Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Nära dödenupplevelse...

Japp, en nära dödenupplevelse hade jag idag...

Jag var tvungen att jobba hemifrån idag. Saknar ett program i min bärbara jobbdator som finns i hemmadatorn. Och till lunch gjorde jag i ordning en sån där pulversoppa med småspagetti i...

Mamma började prata om att hon skulle åka till Ikea i morgon, och jag skulle då kommentera detta men samtidigt som jag skulle prata så stoppade jag in en sked med småspagetti och svalde... och det tog stopp.

Jag spärrade upp ögonen i vild panik och tänkte "Nu dör jag!" Jag flyger upp ur stolen och mamma får panik. Och så kommer jag på att hosta, det är nog en god idé och göra. Som tur var så hade det inte gått ner för långt så att jag kunde hosta upp det.

Om jag var skakis efteråt? Japp, och jag fick en utskällning av Sofia när hon kom hem ifrån skolan! "Ta det lite lugnt när du äter!" Väste hon ilsket åt mig. Hon har nog lite kärlek över för mig trots allt^^

Inget knorr för mig på ett tag tror jag, haha:P

 

 

 

Im glad to be alive :P

 

 

 

//Emma.


Här var det köttfärspaj med kantareller & Champinjoner!


När jag var ute och gick i morse så hittade jag en plätt med kantareller. Plockade dom för att ge till Sofia (hon pratade om att hon ville ha kantarellsmörgåsar härom dagen:P), men så hittade jag fler kantareller och till slut hade jag ett lite berg av dessa godingar!

Så Sofia fick stå över sina smörgåsar och istället gjorde jag en köttfärspaj med kantareller och champinjoner^^
Och jag vill lova att det luktar ljuvligt!:D










//Emma


The net blir tv-serie


Sandra Bullocks The net ska bli tv-serie! Den här filmen rullar titt som tätt hemma hos Olssons, trots att teknologin i filmen är fruktansvärt stenålders, men gillar ändå storyn som får en att tänka till lite. Filmen går ut på att Sandras rollfigurs hela liv raderas. Enligt alla databaser så finns hon inte. Hon har aldrig existerat! Och då allt idag finns på datorer så funderar man på om det inte faktiskt kan hända!
Kan funka riktigt bra som tv-serie, dock kommer nog inte Bullock att spela huvudrollen skulle jag tro.


Har du sett The net?


//Emma.


Paris Hilton fast för kokaininnehav!


Det var under fredagskvällen som Paris Hilton stoppades av polis i Las Vegas efter att de sett marijanarök bolma ut ifrån bilen hon körde(hur de nu såg att det var just marijanarök vette tusan!)




När polisen genomsökte bilen hittades kokain undangömt i Paris handväska. Den gamla goda lögnen "Det är inte min väska, jag bara håller den åt en vän" dök nog upp skulle jag tro:P






Ooops! Kommer det att bli finkan för Paris igen...? Den spännande fortsättningen följer! Ibland är det skönt att man inte är en kändis, tycker ni inte det?:P






//Emma


Här var det kräftor!

Hade kräftfest hos brorsan igår. Trevligt, trevligt^^ Goda kräftor fick vi tag på också och inte de där sunk "kräftorna" som vi brukar ha!

Men det här med kräftor... man äter ju egentligen inte mer än stjärten på kräftan, mätt det blir man på brödet...!:P Japp, jag har tänkt till där;D





Mamsen köpte sånadär gigantiska haklappar... Försökte hon säga oss något?:P


Känner på mig att det här inte är de sista kräftorna som jag ser i år... ^^ They will hunt me!


Sofia went crazy med den här hatten! Haha. Förresten, var kom hattarna ifrån?! Vem skulle frivilligt ha dom på sig? Förutom Sofia då, hehe.






//Emma.


Kräftfest hos brorsan!

Äntligen! Så jag har längtat. Äntligen kommer kräftfesten gå av stapeln i kväll! Eftersom det alltid är någon som jobbar så var vi tvungen att offra någon och det fick bli lillebror Jonas tyvärr. Han kommer inte hem förrän på söndag!
Tänkte kidnappa Philip, nykomlingen i familjen, från hans mamma i kväll, muahaha. Har inte hållit i honom än!



Och vet ni! Da da da dam! Jag beställde ett par skitsnygga skor ifrån Nelly.se idag! Love them!



Marble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

299:-

 

Blev även två cardigans och en kortärmad tröja. Det är lite för kallt att gå omkring utan värsta pälsjackan på kontoret:P Tråkigt för mig, för jag avskyr tröjor! BTW, tror jag kommer bli nästan två meter i dom där klackarna, haha.

 

 

 

Förresten, någon mer än jag som har Ica´s falukorvs låt på hjärnan? På måndag är det falukorv, på tisdag är det falukorv... Tänk er den låten som mal i huvudet när man ska sova:P Jag är rädd att jag ska börja drömma om flygande falukorvar snart!

 

 

 

//Emma.

 

 


Lohan- Inte längre bakom lås och bom!


Jag har tänkt på en sak... Hur kommer det sig att fängelset alltid är "fullt" när hollywood stjärnorna hamnar bakom lås och bom?

Tror knappast att det skulle vara det om jag hamnade där...







//Emma.


Grattis Noel 3 år!!


Faster Emma och Faster Sofia vill önska dig grattis på födelsedagen Noel!

3 år, du börjar bli en stor kille nu!:D


Vi önskar dig en riktigt bra dag, så ses vi sen för tårta och presenter!^^







//Emma & Sofia.


Besök på BB

Var på besök hos den lille bebisen på Karlstads BB. Vad söt han var! Dock blev vi alla förvånade över vad stor han såg ut!

Åsa var trött, men jag tyckte hon såg jättepigg ut. Daniel såg mer slut ut än vad hon gjorde:P Ska bli roligt och se vad han kommer att få heta, och om han kommer bli ett busfrö precis som sina bröder:P




//Emma.


En liten pojke blev det!!

Nu är jag faster för tredje gången! 03:10 i natt kom den lille killen. 4100 g och 52 cm lång!^^ Ska nu iväg till BB för att träffa det nya tillskottet!



Äntligen!!:D


//Emma

Faster gånger 3?

Äntligen!!!! Vid lunch idag åkte Åsa och Daniel till BB. Så vi hoppas att det blir en liten bebis idag^^ Nu är det bara att vänta och se... och jag hatar och vänta, bland det tråkigaste jag vet!

Noel och Martin är här medans mamma och pappa är iväg. Daniel ringde för en stund sen och Noel ville säga några ord. Och vad sa han? "Jag får ingen mat." Hahaha. Den killen har ätit konstant sen han kom! Och Martin verkar tro att han hamnat långt ute i ingenstans för han sa till mig "Du där. Kan man bajsa på det här stället?":P

Undrar vad som ploppar ur munnen härnäst:P






//Emma.

Grattis Daniel på 27 årsdagen!


Idag vill Sofia och jag gratulera vår storebror Daniel på hans 27 årsdag!!

Ett stort Grattis från oss,

vi hoppas du får en jättebra dag!




Kanske får du en alldeles speciell present av Åsa!:D







//Emma & Sofia.


Dregel...8)

Dessa stövletter is to die for!:D Är dom inte skitsnygga!!! 349:- på bonprix.se. Jag...vill...ha...*dreglar*:P

 

 

 

 

//Emma.


Blir det någon bebis...?

What´s up Kids!:P Vad hände egentligen med den stora solen som skulle vara idag?! Blåst och mulet hela dagen. Papsen som är och kör i Norrland, han har minnsan strålande sol och alldeles underbart gött. Hmm... kanske skulle kontorsråttan bli lastbilschaufför...?:P Bara en tanke.

När jag kom hem på eftermiddagen så var min bror och hans familj här. Noel, minstingen som fyller 3 nästa vecka, sprang omkring helt bar från midjan och ner som vanligt:P Men sällan har jag sett honom så förskräckt som när jag tog av mig min jacka och hängde upp den.

"Varför har du en sån?!" utbrast han och pekade på mig.
"Vad då för något?" Jag förstod inte alls vad han menade, trodde först jag hade en megafet insekt på mig av något slag.
"Varför har du en sån tröja för?"
(Fullständig tystad från min sida... följt av: Tik, tok, tik, tok)
"Menar du den här?" sa jag tillslut och fingrade på min bolero.
"Ja, varför har du en sån?!"

Jag liksom bara... Noel, what the fuck... :P Haha.



Och på tal om what the fuck, när tusan Åsa ska bebisen komma ut! Det har gått en vecka över tiden nu, så jag föreslår att vi gör som jag förslog för några dagar sedan. Lägg dig på golvet, jag lägger händerna på din mage, trycker allt jag har och Daniel tar emot. Voila! Du är trebarnsmor!:P



Awww, härligt... Nu ska det inte dröja förrän man blir nerspyad igen^^  Livet är väl underbart, inte sant? Tills de där småliven växer upp och bli tonåringar... :P








//Emma.

Jag har skaffat en facebook!

Jag kan knappt fatta det själv!! Jag har skaffat mig en facebook. Varför?... Ingen aning... hahaha. Sofia har suttit med mig nästan en timme för att förklara hur allt funkar. Jag fattar fortfarande inte något... liksom vad går det ut på?

Det slutade med att Sofia och jag skickade meddelande till varandra. Vid ett tillfälle kom mamsen in:

"Sitter ni och chattar med varandra? Ja, ni har allt mycket att göra." Hahaha.


*suck* jag önskar bara att jag hade lite vänner, hahaha^^ Tur att jag har Sofia i alla fall, haha.






//Emma.


Shiseido har anlänt hos Eleven.se

Yep, det är sant mina vänner. Och här har ni en bloggare som är väldigt glad över denna nyhet^^ Det piggar upp vardagen liksom:P
Shiseido har allt ifrån ansiktmasker, toner till ögonfransböjare och ögonskugga. Men då jag tycker ansiktsvård är en djungel så koncentrerar jag mig på sminket, hehe.



Foundation 395:-



Cream eyeliner 305:- Finns i svart och brunt.



Den här gillar jag! Muahaha. Vilken läcker färg! Satin eye colour 275:- Finns i massvis av färger.


Eyes hadow quad 435:-






Allt detta och mycket, mycket mer finns på eleven.se.





//Emma.


Vem tycker ni är bäst??


Vad tycker ni om den här versionen av So Sick?


Eller om den här? ^^)

//Sofia

Stilettklack i ögat

Läste på msn.se om ett bråk mellan två danska tonårstjejer som slutade med att den ena utav dom fick en stilettklack i ögat:P
Händelsen ägde rum i Köpenhamn natten till idag, söndag, och klacken kördes in så långt in i ögat att den fastnade! Hon fördes till sjukhuset för operation och hon lär få varaktiga skador på ögat.(Konstigt vore det väl annars!)
Det ska ha varit ett svartsjukedrama.



Ja, man muckar inte med en tjej i högklackat, det säger jag bara:P







//Emma.

Idol lanserar trailerlåt med Darin


Den 7:nde september drar ännu en säsong igång för Idol. Och detta året lanserar TV4 en specialskriven trailerlåt med den forna idoldeltagaren Darin. Konceptet för marknadsföringskampanjen, där Darins låt är en del vid sidan av reklamfilmer och utomhustavlor, är "en ny stjärna tänds". Låten avslöjar Tv4 heter "Microphone." Laila, Anders och Andreas sitter även i år i juryn.




Någon mer än jag som känner att TV4 börjar bli lite desperata med att behålla tittarsiffrorna...?




//Emma.


Katy Perry som omslagsflicka

The- Bride- to -be- Katy Perry är inte bara populär på musiklistorna utan även en mycket populär omslagsflicka på diverse tidningar. Omslagen brukar variera mellan en Good-girl-look och en bad-girl-look.












Men vilken Katy Perry föredrar du? The Good-Katy eller The-bad-katy?




//Emma.






Bildspel av Sofia Olsson!




Jag gjorde bildspel på min familj och på Michael jackson och la upp på Youtube. Så jag tänkte lägga upp det här också.
CHECK IT OUT! ^^)


//Sofia

PEACE OUT!

Fredagsmys!!!

Nu är det dags för fredagsmys!!
Första jobbveckan efter semestern avklarad.

Detta borde firas med lite;D





Blir det fredagsmys även för dig?






//Emma.

VEM BAR DEN BÄST?


I sommar har vi sett både High School Musical- stjärnan Ashley Tisdale och reality-TV divan Kim Kardashian i denna gråa Rebacca bondon hoodie! Både tjejerna matchade den med solglasögon och flip flops från Haviana för att få den typiska somriga looken. Vi vill veta vem ni tycker lyckades bäst med sin sommaroutift!
RÖSTA!!

//Sofia






Justin Bieber får en flaska i huvudet!


Jag förstår inte varför den personen gjorde så. Det måste gjort väldigt ont!:(

//Sofia

KÄNDISAR UTAN SMINK!


Marcia Cross


Jessica Alba


Jennifer Lopez


Jennifer Garner


Halle Berry

Vem tycker ni ser vacker ut även utan allt glitter och glamour och vilka borde göra sig själva en tjänst och anställa en stylist dygnet runt?

Jag tyckte Halle Berry var den som var fin utan smink!

//Sofia


Idag har jag varit duktig^^

Idag var det den första dagen på jobbet efter semestern. Så nu drar det igång igen!

 

 


Men mamsen, papsen och jag hann med att åka till Ikea idag... igen:P, haha. Idag skulle mamsen ha en ny bokhylla. Men det var inte därför att vi åkte till Ikea som gjorde mig så duktig, ack nej. Utan det var nämligen så att det var jag som körde... och jag körde med... (spänningen stiger!)... släpkärra! Ahhh, jag hör publiken jubla!!:P

 

 

 

Så fy farao vad jag är duktig^^

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.

 


DOVE LOTION!


Mamma köpte en Dove som man blir brun av. Och jag testa den på benen för att mina ben ser ju ut som likben.
Och man blev J*vligt brun av det. och jag är så klumpig, så allting blev ojämt. Men jag ska testa igen nu, utan att det blir ojämt!
BRA JOBBAT SOFIA! haha^^)

//Sofia

Oops! Lastbilschaufför med hjärnsläpp


Hur är det ens möjligt...?





//Emma.

Cardigans VS Justin Bieber

Det verkar som om den unga stjärnan, Justin Bieber, har fått slut på egna låtar. "Love me" heter hans senaste låt och är en cover på The Cardigans "Lovefool."
Sofia ÄLSKAR Justin Bibers nya låt (no suprise där:P) men jag tycker inte alls om den... och det beror på att jag hela tiden tänker på Cardigans låt. 





Vad tycker ni om Justin Bieber´s "Love me"?












//Emma.


De växer upp så fort...

Idag är det en stor dag för vår bror Jonas. Det är nämligen så att Jonas själv kör lastbilen! Jonas har under några veckor åkt med pappa och vår andra bror Daniel för att lära upp sig, och nu är det alltså dags för premiärturen.

Jag tycker själv att det är nervöst. Och jag hoppas verkligen att han inte kör fast eller får punktering eller något annat tråkigt nu så här den första veckan.

Men den som nog är mest nervös utav oss alla är nog mamsen, haha. Hon har gått och oroat sig hela dagen, så som mammor gör:P

Men jag säger så här: Jonas är ju trots allt biffig så det här lär han klara av galant!^^



En honnör från oss till dig Jonas. Och för Guds skull... kör inte på någon skylt längst vägarna:P Tur att Eva´s slänt inte är i närheten, eller vad säger du Jonas?;D








//Emma.


Sofia har Justin Bieber på hjärnan!

När jag satt vid köksbordet tidigare idag så kom Sofia och satte sig mittemot mig. Hon såg gravallvarlig ut och tittade lite fundersamt på mig. Men det största beviset på att hon ville säga mig något var att hon var helt knäpptyst! När Sofia är tyst, så är det något som är fel:P




"Vill du säga något till mig?" frågade jag tillslut. Dock var jag inte säker på om jag ville veta svaret...

"Hur visste du det?!" utbrast hon och sken upp som en sol och skrattade.

"För det ser ut som om du vill det" skrattade jag och svalde samtidigt lite nervöst. För vad vill hon säga egentligen? Är det något allvarligt? Har hon haft sönder något? Hittat en knöl någonstans? Låna kläder av mig? Vad vill hon?!!

"Visste du att Justin Bieber har en likadan hund som vi har?!!!!" säger människan tillslut. Och ni ska veta att min haka ramlade rätt långt ner!

"Vad det det som du ville berätta?!"

"Ja!! Den är hur söt som helst!! Oh my God!"









För er som inte vet så är Sofia HELT GALEN i Justin Bieber. Hon pratar konstant om honom. Mamma lämnar till och med rummet när hon drar igång:P Tydligen är det håret som får känslorna att svalla, haha. Men jag känner nu att det... börjar gå lite långt:P



Har du varit lika tokig i en kändis?





//Emma.

Unga Hollywood stjärnor-Stand up for cancer


Zac Efron och Dakota Fanning är två av de unga Hollywood stjärnorna som gått ihop och deltagit i den här videon mot cancer för att öka människors intresse för cancerforskning. "Stand up for cancer" är en insamling där de största stjärnorna idag använder sitt kändisskap för något gott.

1 av 2 män drabbas av cancer någon gång i livet, medan 1 av 3 kvinnor drabbas. Risken att du, jag eller någon i vår närhet ska får cancer är oroväckande stor. Tycker inte du också att det är dags att "Stand up for cancer"?








Dock tror jag inte att någon är ointresserad utav att bota cancern. Problemet är alla de högt uppsatta blodiglarna som tar en viss procent utav alla de pengar vi skänker.

Jag skulle skänka betydligt mer pengar till liknande insamlingar om jag visste att pengarna gick dit de skulle istället till en redan övergöd mage tillhörande en pengatörstig gubbe som sover gott om nätterna i en mångmiljon-villa som vi betalat.

Om alla pengar som skänkts till alla insamlingar mot cancer kommit fram så tror jag att vi skulle vara mycket nära, om vi inte redan hade lyckats, att bota cancern.








//Emma.

När katten är borta dansar råttorna på bordet...

Med katten menar jag papsen som är iväg och jobbar tillsammans med brorsan Jonas. De kör lastbil och ligger ute hela veckan just nu. Så denna vecka har vi passat på att åka till Ikea 2 gånger, hehe^^ Men det är Lindas fel! För hon och Ronny åkte till Ikea i måndags, och när de kom tillbaka så hade de köpt nytt vardagsrumsbords, lampor, dvd-hylla och Gud vet allt! Så vi var tvungna att åka dit på tisdag:p.... och torsdag tillsammans med Linda, haha. Och då köpte vi 4 stycken dvd-hyllor, två nya mattor, ett litet avlastningbord och annat smått och gott.

Så jag har nu monterat ihop de fyra dvd-hyllorna och jag känner mig nu som Byggare-Bob! Finns det något roligare än att montera ihop grejer! Jag tycker det är hur kul som helst^^


Och papsen förresten, mamsen har sagt att vi inte ska köpa fler dvd:er!:P Men visst blev det bra!



Da da da dam! Och den nya gröna mattan!!


Sen flyttade vi runt tavlorna litegrann...


...det blev väl inte så dumt?^^


Köpte en ny rund matta. Mamma, Linda och jag har bråkat i två dagar nu om vilken färg den gamla mattan egentligen är. Jag säger att den var mörkbeige medan mamsen och Linda säger att den är mörkbrun. Men jag säger, mörkbrun my ass! Visst är den mörkbeige?! ... Jo, det är faktiskt väldigt viktigt det här!:P


Men nu tycker jag att vi borde sätta ner foten här! Bara för att vi köpte lite nya grejer så vill mamsen byta ut allt! Som till exempel det här bordet! Men det här tycker inte jag att vi borde gå med på. Det bordet har vi haft så länge jag kan minnas, den är lika helig som min fåtölj! Mamsen, låt gamla Bettan vara ifred!:P





Och nu när vi fick en grön matta så såg jag vad mycket grönt vi har i det där rummet egentligen... Mattan är grön, duken på bordet är grön, duken på lilla bordet är grön, stearinljusen är gröna, ljuslyktorna är gröna, filten är grön, tapeterna är gröna... Så jag föreslog att vi kanske skulle skippa en grönduk... eller två:P



Papsen och Jonas, vad blir ert betyg nu då?^^




//Emma.


Justin Bieber når dig på nya sätt - i 3D!




Även fast Justin Bieber bara är en tonåring så har han ganska fullt upp otroligt liv!
Justin har skrivet en bok om sitt popularitet och boken kommer släppas senare i år, JIPPE!!
Men det är inte allt!
Justin ska göra en film om sitt livs historia! filmen kommer att vara i 3D. Filmen kommer bland annat att innehålla några av Justins  live-shower och självklart kommer han spela sig själv. Filmen kommer ut nästa år på alla hjärtans dag helgen. Ja... JAG KAN KNAPPT BÄRGA MIG!!!!!  HIHI^^)

//Sofia

PEACE OUT!


Video- smokey eye



Vi visar er här i en sminkvideo hur man gör för att få smokey eyes!






//Emma.

Visste du att...

...I kalifornia krävs det jaktlicens för att ladda en råttfälla?


Är det något att bli förvånad över när det är Arnold som är Guvernör? ... svaret är Nej:P

 

 

 

 

 

//Emma.


Årets första kantareller!

Tittade vad jag hittade när jag var ute och gick i går morse! Kantareller!! Eftersom Sofia är helt TOKIG i kantarellsmörgåsar så plockade jag med kantarellerna åt henne.




Om hon blev glad? Det blev hon^^ Ännu gladare blev hon när hon fick en nygräddad kantarellsmörgås i munnen:P

 

 

 

 

 

//Emma.


Visste du att...

... våra ögon har samma storlek vid födseln som genom hela livet fast varken öron eller näsa aldrig någonsin slutar växa?



Ja, vi kommer alla se ut som Joda tillslut... great...:P

 

 

 

 

 

 


//Emma.


Jag bakade-Petit chouxer!

Jag bakade petit chouxer häromdagen! Ett mycket enkelt recept och man kan ha dom som bullar till kaffet eller fylla dom med grädde och bär, eller kaviar, gräddfil och hakad rödlök eller något annat gott. Jag däremot fyllde mina med kolaglass, muahahaha.


Om du själv skulle vilja prova dessa baby´s så behöver du detta:


3 dl vatten
100g smör
2 dl mjöl
3 ägg

Och det är allt!

Koka upp vatten och smör. Häll i mjölet utan att ta bort kastrullen från platten. Rör kraftigt (här gäller det att ha armmuskler, vilket jag inte har:P) tills du ser att smeten som du nu fått släpper kanten på kastrullen. Smeten är fortfarande kletig men släpper ändå kastrullen. Ta av kastrullen från plattan och ha i ett ägg i taget. Rör kraftigt! Ser rätt konstigt ut varje gång du har i ett ägg, men som sagt rör kraftigt så blir smeten smidig igen^^

Spritsa sedan ut lagom stora bullar på en plåt med bakplåtspapper. Dessa bullar kommer nu att svälla på höjden, men inte så mycket på bredden. Bra att veta, själv var jag livrädd att de skulle svälla som tusan!:P Grädda sedan i mitten av ugnen i 30 minuter. ÖPPNA INTE LUCKAN UNDER TIDEN!


'

Sedan kommer smeten att svälla och bli så här.

Gör ett snitt i varje bulle och fyll dom! Det blev väldigt gott!! De kanske ser rätt massakrerade ut här, men det beror på glassen i spitspåsen som inte ville ut:P Det droppade glass över nästan hela köksgolvet, skojar inte. Mina nya vita strumpor är inte längre helt vita, de har nu en hel del inslag av beiga prickar:P ...  Ja, ja! Jag vet! Ingenting går som jag vill...:P Men jag lärde mig en läxa: ANVÄND EN SKED IDIOT!^^

 

 

 

 

 

//Emma.












Paletter från Eleven.se!

Jag är hemskt sugen på att testa dessa paletter från Eleven.se. Paletten till vänster Eleven 78 colour eye shadow set är en palett komplett med ögonskuggor och rough medan paletten till höger är en 20 Colour Camouflage Concealer Palette har de flesta concealernyanserna som gör att man kan få ett förstklassigt resultat! Och det är positivt att de inte kostar skjortan heller! Alltid ett plus i kanten;P





249:-289:-







//Emma.

Brody Jenners nya tatuering

"The Hills"-stjärnan Brody Jenner som för tillfället är tillsammans med Avrile Lavigne har låtit tatuera sin nya flickväns autograf på sin arm.

Avrile Lavigne ville inte vara sämre och tatuerade därför in Brody´s autograf, och därmed är de båda märkta för livet:P

Skulle du kunna tänka dig att tatuera in namnet på din pojkvän/flickvän?

 

 

 

 

 

//Emma.


En dag i Karlstad!

Idag åkte mamsen, Sofia och jag till Karlstad. Sofia skulle till tandläkaren med tandställningen. Och en förtvivlad Sofia kom tillbaka ut efter besöket. Hon hade nämligen fått gummisnoddar:P För er som inte haft tandställning så används gummisnoddarna när man har överbet eller så, och dessa gummisnoddar fästs längst bak på tandställningen och dras sedan fram till framtänderna ungefär där man kan fästa den andra änden av gummisnodden.

Men gummisnoddarna gör det väldigt svårt att prata:P Bra, tyckte vi, eftersom Sofia sällan är tyst, haha. Men Sofia tyckte däremot att det var rena pesten...

Så när vi kom till Ikea så hade hon bestämt sig för att skippa det här med snoddarna och skulle ta bort dom... lättare sagt än gjort:P


Hon fick inte bort dom! "Hjälp mig! Tänk om jag tappar dom och sväljerna dom! Hjälp mig!" Okej, det finns mycket jag skulle göra för Sofia, men att gräva med näven inne i hennes mun... det gör jag bara inte, haha.


Det måste ha sett bra roligt ut för de som passerade bilen när Sofia hade nävarna i munnen och mamma och jag höll på att dö av skratt, haha.^^


Men hon fick bort snoddarna tillslut och fick en belöning iform av dessert på Ikea:P




Hittade äntligen tekoppar!! Mamsen och jag har letat i 6 månader (skojar inte) efter fina tekoppar^^ Great Success!


Och sofia hittade en gigantisk rabarb... haha^^ Åh! Btw! Visste ni att Ikea börjat med mode?!!!...

... Dock har de lite svårt med proportionerna, hahaha. Allvarligt, är det någon som vet vad det egentligen är?!!


Efter cirka 1,5 timme på ikea så vände vi hemåt! Rekord vill jag nästan lova att det är! Brukar ta betydligt längre än så...:P


Men någon hade flyttat bilen så vi fick gå på jakt först, haha. Vi knallade omkring där på parkeringen som yra höns, haha.


Nu gott folk ska jag ta en kopp te i den nya koppen! Adios amigos!^^









//Emma.


Sminktips! Öppna upp ögonen

Har du ont om tid på morgonen när du gör dig iordning? Du vill se pigg och alert ut? Ett snabbt och mycket effektivt tips är att lägga en shimmrande, ljus ögonskugga i inre ögonvrån, vid näsryggen. Genast verkar ögonen mycket piggare och du behöver inte spendera en evighet vid spegeln.



Prova Smashbox "Champange" eller varför inte nyanserna "Day" eller "fashion" från Too faced nya eye kit!
Finns att köpa på eleven.se







//Emma.

En dag med vilden...

Japp, idag var vilden på besök! Syrran och Ronny åkte till Ikea i Karlstad, och Lindas ögon bokstavligen glittrade när de lämnade av Emil och fick slå på fickorna för att de inte skulle fatta eld:P Efter att Linda till slut dansat och sjungit klart inne i köket (Sången var en av de bästa hon gjort för den gick ungefär så här: Ikea! Ikea! Ikea! Åh, åh!":P haha. Jag kommer få stryk av henne för det här sen, haha:P Men jag kan inte hjälpa att hon är en sån stor inspirationskälla för mig... haha:P) och kommit iväg så kom Emil i form rätt så snabbt...

Emil leker inte med vanliga mjuka svärd, nej då. Han kör skohorns-varianten... den känns mer:P

Men han har ett mjukt svärd också! Se läppen! haha.

Stackars den som han är på jakt efter här...

Den där tyghunden, han heter Vovva:P, är seriöst den äckligaste, vidrigaste, snuskigaste, ohygieniska, mest motbjudande och stinkande tyghund jag någonsin haft oturen att stötta på. Om man skulle vilja tortera någon så är "The- vovva- way" rätt väg att ta. Man skulle avslöja vad som helst för att komma ifrån den där äckliga hunden! Och det konstiga är... att Emil går med Vovva frivilligt i munnen.

Det är inte ofta man får ett sånt här kort på vilden, eftersom han aldrig är still tillräckligt länge för att man ska hinna trycka av kameran! Och idag hade jag turen att få två såna kort!... Dock ser han rätt bitter ut på det andra:P...

"Om jag inte får mina russin så lever du inte för att se morgondagen." Hahaha, jag tror jag dör, haha^^ Jag kan inte sluta skratta när jag ser det här kortet! Jag får ge mig innan mamma tror jag tar något här inne på rummet. Men allvarligt, jag kan inte sluta skratta! haha.


 

 



Tack Emil för att du förgyllde min dag!!:D

 

 

//Emma.


Smashbox höstcollection

Masquerade heter Smashbox nya höstcollection. Paletter med mörka, matta färger, metallicfärgade eyeliners och glittriga läppglans i mjuka färger kommer göra vem som helst redo för hösten!

Creamy cheek color and brush är en rouge på stift där man med hjälp av borsten blendar ut färgen till det resultatet man vill ha.

 


Tips! Använd rougen även på läpparna! Svep sedan lite läppglans över;)

Svep en stor borste över baked fusion soft lights palette och placera sedan det rosiga, champange pulvret över kinderna, tinningarna, över ögonbrynen och näsan för att få ett härlig bronzingshimmer!


Tips! Efter att du placerat baked fusion soft light palette på kindbenen skultptera fram kindbenen genom att lägga en mörkare rouge under kindbenet. Kindbenen kommer då bli snyggt markerade!

I denna palett finner du både matta och metallicfärger. Från ljusa rosa nyanser till mörkare plommon och dramatiska metallicnyanser som ger dig oändliga möjligheter.



Golden Nude och Golden Pink heter de här läppglansen som både shimmrar och mjukgör dina läppar!


Framhäv dina ögon som aldrig förr med dessa metallicfärgade eyeliner! En specialborste medföljer. Välj mellan nyanserna Bronze eller Teal.

 

 

Produkterna finns att köpa på smashbox.com

 

 

 

 

//Emma.


Sofia & Jonas framför "Somebody to love"


Sofia och tillsammans med vår bror Jonas framför Justin Biebers hit "Somebody to love" i en annan version. Soft och alldeles underbar!:P



//Emma.

Systrarna totalt olika, part 2

Eftersom vi hade ett inlägg där vi listade våra favorit skor ifrån Nelly.se (och ni fick se våra totalt olika stilar) så kunde vi inte låta bli att visa våra favoriter inom klädesplagg också!:P

 

 

Låt oss börja med Sofia igen:

 

Knappo Top SEK 299, Soaked in Luxury - NELLY.COM

299:-

Granddad Top SEK 249, m By M - NELLY.COM

249:-

Script Tee SEK 699, Chaser - NELLY.COM

699:-

Ni skulle ha sett minnen på Sofia när hon fick syn på den här tröjan, haha. Hon skrek "COLA!" hahaha. För er som inte vet så är Sofia... Öhmm.. beroende av cola:P Minst sagt, haha.

Pop Corn Party Dress SEK 359, Only - NELLY.COM

359:-






Och mina favoritplagg:


Ihna Dress SEK 349, Vila - NELLY.COM

349:-

Lace Cut Out Dress SEK 399, Elise Ryan - NELLY.COM

399:-

Love Kills Slowly Tee SEK 949, Ed Hardy - NELLY.COM

949:- (!)

Elizabeth Top SEK 199, Vila - NELLY.COM

199:-

Att jag gillar nattplagg är knappast en hemlighet, önskar mig alltid det till födelsedagar och jul... gillar är ett svagt ord, haha, men jag gillar i alla fall väldigt mycket nattplagg^^ Så jag kunde ju inte låta bli att inte ta med en sådan. Den här vill jag gärna ha^^

Cup Cake Chemise SEK 599, Elle Macpherson Intimates - NELLY.COM

599:- Galet dyr bara!

 

 

 

 

Men här ska ni får se! Ett plagg som både Sofia och jag gillade!^^ We love!

 

Bobo Bodice SEK 449, Motel - NELLY.COM

449:-

Allt från Nelly.se








//Sofia & Emma.


Michael Jackson has not left the building...

Så sent som förra veckan så fick jag tanken "Undrar när man släpper outgivna Michael Jackson låtar för att tjäna ännu mer på människan?"

 

 


Och vad kan man nu läsa på msn.se? Jo, att man till hösten släpper en cd med den avlidne stjärnan med outgivna låtar!

 

 


Många av låtarna är inspelade under hans storhetstid på 80-talet men jag tvivlar starkt på att någon utav låtarna är i samma klass som "bad" eller "thriller."

 

 


Enligt Jacksons manager Frank DiLeo rör det sig om ett hundratal låtar, inklusive samarbeten med artister som Akon, Will I Am och Ne-Yo liksom äldre material. - Det finns några låtar som vi spelade in till "Bad"-albumet som vi inte tog med, som är sensationella, säger han.



Men man undrar dock, om låtarna är så sensationella varför släpps de då efter hans död?





Jag tror i alla fall att Sofia kommer glädjas av denna nyhet, och bara för det så är jag glad att Michael Jackson kommer släppa en ny cd... eller... det är ju egentligen inte Michael Jackson som släpper den... för han är död... men det är ändå han som släpper den... Ja ni förstår vad jag menar!:P Här gäller det att hänga med i svängarna!






//Emma.

Systrarna totalt-olika:P

Sofia och jag hamnade på Nelly.se, skoavdelningen. Och medan vi satt där så insåg vi båda två vilka totalt olika stilar vi har...:P


Följande skor vill Sofia ha...

Engineer Mid 40 SEK 2795, Prime Boots - NELLY.COM
                                    2795:-

Joanna SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM199:-

Fiesty SEK 499, Timeless - NELLY.COM499:-






Och följande skor vill jag ha...:P

Shelly SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM299:-



Barcelona Rare SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COM249:-




Lamis 01 SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM


                                     299:-




Klädstilen ska vi nog inte ens gå inpå, hahaha:P Vi får väl se om det dyker upp:P




//Sofia & Emma.


free counters
RSS 2.0