Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Maxim "Riktiga män"

Igår fick hela True Talent gänget gå på en show som heter "Riktiga män" där en av våra coacher är med, nämligen Tommy Körberg!:D Eftersom jag hade halsfluss sist som gänget var iväg och såg Pernilla och Danny uppträda så vad jag extra glad att jag fick följa med den här gången.

Det var en jättebra show! Jag blev så otroligt imponerad av Tommy Körberg. Vilken otrolig röst han har. Jag är så imponerad verkligen. Förutom Tommy så var  Johan Rheborg, Johan Ulveson och Erik Johansson med. Det var en skön komedi med sång, teater och dans.

 

 

Jag och Sara!:D



Verkligen en toppenkväll!:D Det blev en avslutning på McDonalds. Mums!;D










//Sofia"Effie"

Ida & Robert

Ida och Robert bestämde sig för att laga lite mat. Jag kollade på:P

 

 

 

 

 

 

 

//Sofia"Effie"


Personligt med Sofia

Har ni kollat in den personliga intervjun med Sofia på True Talents hemsida? Om inte, kolla gärna in den;D



Klicka på bilden så kommer ni direkt till klippet på deras hemsida!













//Emma

Buzzador

För några veckor sedan fick jag en inbjudan av min svägerska att bli en Buzzador. Men vad är då en Buzzador tänker ni då kanske? Jo som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster! Min svägerska har fått testa en massa roliga grejer och jag blev själv väldigt sugen på att få testa själv.


För cirka en vecka sedan fick jag mina första kampanjer att testa på, vilka var Digster och LOVEfilm!

Digster är site där de gör upp spellistor! Man väljer ut vilka artister man gillar och vilken typ av musik, sen sitter det folk och kombinerar ihop spellistor som de tror att man skulle gilla. Det finns spellistor att få till träning, party, avslappning, barnlåtar och så vidare. Dessa spellistor spelas sedan genom bland annat Spotify och Itunes. Jag som tränar en hel del har till exempel en träningslista. Det är bra musik och en väldigt bra blandning.

Den senaste kampanjen jag fått prova är LOVEfilm. Perfekt för mig som älskar film! Jag får under två månaders tid testa LOVEfilm helt gratis. Jag får välja mellan 20,000 olika film/speltitlar som jag lägger i min "hyrlista" och får sedan ett par av dom hemskickade till mig i brevlådan. Jag tittar när det passar mig och lämnar tillbaka dom när det passar mig. Sedan när filmerna är tillbaka skickade så får jag ytterligare ett par filmer som jag haft på min "hyrlista"! Otroligt smidigt! Jag har nu valt ut cirka 15 filmer och väntar spänt på att få hem mitt första filmpaket:D


Jag har inte varit medlem så länge i Buzzador än men det verkar väldigt kul! Man får testa saker som man inte visst fanns! Man kan naturligtvis tacka nej till kampanjer som man inte vill testa.

Vem som helst kan bli en Buzzador och tycker du att det här låter intressant, lämna då din hotmail i kommentarsrutan så skickar jag dig en inbjudan;D Det är helt gratis och superkul!:D Man kan få testa allt ifrån kexchoklad, schampo, ansiktsrengörning, smoothies, tandkräm, smink, ja allt mellan himmel och jord!






Gå med du också!







//Emma

Deja vu!


Mitt framträdande i söndags! "Deja vu"!;D











//Sofia"Effie"

Veckans byggsten!

Såg ni kvällens program av True Talent? Där fick ni se veckans byggsten! För er som inte såg programmet så kan jag tala om att veckans byggsten är... da da da dam... "NÄRVARO"!:D

Man kan aldrig gissa vad veckans byggsten kommer att vara, det är så olikt från andra program man har sett där man har veckoteman. Varje person kan tolka "närvaro" på sitt sätt. Och det tycker jag är bra för man tappar inte bort sig själv, man kan vara den man är och få det att passa en själv. Ska bli kul att välja låt den här veckan:D Hoppas jag får fram någon riktigt bra låt!








//Sofia"Effie"

Omröstning på Aftonbladet

Jag innan finalen i söndags!

 

 

Har ni sett omröstningen som finns på Aftonbladets hemsida? Där får man rösta på vem som är ens favorit i True Talent! Och vet ni vad, jag ligger 2:a med 18,7% av alla röster. Först ligger Dimitri!:D Otroligt kul för han! Naturligtvis även för mig som ligger 2:a, det hade jag aldrig kunnat tro:D Så glad att folk gillar det jag gör!

 

 

 

 

 

 

 

//Sofia"Effie"


Tredje söndagsfinalen i True Talent!

Jag gick vidare! Tredje söndagsfinalen är avklarad och jag är så glad att jag slapp åka hem! Jag var så nervös när ett i vårt gäng skulle röstas ut. Tyvärr var det Emma som fick lämna oss, men jag är inte orolig för hennes skull för hon kommer lyckas med musiken i alla fall:D

Jag är jättenöjd med mitt framträdande med "Deja Vu." Var orolig att det inte skulle bli bra alls eftersom jag varit sjuk i halsfluss hela veckan. Men det gick vägen!:D Jag tänkte att jag skulle ge allt när jag kom ut på scen, och det gjorde jag!!!

Jag och Jacob innan söndagsfinalen!:D

 

När tvsändningen är slut så blir det lite kaos:P Publiken ska ut, deltagarna pustar ut, journalisterna vill intervjua och man försöker att bara landa.


Mina två äldre syskon och deras familjen kom och tittade för första gången!:D Noel och Martin fick en varsin autograf av Danny. Deras mamma Åsa fick ta en bild, hon var nog gladast av alla att träffa Danny, haha;D

 

 

Haha, en del tyckte att jag blev lite galen, fick en konstig taggad blick innan jag gjorde mitt uppträdande, och kanske var jag just lite galen, haha.

Så här såg jag ut ifrån början, men Danny gillade inte det jag hade på mig så jag bytte. Men klänningen jag tog var mycket mer bekvämmare så det var nog tur att jag bytte:D

 

 

 

Nu är det en ny vecka, och jag ser fram emot att få veta den nya byggstenen.

 

 

 

Tack alla ni som röstade på mig! Jag är så OTROLIGT tacksam för att jag får vara kvar en vecka till! Tack, tack, TACK!

 

 

 

 

 

 

 

//Sofia "Effie"


Grattis Ronny 38 år!

Vi vill gratta vår svåger Ronny som fyller 38 år idag!:D

Hoppas du haft en jättebra dag!





Grattis, Grattis!!!:D













//Emma&Sofia"Effie"


Rösta!

Nu kör vi!:D Tredje söndagsfinalen och jag känner mig taggad! Trots förkylning och grejer så kommer jag ge järnet i kväll. Och jag hoppas att det räcker för att gå vidare! Jag tror på min låt "Deja Vu" och det kommer bli jättekul att sjunga den.

Kom igen nu och rösta på mig!;D


Taggad!!!:D













//Sofia "Effie"



Soundcheck

Min röst har inte varit på topp under veckan. Jag har varit nervös för att inte kunna uppträda på söndag. "Deja Vu" av Beyonce som jag valt den här veckan är en krävande låt att sjunga. Därför måste rösten vara bra till söndagsfinalen!!

Jag soundcheckade idag. Kände mig inte hundra men jag hoppas att det hinner ändra sig tills imorgon. Jag kommer gå ut på scen och göra mitt bästa:D

 

 

 

 

 

 

 

//Sofia"Effie"


Nytt mobilskal!

Idag hade True talent gänget en ledig dag!:D Jag har legat på hotellrummet nästan hela veckan så det var skönt att komma ut på stan och shoppa lite tillsammans med Robert! Jag köpte bland annat ett nytt mobilskal till min Samsung.

Lite bling bling! Snyggt va!:P

 

 

Ha en superskön fredag allesammans!:D

 

 

 

 

 

 

//Sofia "Effie"


Vem vinner immuniteten?

Eftersom jag är sjuk fick jag inte sjunga inför den blinda juryn den här veckan. Men det betyder inte att jag inte hejar på alla de andra:D

Idag får vi man reda på vem det är. Kanske är det någon av de här!:D


Robert                                  Ida

Sara                                    Dimitri

Fred                                   Paulina











//Sofia"Effie"

Höstnytt från HM

Tyvärr bor vi på en plats där man nu går mot mörka tider. Hösten är här. Men som tur är har man lite snyggt höstmode att se fram emot!:D Det har kommit några stickade nyheter från HM. Kolla in dom här nedanför vetja;D



199:-



99:-



Min favorit^^ Ser så härlig ut! 199:-



299:-





Kanske överlever jag hösten/vintern trots allt:P












//Emma

Nu får det vara nog

Igårdagens avsnitt av True Talent kunde ni se när Pernilla skickade mig till hotellrummet för att inte smitta ner de andra deltagarna! Jag har spenderat två dagar här nu och börjar bli lite rastlös:P Jag vill tillbaka till huset och träna på min låt!:D

Det är en liten mindre känd låt av Beyonce som jag kör på söndag "Deja Vu." Härlig låt som jag hoppas att jag kan göra riktigt bra! En utmaning för mig! Mod är veckans byggsten så det passar perfekt med en sån;D


"Deja Vu" Beyonce.

 

 

Nu vill jag bli frisk! Fick inte ens sjunga för den blinda juryn!!

 

 

 

//Sofia"Effie"


Usch och blä!

Det finns vissa inslag i Guiness rekordbok som jag finner en aning... icke så trevliga:P Chris Dutchess kom i dagarna med i rekordboken med sina sammanlagt 6 meter långa naglar!

Det var aldrig planerat att naglarna skulle bli världens längst. Efter att hon sparat naglarna i 18 år(!) så kom hon på att hon var rätt unik med dessa konstverk, som hon anser dom vara.

45-åringen har fått blodad tand av allt rampljus och ska nu försöka sig på en sångkarriär. Hon lär inte kunna hålla i micken...

 

 

Jag förstår bara inte hur hon klarar av vardagen med såna naglar! Hon kan ju inte göra någonting. Hon är ju egentligen handikappad med dom.

 

 

 

 

 

 

//Emma



Halsfluss!

Inte nog med att jag stukade foten innan livesändningen i söndags, nu har jag också halsfluss! Fick gå till doktorn igår så nu har jag en massa mediciner som jag måste äta. Så tråkigt!

Sen så får jag inte vara i True Talent huset utan måste vara på hotellrummet. Det blir långtråkigt.  Jag vill inte ligga i sängen utan jag vill sjunga.

 


Visst ser det ut som om jag har ett eget apotek! Hatar att vara sjuk. Jag hoppas inte att mitt framträdande på söndag kommer att bli dåligt på grund av det här. Jag måste vara frisk då!!

 

 

 

 

 

 

//Sofia"Effie"


Grattis Martin 7 år!!

Vi vill gratta vår brorson Martin som fyller 7 år idag!! Grattis, grattis! Usch vad tiden går fort! känns som om det var igår som vi besökte han och familjen på BB.

Jag (Emma) kommer ihåg när jag fyllde 7 år. Fick en rosa klocka, satt hela dagen och försökte lära mig klockan. Ibland gissade jag rätt:P Sju dagar senare kom en liten tjej till världen, samma tjej som idag sitter på ett hotell rum i Stockholm med halsfluss och oroar sig över om hon kan uppträda på söndagens liveframträdande:P

 

 

Grattis Martin ännu en gång, hoppas du får en jättebra dag:D

 

 

 

 

 

//Emma&Sofia"Effie"


Min andra söndagsfinal i True Talent!:D



Nothing will break me down;D Min andra söndagsfinal i True Talent!:D

"Moving on"- av Sara Dawn Finer







//Sofia "Effie"!

Veckans byggsten

"Mod"


Det är veckans byggsten. Jag tror att jag vet vilken låt jag ska ta och den är en utmaning för mig, vilket passar bra till veckans byggsten! Man måste våga!:D






//Sofia "Effie"

Atmosfear- Liseberg

I helgen var jag på Liseberg! Sist jag var där var väl i sexan, alltså för 12 år sedan... Oj, det slog mig just vad otroligt längesen det var sist:P Känner mig plötsligt lite gammal, haha.

En av nyheterna där var "Atmosfear". Jag hade i normal fall aldrig åkt den, men jag fick övertalas lite, haha. Jag är höjdrädd, men jag gillar samtidigt att utmana mig själv. Och tro mig, det här var en utmaning!:P


Kolla in klippet på Atmosfear!

 

Atmosfear är ett 146 m högt torn och är Europas högsta fritt fall-attraktion. Jag är faktiskt lite stolt över mig själv för att jag åkte den. Yeahiie me!^^

 

 

 

 

 

//Emma


Trailer- Svindlande höjder

En nyinspelning av "Svindlande höjder" kommer till bio i november. Filmen är baserad på Emily Brontës bok med samma namn. Det är en klassiker inom litteratur.

 

 

Det verkar vara en mörkare version som spelats in och jag ser fram emot att se den då jag själv är ett litet (eller stort:P) fan av 1700-1800 tals litteratur.

 

 

 

 

 

//Emma


Robert och jag innan sändningen!

Robert och jag innan sändningen igår! Vi var stylade och redo för att ge järnet!:D

 

 

 

 

//Sofia"Effie"


Andra söndagsfinalen i True Talent!

Vilken söndagsfinal det blev! Det blev inte riktigt som jag hade planerat:P Stukade tyvärr foten precis innan livesändningen och fick ändra hela mitt nummer! Men jag är glad att jag ändå kunde köra och jag gjorde det bästa av situationen.

Jag fick bandage på foten och fick bäras in på scenen. Som tur var orkade jag samla mig! Jag valde att inte ta min immunitet som jag vann under veckan. Varför? För att jag älskar att sjunga och stå på scen! Jag är där för att sjunga och inte för att sitta och titta vid sidan av. Jag gillade verkligen min låt "Moving on" som Sarah Dawn Finer sjöng i Melodifestivalen för några år sen och ville köra den. Jag valde helt rätt när jag inte tog immuniteten, trots den stukade foten!:D

Min kompis kom upp och stöttade mig den här söndagen! Så glad att hon ville komma upp och titta!

Robert och Danny ställde upp och posa med oss;D

 

 

 

 

Tack alla ni som röstade och stöttade mig under söndagsfinalen! Ni är guld värda:D Nu hoppas jag att jag inte stukar eller bryter något nästa söndagsfinal:P


Nu är det en ny vecka och måste fokusera på nästa byggsten. Ska bli kul att se vad det blir!  Ser redan fram emot nästa söndag!!:D

 

 

 

 

 

//Sofia "Effie"


Chilldag!

Ahh! Härligt, idag är det lite lugnare. Vi har fått en chilldag! Jag har jättekul i huset med alla deltagare och så. Men man blir rätt trött, så det är skönt att få vila lite. Speciellt när det snart är en söndagsfinal:D

Jag lyssnar på musik och chillar;D





Trevlig helg på er allesammans!!:D




//Sofia "Effie"

Jag vann immunitet!

Jag är glad! Ni kunde i kvällens avsnitt av True Talent se att jag vann immunitet till söndagsfinalen. Det stod mellan Emma, Fred och mig, och den blinda juryn valde MIG! Så kul!:D

Jag får fundera på om jag ska ta immuniteten och därmed stå över söndagsfinalen eller skippa immuniteten och uppträda. Ni får se på söndag vad jag kom fram till!:D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Sofia "Effie"


True Talent huset!

Ni har under veckan kunnat se oss i True Talent huset! Huset är så fint och lyxigt! Jag bjuder er på en liten bild därifrån;D

Visst är det fint! Ellinor skymtas där också:P

Innan vi gick in i huset så togs det bilder på alla deltagarna. Alla har en bild på sig själv som hänger på en vägg. När en deltagare har åkt ut så plockas den deltagarens tavla bort... Jobbigt!

 

 

Det var ett litet smakprov från huset, men jag ska försöka lägga ut mer;D

 

 

 

 

 

 

//Sofia "Effie"


Marilyn Monroe återuppstår!




I Diors nya reklamfilm för parfyrmen "J´Adore" har de väckt liv i de kvinnliga legenderna Marilyn Monroe, Grace Kelly och Marlene Dietrich. Som vanligt ser vi Charlize Theron som är Diors ansikte utåt, men man får sig alltså en överraskning när man skymtar dessa tre damer. Naturligtvis är detta helt fejkat! :P Marilyn, Grace och Marlene är helt digitaliserade, men det ser riktigt verkligt ut!

Lite lustig dock... Ett känt Marilyn Monroe citat lyder "Vad jag sover i? Men, i Chanel nr 5 såklart!" Undrar vad Marilyn skulle ha sagt om att vara med i en Dior-reklam!



Med dagens teknik kan man tillochmed få döda att återuppstå...




//Emma





Vem får immunitet?

Igårdagens program av True Talent fick vi se att deltagarna idag kommer att få tävla om att få immunitet till söndagsfinalen inför en "blind jury"! Detta betyder att en deltagare inte behöver tävla på söndag om han eller hon skulle vilja det. Men alternativet finns att tävla men då tappar hon eller han sin immunitet och tävlar precis som alla andra deltagare.

Frågan är nu vem som vinner denna immunitet. Spännande att se vem den lycklige vinnaren är!:D Missa inte dagens avsnitt av True talent!








//Emma

Selenas kärleksförklaring till Bieber!

Det har varit mycket om Sofia och True Talent, men här kommer något helt annat!:D Det ser ut som om Selena Gomez förevigat sin kärlek till Justin Bieber. Den unga skådespelerskan/sångerskan visade upp vad som ser ut som en tatuering på högra handleden under en konsert nyligen.






Dock tvivlar jag lite på att tatueringen är riktig. Ser det inte ut som om hon tagit svart tusch?


Sedan verkar hon mer än gärna vilja visa upp handleden så att alla kan se kärleksförklaringen...









//Emma

Tack metro för sponsringen!

Jag tycker det är så roligt att så många personer vill stötta mig under min resa i True Talent. Det är jag jätteglad för!

I det här inlägget skulle jag vilja tacka några speciella personer som varit så goa, nämligen personalen i klädbutiken "Metro" i Kristinehamn! "Metro" har varit så otroligt snälla och gulliga att sponsra mig med kläder under True Talent.


 

De hjälpte mig med styling och plockade ihop flera olika outfits åt mig som gör att jag ser smashing ut varje dag;D

 

 

 

Tusen, tusen tack "Metro"!

 

 

 

 

 

 

//Sofia "Effie."


Hard work work!

Nu drar jag iväg för att jobba inför söndagsfinalen! Ha en skön onsdag allesammans!;D

 

 

 

 

 

 

 

//Sofia "Effie"


Tommy kör en trudelut

Haha. Tommy körde en liten låt för oss under dagen:D

 

 

 

 

//Sofia "Effie"


Sofia- Somebody to love



Sofias uppträdande i True Talent i söndags! "Somebody to love" av Justin Bieber.








//Emma

Plugga plugga!

Roligt att lära sig texter när man samtidigt kan hänga med ROBERT!;D

 

 

 

 

 

 

//Sofia "Effie"


Jag är liiite avundsjuk...

... på Sofia och True Talent gänget som fått en alldeles splitter ny Samsung! True Talent sponsras bland annat av Samsung och fick därmed en varsin mobil!

Men det är hela gänget värda! Så otroligt duktiga som de är och så otroligt mycket arbete som de lägger ner!

Snygg, eller hur!

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


tack!

Wooooo! Jag är vidare i True Talent! Jag skulle vilja tacka alla som röstade på mig igår! Vissa hade problem med tv:n och kunde inte se mig. Väldigt tråkigt att det blev så, att jag gick vidare i alla fall det är så kul!





Igen, tusan tack för att ni röstade på mig! Nu ska jag välja nästa låt till söndagen!:D









//Peace out! Sofia "Effie"

Sofia "Effie" gick vidare i True Talent!

Trots störningar i visa hushåll som gjorde att inte alla kunde se Sofias uppträdande så gick Sofia vidare till nästa söndagsfinal! Sofia framförde "Somebody to love" av Justin Bieber och hon rockade järnet:D

Vi fick inte träffa Effie något innan programmet så när hon gick upp på scenen för att sjunga var det första gången vi såg henne sedan vi släppt av henne i Stockholm tidigare under veckan.

Effie var snyggt stylad med svarta jeans, mönstrad topp och läckra röda detaljer så som ett par skyhöga klackar! Me likey very muchy!:D

Pernilla kom ut och peppade publiken innan vi fick gå in och sätta oss i studion! Har träffat Pernilla flera gånger och gulligare människa får man leta efter. Så otroligt trevlig och hon står med fötterna på jorden. Försöker inte göra sig alls märkvärdig!




Det var bara två reklamavbrott under programmet! Helt sjukt skönt! Under reklamen blev det kaos då alla skulle upp och gå på toa! Danny (längst till vänster) blev pudrad:P


Vi fick en kort stund med Sofia efter programmet. Hon var så otroligt glad för att hon gått vidare och så tacksam för att man röstat på henne. Vi åkte ifrån studion ganska snabbt eftersom Sofia var så upptagen med intervjuer och så vidare. Var lite tråkigt att vi inte fick mer tid med henne men det är så det är antar jag!

 

Sofia gjorde ett kanonframträdande. Hon var väldigt avslappnad och hon var nöjd med sitt framträdande och det är det viktigaste. Nu tar hon nya tag och jobbar redan idag på att välja nästa låt till söndagens final! Vi hoppas det går lika bra då;D

 



Tack alla ni som röstade på Effie! Så tacksamma för det!:D Tack, tack!



 

 

 


//Emma.



Snart står jag på scenen!

Snart är det dags!! En timme kvar sen drar den första söndagsfinalen i True Talent igång!:D Det ska bli så kul, jag är lite nervös och spänd men det ska nog gå bra.


Jag hoppas att ni hejar och röstar på mig! Vore så kul att få vara kvar längre i tävlingen.



SMS: skicka SOFIA till 72333

RING: 099410 04

Du kan också rösta via True Talents Facebook genom att gå in på deras Facebook och klicka på Facebook-appen i menyn.

HÅLL TUMMARNA NU!!!:D

//Peace out! Sofia;D


Häng med Robert

Robert!!:D Robert och jag valdes ut av Danny till att bli hans finalister i True talent. Här ser ni när vi igår hängde på hotellrummet! Robert är så skön alltså:D

 

 

 

Colan står där på bordet, det måste man ha;D

 

 

 

 

 

//Sofia


Rösta på Sofia i True talent!

Vi åker snart upp till Stockholm för att se Sofia i den allra första söndagsfinalen i True Talent! Låten hon kommer att sjunga heter "Somebody to love." Orginalet sjungs av Justin Bieber.

Kom igen och rösta nu på Sofia! Vi håller tummarna och hejar som tokar!:D

Heja Effie!!!!:D Lycka till nu och kör järnet!

 

 

 

För att rösta genom sms: Skicka SOFIA till 72333

 

Vill du hellre ringa in din röst så slå nummer: 099410 04

 

Du kan också rösta via True Talents Facebook genom att besöka deras Facebook och klicka på Facebook-appen i menyn.

 

 

 

RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!:D

 

 

 

//Emma.


Slokhatten

En accessoar som jag alltid varit svag för är slokhatten! Så otroligt fin, speciellt i en mörkbrun nyans och med ett svart tunt band kring kullen.

Var i stan med storasyrran och hittade denna slokhatt på Kappahl som jag gärna skulle vilja ha! Hade dock inte den svarta detaljen som jag gillar men ändå fin.



Skådespelerskan, modellen, sångerskan och djurrättsaktivisten Brigitte Bardot var en av dom som visade modet med slokhatten under 70 talet. Själv har jag fastnat för slokhatten mest på grund av att brättet ligger som vågor kring ansiktet och det blir så smickrande. Man blir lite mystisk, som om man gömmer sig bakom den.











//Emma

Sofia blev en av finalisterna i True talent!

Äntligen får vi säga det till alla, SOFIA ÄR EN AV FINALISTERNA I TRUE TALENT!!!! Helt ofattbart roligt! I gårdagens avsnitt fick vi veta att Danny ville ha med Sofia i hans team som tillsammans  med Tommy Körberg och Pernilla Anderssons finalister kommer att uppträda i livesändning under söndagarna framöver. Förutom Sofia valde Danny även Emma Fällman, Ida Seve och Robert Lukian.


På söndag, den 11 september, kommer den första söndagsfinalen att sändas. Deltagarna är redan nu i Stockholm och förbereder sig inför söndagen.

Sofia skjutsade vi till Stockholm igår. Under onsdagen var det att packa. Hon vet såklart inte hur länge hon kommer att stanna kvar i tävlingen. Hon kan åka ut först, eller som trea, eller sjua, men hon var tvungen att packa som om hon skulle vara kvar alla de tio veckorna som tävlingen nu håller på. Mycket grejer att packa med sig alltså men nödvändigt ifall hon blir kvar ett tag.


Det var en glad och uppspelt Sofia som vi lämnade av i Stockholm med de andra deltagarna. Hon laddar nu stenhårt inför söndagsfinalen om två dagar och vi, familjen, ska naturligtvis upp och heja på henne!










//Emma

Maroon 5- Move like jagger

Ni har väl inte missat Maroon 5´s nyaste singel? "Move like Jagger" heter den och jag diggar den! En låt som växter ju mer man lyssnar på den. Refrängen är bra!:D

 

 

 

 

 

 

//Emma


Sofia i True Talent i kväll!

Missa inte det sjunde avsnittet ikväll av True Talent på tv3! Deltagarna har kommit till momentet som kallas för "Camp". Deltagarna kommer under fyra dagar att coachas av sin coach. I Sofias fall är det alltså Danny Saucedo som hon ska coachas av.

Vilka tankar hade då Sofia inför de här fyra dagarna? Hon säger såhär:

"Jag kunde inte fatta att jag skulle bli coachad av Danny! Jag lyssnar på hans musik och tycker han är en bra artist. Jag tror han kan lära en mycket. Jag visste inte vad vi skulle göra under dagarna, om man fick vara kvar alla fyra dagarna eller om Danny sållade ut allt eftersom. Det var i alla fall pirrigt!"

 

Missa inte True Talent ikväll på tv3 klockan 20:00;D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Sthlm

Och så bar det av till Stockholm... Det här blir spännande, spännande!:D

Trevlig måndag på er alla!












//Peace out
Sofia!

Julrea i september!

Jo... jag vet att julen närmar sig allt mer. Det är september redan och det börjar bli sådär kyligt ute och löven börjar skifta färg. Men jag kan inte påstå att jag redan börjar tänka på att förbereda mig inför julen. Därför blev jag lite... jag blev minst sagt förvånad när jag klickade in på cdwow.com och fick se en "Pre-Xmas Sale"! Rea på uppemot 80 % på musik, filmer och spel.

Det finns säkert de som köper sina julklappar redan nu, för att slippa julstressen, men jag är inte en av dom. Skulle inte våga köpa julklappar så långt i förväg. Man vet ju trots allt inte vad som händer ens i morgon... Vill inte verka nojjig på något vis men vill absolut inte jinxa något.

 

 

 

Så nej, jag väntar nog med mina julklappsinköp ett tag till.

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


True Blood

Säsong 3 av True Blood har precis börjat sändas på tv. Men jag har sån tur att min storasyster, som också gillar True Blood, har hela säsongen på dvd, och hon har varit så snäll och lånat ut den till mor och mig!:D

Vi såg första avsnittet igår, and we likey!!


Det är kul när man följer en serie och man vill bara ha mer och mer!

 

 


Psssst! Säsong 3 finns på cdon.com för er som vill se allt på en gång...

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Britney Spears- Cosmic Radiance

"Cosmic Radiance", så heter uppföljaren till Britney Spears parfym "Radiance." "Cosmic Radiance" har en liknande design som "Radiance" flaskan, det som skiljer designerna åt är flaskans färger.

Har själv inte hunnit testa parfymen ännu men doftbeskrivningen låter väldigt lockande. Parfymen öppnar upp med en doft av citrus följt av blommor. I basen finns vanilj, amber och sadelträ.

Då jag själv är svag för citrus dofter så är jag nyfiken på hur denna parfym doftar!

"Cosmic Radiance"

 

 

"Cosmic Radiance" är uppföljaren till "Radiance".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Äntligen fredag!

Solen strålar ute, himlen är klarblå och det är FREDAG!! Kan det bli bättre?

 

Jag har skola i dag men sen ska jag sova över hos min kompis. Ska bli så kul!:D Härligt med fredag!

 

 

 

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig helg!

 

 

 

 

 

 

 

//peace out! Sofia


Grattis Åsa 28 år!

Idag fyller vår svägerska Åsa 28 år!!

Vi vill gratta henne och önska henne en superduperbra födelsedag!






GRATTIS ÅSA!!!:D












//Emma&Sofia

free counters
RSS 2.0