Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Bilträff i Karlskoga

På onsdag åker familjen till Västerås och Power meet. Igår fick vi en liten uppvärmning kan man säga med bilträff i Karlskoga.

Det var bilutställning på dagen och crusing på kvällen.

För en gång skull kunda jag sitta bak i bilen, som var nedcabad, och jag frös inte. Solen var inte framme men vädret var ändå helt perfekt. Det varken blåste eller regnade, och vindarna var härligt ljumna.

Vi hade Cadillacen medan brorsan tog sin Corvette. Det är inte bara vi som åker i bilarna som tycker att crusing är roligt. Det blir som en folkfest. Familjer, vänner slår sig ner på gräsplättar för att titta på alla fina bilar som åker förbi, kanske drömmer man sig bort lite och undrar vilken veteranbil man själv skulle vilja köpa om man hade chansen. Det finns så otroligt många olika modeller att man garanterat hittar en bil som passar en själv. Vill man ha bil i mer rakare modell så är vår Cadillac-70:a perfekt. Men vill man ha lite mer bulligare (som jag vill:P) så är det bland annat tidiagare modeller av Cadillac, Buick, Chevrolet och Ford.


Vi smög hemåt efter midnatt och det var då 20 grader varmt. Ibland kan även Sverigevädret ha sina ljusa stunder. De är dock mycket få...:P//Emma

Kommentarer

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters