen på mat som tack för giget. Jag tror hela familjen, innan vi fått maten, satt och sneglade lite nervöst på de som satt och åt musslor och andra skaldjur (som ni kanske hör på namnet så är Musslan en skaldjursrestaurang.)

 


Vi var väldigt rädda för att vi skulle få något helkonstigt! Vi fick inte reda på först vad vi skulle få. Låt mig säga såhär, vi Olssons är inte direkt skaldjurstokiga. Jag tycker det är gott, men för resten av familjen så räknas inte skaldjur som mat. Det ska vara real stuff. Stora köttbitar ska det vara. Helst ska det vara riktigt saftigt så att det rinner från mungiporna och till det ska det vara feta såser, smör, pommes, allt fett som man kan tänka sig och lite till!:P Vi kunde dock pusta ut, vi fick Entrecote med pommes^^

 

 

Nacka forum. Loveeeely^^ Gillar det köpcentrumet. Massor av affärer, men man går lite vilse... Svårt att veta vilket håll man kom ifrån. Jag var lite nervös inför Stockholmstrippen måste jag erkänna...

 

 

 

 

 

...Pappa sa nämligen några dagar innan vi åka följande:

 

"Ni när vi kommer till Stockholm så ska vi åka ut till Ekerö. (Spännande tänkte jag här och började lyssna ordentligt. Vad skulle vi hitta på?) Jag ska visa Jonas ställen där han inte varit men kanske ska till med pelletslass. Och Jonas har varit på ställen där jag inte varit. Det är bra om jag får se dom ifall jag ska dit."

 

 

 

 

Jag och mamma, som satt bredvid mig, kunde inget annat göra än skratta. "Yes!" ropade jag och körde upp ena näven i luften "Vad jag längtar! Ska bli så kul att se dom ställena."

 

 

 

Jag var ju såklart ironisk. Det är bara pappa som åker iväg för att se pelletsplatser... Och han fick se dom också:P


På väg ut till Ekerö fick vi se Drottningholmsslott!

Här är den studion där Sofia höll till.

 

Och Tony Malm spelade in dom!

 

Det hänger massor av såna här tavlor med skivor överallt. Roligt att gå och titta på ! Det var skivor med "Drömhus" "Roger Pontare" "DJ Bobo" "Eric Saade" och många många fler.

 

 

En rolig resa som jag hoppas vi får göra om många, många gånger till, kanske att vi då gör ännu mer roliga saker...^^

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Kommentarer
Postat av: Åsa

hahaha ja vad säger man olov är olov...gapskrattade (fast tyst för philip sover) åt olovs resa till ekerö! tänkte ni skulle kolla på något fint eller intressant men hade jag tänkt efter så kanske jag hade kunnat förutse vad det var....kunde knappt läsa för daniel för jag bara skrattade! olov är olov hihi jobb jobb lastbilar lastbilar...hihi ojoj det komemr att ta ett tag för mig att släppa det där! hahahahaha

2011-04-01 @ 21:41:34
URL: http://www.busandebarn.se

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters