Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Fyrfotat besök

Awww, är de inte söta! Jag tror inte vi har haft så många besök ifrån rådjur som vi haft i år. De går precis utan huset och, till mamsens förtret, äter glatt av hennes buskar.

"Vad fina dom är" säger hon när vi tittar på dom genom fönsret "Men det är väl fan också att de ska äta upp mina buskar!"


Hahaha:P Personligen tycker jag att de kan äta av syrenbuskarna så mycket de vill (som de gör på bilden ovan) för de asen växer ingenting i alla fall!
//Emma

Man vet att man behöver komma ut...

... när man blir helt exalterad för att hushållsrullen har fått recept på bladen:P

Men det var lite småroligt faktiskt! Aldrig sett det förut. Receptet heter "En lång godnattkyss" och innehåller bland annat grädde, råsocker och två sömnlösa själar... Undrar om man kan få dom att trycka receptet på broccolibiffar... Letar efter ett sånt recept väldigt länge nu... Hmm, värt ett försök kanske!^^ Hehe.//Emma

Glassbar i London gör glass av bröstmjölk

Vem i hela friden kom på idéen med att göra glass av bröstmjölk? Hade den här glassbaren i London ett morgonmöte där någon plötsligt utbrister:

"Jag vet! Vi gör glass av bröstmjölk! Min sambo har lite över sen igår, jag kan sticka iväg och hämta det!"

Seriöst, den som kom med idéen lär ha tagit både det ena och det andra innan han steg till jobbet den morgonen.

Glassbaren marknadsför glassen under namnet "Baby Gaga" och är en ekologisk glass och sprida budskapet "moderskapets mirakel."

Mjölken kommer ifrån mammor som svarade på en annons där personerna bakom den ville köpa mammornas mjölk.

En av dessa mammor har sagt i en intervju:

"Vad kan vara mer naturligt än fräsch, frigående bröstmjölk i glass? Och för mig är det en bra inkomst under lågkonjukturen- Det är inget farligt med att vilja använda sina tillgångar för extrapengar. Jag provade produkter för första gången idag- Den är väldigt god, den smälter verkligen i munnen."


Min första fråga är följande: Vad är det för stolpskott de intervjuat? Det är väl klart att glassen ska smälta i munnen- För det är ju glass! Det är liksom hela meningen! Och frigående??


Det hela känns för mig grymt äckligt. Det finns säkert de som tycker det är en bra idé men jag är inte en av dom.

Vad kommer härnäst? Vit sås, bechamel,  gjord på sperma?Jag håller mig till piggelin.

 

 

 

 

 

//Emma

Jag skulle bli väldigt glad...

... ifall dessa stod i garderoben när jag öppnad! Yes please, come to mama!


Synd att de är alldeles för dyra för min plånbok! 1099:- från Scorett. Gud vad jag vill ha de här, haha^^ Det är fritt fram att köpa de här till mig! Någon...?! Hallå?!

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Rachel Zoe stylar Lindex-kollektion

Jag blev så glad när jag läste i en tidning att Rachel Zoe ska samarbeta med Lindex! Rachel Zoe är en otroligt duktig stylist och stylar många av våra Hollywood-stjärnor, bland annat Cameron Diaz, Anne Hathaway och Jennifer Gardner. Hon är inte bara stylist utan försöker även få igång sitt eget designmärke. Rachel var för några år sedan i blåsväder, hon anklagades för att vara den som "tvingat" stjärnorna till att bli en "size-zero" något som inte stämmer överhuvudtaget.

Rachel Zoe ska inte designa några kläder för Lindex utan ska styla ihop den kommande Lindex vårkollektionen. Hur hon stylat kläderna får vi veta när de kommer ut den 18 april. Kan knappt bärga mig!:D

Hur människan orkar allt samtidigt som hon är gravid i åttonde månaden vette tusan! Hon har även en egen tv-serie som går på tv3 på söndagar.//Emma


En lärorik vecka

Det har varit en lärorik vecka. Jag har inte bara lärt mig backa med bilen nerför vägen som leder till vårt hus (jag är helt dum i bollen när det kommer till att backa och jag har haft körkort i 5 år! Wuups!:P), utan jag har även idag gjort min allra, allra första McDrive beställning på McDonalds!

Jag gjorde beställningen utan att stamma, säga fel, mumla, fnittra, sluddra och jag ville inte slita av mig håret efteråt för att jag gjort sagt något otroligt PINSAMT! Så om jag ska sammanfatta mina framsteg: GREAT SUCCESS!!:P Go Emma, Go Emma, Go Emma!

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Hos frisören

Sofia tillbringade idag nästan 3 timmar hos frisören för slingning och klippning! Mamsen och jag fick snällt sitta och vänta och hann läsamånga, många tidningarna om allt ifrån dieter, träning, hårkurer, frisyrer och en massa konstigheter som fick en att höga ögonbrynen både en och två gånger... Det finns en hel del freaky stuff out there... 

 

 

Hon ser ut som ett litet troll med blått hår, haha^^

 

 

 

 

 

 

Och det färdiga resultatet! Bra blev det och Sofia är super nöjd^^

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Visste du att...

... 97 % av orangutangens arvsmassa är identisk med människan?


Ja... jag kan faktiskt se visa likheter med min bror Jonas... Speciellt kring munnen... (haha)

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.


En pojkes dröm spolas

Man får akta sig för att lova sina barn något som man inte kan hålla. Det fick min storebror lära sig idag.

Dt är ganska lustigt att hos vissa personer så slår hjärnan av när man är inne på datorn och surfar eller spelar ps3, man får absolut ingen inte kontakt med dom.

Min mamma till exempel när hon sitter vid datorn lyckas inte kunna säga en komplett mening under 1 minut. Det blir såhär:

Emma- "Mamma, vad blir det för mat idag?"


Mamma- (Fullständig tystnad)

Emma- "Mamma, vad blir det för mat idag?"

Mamma- "Va?! Öhm... Det blir...(tyst i 30 sekunder) det blir... (Tyst i 30 sekunder sen stängs hjärnan av helt och jag finns inte längre.)

Emma- "Mamma!"

Mamma- "Va? Ja, det blir.... det blir... Ja, jag vet inte."


Och när min bror spelar ps3 så händer det tydligen samma sak, att hjärnan stängs av helt enkelt och man säger saker som man inte menar bara för att få tyst på den personn som har mage att störa under detta oerhört viktiga spel.

Helt ovetand av sin fars tillstånd
(att hjärnan alltså inte gick för fullt under ps3 spelandet) så gick den 3-årige sonen Noel fram till honom och frågad helt sonika om han kunde få en giaf (En giraff.)

Och vad svarar brorsan?

"Ja."


Och glad som en lärka kommer Noel inskuttande i köket där hans mamma och vi andra satt och han sken som en sol och utbrister att han minsann ska få en giaf av pappa!

Jag bannar mig själv lite att jag själv inte gick direkt in till brorsan och frågade om jag kunde få en mille för jag hade garanterat fått ett ja, men tydligen var min egen hjärna avstängd vid detta tillfälle så jag är nu en mille kort.

Vi var förstås väldigt förvånad över att Noel skulle få en giraff men den som var allra mest förvånad var såklart brorsan själv som inte alls hade lovat honom någon giraff, absolut nej.

Så Noel blev såklart ledsen och brorsan försökte få honom att förstå att det inte skulle fungera så bra med att ha en giraff. Råttan som Noel ville ha förra veckan vore betydligt enklare att hantera, men en giraff? Gick går bara inte.

Stackars Noel. Hans dröm att få en alldeles egen giaf gick åt pipsvängen men den tappra gossen höll kvar i sin dröm så länge som det bara gick och när brorsan och co åkte hem hörde vi Noel högt gråta:

"Ja vill ha en g-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-f-f-f-f-f-f-f-f-f-f-f-f-f!!!!!!!"Och om jag gett upp hoppet om att bli miljonär?
Nej, för tusan! När brorsan kommer i ps3-form nästa gång så ska jag fråga:P I have a mission now and i will not stop until it´s completed, muahahahahaha!

//Emma

Britneys nya hus för 20 miljoner... DOLLAR!

Ja, har man pengar så har man. Och det har Britney Spears definitivt! 20 miljoner dollar har lättat från sångerskans bankkonto och istället investerats i ett detta hus med 10 sovrum och 13 badrum. Och den första frågan jag ställer mig är: Varför ha fler badrum än sovrum? Och jag skänker en tanke åt den stackars städerskan som ska städa alla dom badrummen... Damn homie!

Britney och hennes två söner från äktenskapet med Kevin Federline kommer nog trivas som fisken i vattnet i den nya kåken! Titta in bilderna nedan!
Tycker dock personligen att huset verkar lite för gammalmodigt för en 29-årig tjej och hennes söner på 5 resp. 4 år. Känns som om huset istället skulle vara perfekt för två pensionärer som sitter i solstolen hela dagarna och sippar på varsin en pinjo colada medan de funderar på vilken kroppsdel som de ska låta fara under kniven härnäst...


//Emma

Paris tårta stulen

När Paris Hilton firade sin födelsedag så blev det såklart ett firande med stort F. Drinkar, underhållning och såklart tårta bjöd kändisen som blivit känd just för att hon är känd... Förvirrad? Ja, men det är faktiskt så att Paris Hilton och hennes syster Nicky Hilton blivit kända just för att de är kända. De är de enda som lyckats med den bedriften och det borde firas med en stor tårta bara det tycker jag!

Och tydligen var det någon som var särskilt förtjust i tårtor under Paris födelsedagsfest för en av dom blev stulen. Stulten och stulen, faktum var att tårtan skulle slängas annars, utan att den blivit rörd överhuvudtaget. Så en av gästerna "räddade" tårtan (utan att få lov att göra det av den som ansvarade för kalaset) och denna räddningsoperation lades sedan upp på Facebook(!) för hela världen att se. Lyckat? Nja, kanske inte. Det vore lika smart som om jag skulle råna en bank och sedan lägga upp bilder på mig när brottet begås här på bloggen... Alltså inte särskilt bright.


Här är länken till den killens facebook som stal tårtan:

http://www.facebook.com/notes/paz/i-crashed-paris-hiltons-birthday-and-accidentally-the-whole-cake/10150122373449777
Undrar vad Paris själv säger om incidensen? Tja, hon fick ju publicitet utan att göra någonting! Men då är det precis som vanligt!:D
//Emma.

Britney gynnar SONY i nya videon

Britney Spears har i sin senaste video "Hold it against me" som är regisserad av Jonas Åkerlund låtit lite reklam smyga sin in. Under den första minuten i videon gör hon reklam för hennes nya parfym "Radiance", make-up märket "make up forever" och SONY. SONY återkommer flera gånger under videon och måste ha sponsrat sångerskans video rejält. Vid ett tillfälle stor SONY över hela bildskärmen.


Hmmm... är skivbolaget inte villiga att lägga ner allt för mycket pengar på popprinsessans videos längre?

 
//Emma.

Justin Bieber på "Rolling Stones."

Justin pryder inte bara omslaget på nyaste "Rolling stones" utan får dessutom svara på en del tuffa ämnen i en intervju i samma tidning.

Här kommer några av de ämnen han fick:

Sex före äktenskap:

"Jag tycker inte att man ska ha sex med någon som man inte älskar. Jag tycker man ska vänta tills man hittar den personen... man älskar."

Hur det är att vara kanadensare:

"Ni är så elaka! Kanada är världens bästa land. Vi går till doktorn och behöver inte oroa oss för att inte kunna betala honom, men här, i hela ditt liv, är du pank på grund av sjukhusräkningar. Min bodyguards bebis var för tidigt född och nu får han betala för det. I Kanada, om ditt barn födds för tidigt, så stannar den på sjukhuset så länge som det behövs och åker sen hem."

Politik:


"Jag är inte säker på alla de olika partierna. Men det som händer i Korea är inte bra."

Abort:

"Jag tror verkligen inte på abort. Det är som att döda en barn? (Och om kvinnan blivit våldtagen?) Um, det är tråkigt, men allt händer för en anledning. Jag har inte varit i den situationen så jag kan inte ha en åsikt."
Man får komma ihåg att killen bara är 16 år... Hans åsikter kommer att ändras i framtiden...


Ser han inte väldigt ung ut på det här omslaget? Han ser ut som en liten pojke som testat sin storebrors skinnjacka och blivit påkommen medan han provade. 

//Emma

2011- Året med flest filmuppföljare!

2011 kommer bli det året då flest filmuppföljare kommer upp på bio. Hela 27 uppföljare! Vilket gör 2011 till det året då flest uppföljare NÅGONSIN har visats.

Inte bara det, 2011 är också det året som har flest "del fyra" så som Mission: Impossible Ghost Protocol,Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, Scream 4, Spy Kids 4: All the Time in the World, and The Twilight Saga: Breaking Dawn (del 1).

OCH INTE BARA DET! 2011 är också det året som har flest "del fem" Fast Five, Final Destination 5, Puss in Boots, X-Men: First Class, and Nalle Puh.

Tänk att Nalle Puh har haft fem filmer på bio... Småttingarna ska väl ha sitt dom också antar jag^^


Hmm... undrar om man kommer få se någon film i år som INTE är en uppföljare... Taskigt för den som ser på film väldigt sällan och inte sett del 1:P

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Lady Gaga pryder Billboard omslaget

Lady Gaga släppte i veckan sin nyaste singel "Born this way." Och den hamnade som nummer 1 på Billboardlistan. Och det roliga med det (förutom för Lady Gaga själv då) är att den låten blev Billboardlistans 1000:nde 1:a!

Billboardlistan presenterades först 1958 och artister så som Bobby Darin, George Harrison, Elvis, The Beatles, Mariah Carey, Britney Spears, Beyonce har varit uppe som 1:a.

Vilken stor grej för Lady Gaga att vara artist nummer 1000 som hamnat på denna hedervärda plats. Grattis säger vi! 

 

 

 

//EmmaMegan Fox för Armani Beauty

Megan Fox är ansiktet utåt för Giorgio Amani Beauty vårkollektion. Och visst ser det snyggt ut!Skönhetsoperationerna börjar dock synas allt mer... Läpparna är fulla av både det ena och det andra och kindbenen börjar se lite freaky ut...

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Smashbox hos Kicks

Nu har Smashbox senaste vårkollektion kommit till Kicks. Vårkollektionen har funnits ute rätt länge på Eleven.se men jag gillar att man nu kan åka och titta på produkterna ifall man är osäker på nyanser ect.

Denna ögonskuggepalett kommer i 10 olika nyanser och det finns både matta och skimmrande nyanser. Nyanserna tycker jag personligen är ganska mörka för att vara till en vårkollektion. Jag vill att sminket på våren ska vara så diskret som möjligt, ljusa färger helst. Därför är det ingen palett som jag skulle vilja använda alla nyanser ifrån, utan tycker att de bruna, grålilla och lila nyanserna passar bättre till hösten.


545:- hos Kicks.

Däremot gillar jag dessa läppglansen desto mer! Kommer i två nyanser: Endless kiss (Korallrosa) och Timeless (ljusrosa.) Glansen sägs hålla i 6 timmar och skyddar läpparna med spf 15. Vilket är jättebra! Går alldeles utmärkt att ha över ett läppstift bara för att tillföra lite glans.


215:- hos Kicks.

Ännu en produkt som har härliga nyanser! Tycker det är lite tråkigt att ögonpaletten som sagt var så mörkt då allt annat är så ljust och härligt. Detta är två krämrouger. Använd var för sig eller mixa för att få just den nyansen som passar din hudfärg. Om du inte gillar att ha för mycket färg på läpparna så kan du istället för läppstift eller läppglans lägga en nyans av krämrougerna istället bara för att få en hint av färg.

 

270:- hos Kicks.

 

 

 

 

För er som inte har Kicks där du bor går det att beställa från Eleven.se och priserna ligger lite under Kicks. Men då tillkommer dock frakt.

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Pappa har fått potatis dille

När våren närmar sig så får vår pappa ett ha- begär. Det är bara något han måste ha!

Genom åren har det varit ny husvagn (som vi skaffade), en ny bil (något vi också skaffade), en nyare husvagn (som vi lyckligtvis lyckades förhindra), en amerikanare (vilket vi också skaffade!)

Vi brukar skoja och säga "Vad blir det nästa år som han bara måste ha." Och vad blev det egentligen som han bara var tvungen att ha i år? Jo, potatis. Pappa har nämligen fått dille på potatis!

Han ligger och läser i en trädgårdbok och nu pratar han om fransk potatis, tysk potatis, Belgisk potatis (och det här här jag börjar fundera på varför man inte bara har en sort potatis, lättare att hålla reda på...) ... Jag kommer inte ihåg alla potatissorter, men jag vet att det inte spelar någon roll vilken sort som han kommer att plantera för ingen kommer att rensa det där potatislandet!

Mamma och pappa tvingade oss stackars barn att rensa landet varje sommar när vi var mindre. Jag drömmer mardrömmar om det än idag... eller inte. Men vi slet i vårt anletes svett, myrorna kröp på benen, bina surrade och loopade omkring oss medan solen ville ha oss steka, inte medium utan välstekt.. Så jag sätter ner foten redan här! Jag tänker inte rensa potatislandet! Jag hatar att rensa. Det räcker med att mamma tvingar mig att rensa rabatterna 50 gånger *host* varje sommar.

*Suck* Om han ändå hade velat ha en ny bil... för då hade jag inte ens fått komma i närheten!^^ Tjohoo!

//Emma

Bruno Mars "Grenade"


Bruno Mars "Grenade", me likey very much!
//Emma

Alla hjärtans dag

Det är den 14 februari och de flesta vet vad som är speciellt med denna dag. Det är nämligen Alla hjärtans dag.

Jag skulle bli förvånad om någon missat det eftersom vi i två, tre veckors tid nu har matats med det ena reklamskylten efter den andra med budskapet "Fira den du håller kär", köp det här eller köp det där. Nallar, rosor, geléhjärtan, choklad och kort.

Alla dessa skyltar och gossedjur fick mig att undra, var kommer Alla hjärtans dag ifrån egentligen? Är det bara något som affärerna kommit på för att få upp försäljningen så här mellan jul och påsk, eller ligger det verkligen något bakom den här dagen?Jag sökte på nätet och fann lite fakta om detta.

Firandet av Alla hjärtans dag, eller Valentindagen, började i England och i norra Frankrike. Den tidigaste kända omnämnandet av Valentindagen är från år 1370. Om en person valde någon som sin ”Valentin” under 1400-talet innebar det att personerna förlovade sig.

En av förklaringarna till var Alla hjärtans dag härstammar ifrån sägs vara  en romersk fertilitetsceremoni, Lupercalia, där man parade ihop unga människor genom slumpvis lottning. Denna ceremoni hölls under en festival i Rom varje år i mitten av februari, 14 februari alltså. Men denna cermonin avskaffades dock senare av påve Gelasius I.  Undrar varför, antal mord kanske ökade drastiskt?

En helt annan teori kommer från medeltidens Storbritannien. Där var folktron att fåglarna parade sig just den 14 februari, ”Bird’s Wedding”, som dagen också kallas. Engelsmännen hävdar att Valentindagen är en kombination av folktron om fåglarnas parning och sedvänjan att utse sin Valentin den 14 februari.

Trots att Alla hjärtans dag är ganska stort här i Sverige så är det faktiskt en relativt ny tradition. Ett första försök till att införa firandet i Sverige gjordes av varuhuset NK under 1960-talet, men svenskarna nappade inte på den kommersiella lansering som gjordes, med inspiration hämtad från USA. Det dröjde istället ytterligare 30 år innan firandet skulle få ett rejält fäste här. Dock kommer det troligtvis aldrig bli lika stort här som det är i USA.


Men egentligen spelar det ingen roll var ifrån denna tradtion kommer ifrån, för 14 februari är en dag då man firar de man håller kär, de som står en närmast och det tror jag måste vara den allra ärligaste tradition som vi firar.Skickar här en Alla hjärtans dag hälsning till min familj^^ Hoppas ni får en toppen dag!

 

 

Önskar alla er andra detsamma^^

 

 

 

 

 

//Emma.Se upp! Sofia gräddar våfflor!

När Sofia gräddar våfflor så gäller det att ha henne under uppsikt för man vet aldrig ifall hon tänker på något annat och glömmer bort det hon sysslar med. Sofia + tillagningsprodukter som värms upp= ingen vidare kombination:P

 

 

 

Det är som mellan mig och ägg, för jag lyckas alltid krossa ägg och smeta ner hela köksgolvet! Emma + ägg= ingen vidare kombination ÖVERHUVUDTAGET!

 

 

 

 

 

 

Hon må vara lite virrig ibland, men våfflorna smakade väldigt gott^^

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Katy Perry föredrar att inte dö på scen...

I en intervju i "Elle" talar Katy Perry om sin framtid. Att det faktiskt finns annat i livet än scenen.

 

 

 

"Jag tror att artister vill dö på scenen, och jag är inte säker på att jag vill det. För jag vill ha barn! Jag är inte rädd för att säga det. Jag tror att man är rädd för att säga det för att man inte vill förstöra karriären, men jag vill leva livet fullt ut."

 

 

 

 

Helt rätt tycker jag! Man ska leva livet fullt ut och ta vara på allt. Vad vore livet utan en familj? Inte särskilt roligt skulle jag tro...

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Justin Bieber visar sina kalsonger i tv

Det var när den unga sångaren Justin Bieber var gäst hos Ellen som han visade sina underkläder och fick publiken att bli helt hysteriska.

Sofia, ta nu ett djupt andetag innan du tittar. Det är bara ett par kalsonger... Ett djupt andetag sa jag. Försök att inte få hjärtklappning.
Sådär, nu kan du kolla:P//Emma

flashback- Lejonkungen

Varför gör de inte såna här Disney filmer längre?! Det här är en riktigt gammal goding "Lejonkungen- Snart är det jag som är kung." 

 

 

 

 

 

//Emma.


Britney Spears ska sjunga Live på kommande turné

Det är tragiskt att så många "artister" idag inte sjunger live utan mimar. För enligt mitt tyckte så är en artist som inte kan sjunga live inte en riktig artist. För i såna fall kan vem som helst bestämma sig för att bli sångerska/sångare bara man ser okej ut (resten fixar en kirurg och photoshop.)

Men nu har Britney Spears bestämt sig för att skippa mimningen och istället sjunga live på sin kommande turné som ska starta på Irland!
Bra gjort av henne.

Sofia och jag var för ett par år sedan och såg hennes konsert "Circus." Jag har varit på ännu en Britney konsert innan "Circus" och ville att Sofia och jag skulle gå just för att jag vet hur bra konserterna är! Vi blev verkligen inte besvikna! Konserten var så otroligt grym.

Dock är det lite tråkigt att veta att hon inte sjunger live. En artist ska kunna sjunga. Punkt slut! Därför hoppas jag att hon verkligen inte mimar mer.


 

 

 

 

 

//Emma


Kändisarna LOVES Louboutin

Det finns mycket som jag skulle göra för att få ett par egna Louboutin-klackar! Dessa fina, fina skor skulle sitta perfekt på mig^^

Tyvärr badar jag inte i pengar, no suprise där. Istället får jag titta i tidningar och på nätet på de som faktiskt badar i pengar, nämligen våra kändisar i från Hollywood (som gott kan skänka ett par eller 50 *host* till stackars, fattiga lilla mig:P) Och hur känner man igen ett par Louboutin då? Jo, på den röda sulan såklart!^^

För det är knappast någon hemlighet att kändisarna älskar Louboutin!


Beyonce.

Jessica Simpson.

Jennifer Lopez.

Rihanna.

Britney Spears.

Kim Kardashian.

Oliva Palermo.

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Här var det tänt!

Min bror och hans familj kom ner och grillade hos oss idag! Det var sånt otroligt härligt väder och man fick såna där lyckokänslor och man tänkte "Livet är allt bra härligt":P

Hade man tänkt fråga mig om 1000:- så hade det varit rätta tillfället då. Jag hade slängt fram 2000:-!

Pulkorna ligger i snön, men mina brorsöner är väldigt lata så de skippade att åka!:P Vad kan man säga, de har trots allt Olsson blod i sig de där vildarna.

 

Vilde 1

 

Vilde 2

 

Vildarnas moder. Haha:P Åsa plockade också fram mobilen för lite fototagning.

Att få något att elda över var dock lättare sagt än gjort. Funktigt trä är inte så bra att ha...

 

...Men det gick till slut och korvarna blev MUMS! :P

Den här lilla framtida vilden hade det skönt i vagnen och det lär inte dröja innan han också minsann får vara med och grilla.

 

 

 

Nu luktar man bara som om man varit med i skogsbrand, men det hör till^^

 

 

 

 

 

 

//Emma.De växer tok för fort!

Jag tycker inte att det var länge sedan som den här lille krabbaten kom till världen men nu minsann sitter Philip upp själv och kan till och med vända sig helt utan hjälp!

När han och resten av familjen kom hit och fikade satt han hos mig och vet ni, han spydde inte en enda gång på mig! Great success!:P Men om han nu hade gjort det så vad spelar det för roll? Vem vill inte lukta sur mjölk;D Haha.//Emma

Robyn gillar inte Katy Perrys musik!

Robyn ska följa med Katy Perry på hennes California Dream Tour tillsammans med Marina & The Diamonds. Och när den svenska sångerskan fick frågan om hon själv gillar Katy Perrys musik svarar hon lite konstigt på frågan... Och det ska visst inte vara första gången som Robyn försöker slingra sig i frågan om Katy´s musik...

Check it out!

MTV Shows


Wouups! Vilken taskig stämning backstage det måste bli under turnén!:P Om man bara fick vara en fluga på väggen, hehe:D

//Emma.

55 årskalas!

Eftersom min pappa fyllde 55 år i veckan så hade vi bestämt  oss för att ha kalaset för honom igår. Familj och vänner samlades för att fira den gamla dinosaurien:P Vi bjöd på god mat, goda tårtor och såklart fina presenter^^

Jag tror vi lyckades chocka pappa! Han blev lite stum när vår (familjens) present öppnades, vilket mycket sällan inträffar! Haha.

Tårtorna!

Pappa och mamma köpte en Cadillac i höstas och i den vill pappa ha en bra stereo. Det som fattades nu var baslåda och slutsteg. Och vad fanns det i det stora paketet ...(som syster Linda och jag slagit in som såg ut att ha exploderat i en inslagningsmaskin som gått på crack! Vi lappade och tejpade det där paketet att det hade varit snyggast om vi bara lämnat fram det oinslaget, haha^^)...


... om inte en baslåda och ett slutsteg!!!:D

 

 

Han blev verkligen supernöjd med alla sina presenter. Det var roligt att han fick något som han så gärna ville ha.

 

 

 

 

 

En mycket trevlig kväll (Linda kan ha varit lite för surrig men det var trevligt ändå, haha:P Jag får ge igen! Muahahahahaha:P)!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.Två födelsedagar!

GRATTIS PAPPA PÅ 55 ÅRSDAGEN!!!!

Vi hoppas du får en jättebra dag paps!

Men vi har ännu en som vi ska gratulera, nämligen vår blogg som fyller 1 år idag!

12 925
har tittat in på vår blogg under året. Vilket vi tycker är superkul! Hoppas att vi får lika många besökare under året som kommer^^//Emma & Sofia

Bröllop!

Jag är så glad! Äntligen ska min storebror och hans sambo gifta sig^^ Bröllopet kommer att vara i juni i år och jag längtar redan!

Min storasyster gifte sig i somras och nu blir det alltså ännu ett. Två bröllop på två år. Innan syrrans bröllop så hade jag aldrig varit på ett. Jag har flyt nu med andra ord:P

Ska bli roligt att se brudklänning, kanske blir det något annorlunda... kanske något sånt här...


Påfågelinspirerad klänning!... eller inspirerad kanske är fel ordval... Hon blir ju för tusan en påfågel! Hmm... kanske inte...??:P Eller vad säger du Åsa, lite för mycket??
//Emma.

free counters
RSS 2.0