Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Sofia på sångaudition för tv3!

Tv3 storsatsning för i år är en sångtävling som heter "Secret singer." Programmet går ut på att få fram Sveriges bästa sångare eller sångerska, och det enda som bedöms är rösten. Hur man ser ut och hur man för sig på scenen spelar ingen roll eftersom rösten är det som är viktigast!

Sofia fick tips om tävlingen och mamsen, Sofia och jag åkte till karlstad och Scandic Hotel för att hon skulle göra en audition.

Det var som idol, dock mycket, mycket mindre folk. Sofia skrev in sig, fick en lapp som skulle fyllas i och en nummerlapp. Sedan fick vi gå ner till ett väntrum för att vänta på att hon skulle bli uppropad.



Det var 4 stycken (!) i väntrummet när vi kom vid 11:20. 12:10 blev Sofia uppropad med nummer 1012 och 12:14 var hon klar!

En tjej ifrån juryn kom ner med Sofia eftersom hon ville prata med mamsen efter Sofia är under 18 år och behövde målsmans underskrift. Låt mig säga såhär... tjejen från juryn var ... imponerad av Sofia:P Minst sagt! Hon nästan grät!

Juryn var supertrevlig sa Sofia och hon fick sjunga i en sångmick som spelade in hennes audition. Allt var avslappnat.

Det kommer att vara auditions lite varstans i Sverige (kolla in tv3.se om du är intresserad att testa du också!) och 60 personer kommer att väljas ut. Sedan kommer de få träffa ännu en jury som väljer ut ett antal personer som ska få träffa ytterligare en jury och såvidare.

Ska bli intressant att se ifall Sofia blir en av dessa 60 som får gå vidare till nästa steg! Vi håller tummarna!!!^^











//Emma

Kommentarer
Postat av: Marie

Det vore väldigt konstigt om hon inte blev en av de 60 tycker jag...

2011-06-15 @ 10:54:39
URL: http://pima.bloggplatsen.se

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters