Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Inväntar julen

Skinkan är klar, knäcken kokad, mina pajer för julbordet i morgon är gjorda, julgodiset la Sofia och jag den sista touchen på och sist men inte minst Kryddan är badad:P Nu är det julefrid!

Köttfärspaj och kassler/champinjonpaj.

 

 

 

Men hur väntar man bäst in julafton då? Svår fråga för en del men för oss Olsson så finns det ett lätt svar. Nämligen att titta på "Tomten är far till alla barnen" och tacka the mighty lord när eftertexten rullar att vi inte har det så, haha:D

 

 

De flesta svenska filmer suger *host*rumpa*host.* Men så ibland så ploppar det upp en film som stämmer sjukt bra och den här filmen är en sådan. Hela filmen är så rätt. Enligt mig den absolut bästa svenska filmen som gjorts. De driver med alla dessa familjer som spenderar jul tillsammans med styvpappor, styvmorsor, plastföräldrar, plastsyskon och plask- gud- vet-vad. Många har det nog så. Barnen ska skjutsas runt, man stressar sig galen och man har så många måsten!

 

 

 

 

 

Men vi Olssons chillar:P Julen är tiden då man tar det lugnt och man äter och äter och äter och äter... *suck:P* äter och så äter vi lite till och sen firar man nyår genom att äta ännu mer!:D

 

 

 

 

Njut istället av julen, skänk en tanke till dom som inte har någon alls istället. Tänk hur många det är som bävar för julen för de är helt ensamma. Stressa inte omkring, stanna upp och njut.

 

 

 

 

Ni som ska ut på vägarna idag eller i morgon gäller det verkligen att ni tar det lugnt. Bättre att komma fram lite senare än inte alls.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Kommentarer

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters