Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

William fick sin Kate!

Det är alltid roligt med bröllop! Så självklart satt jag bänkad framför tv:n för att se när Prins William fick sin Kate och jag kunde inte låta bli att tänka:

"Tack god Gud för att inte jag som försöker stilla mina nerver inför 2 miljarder tittare!"

Usch, det är ju rena plågan för kungligheter att gifta sig. Frågan är om de blir glada överhuvudtaget när de får ett frieri för de lär ju genast tänka på den offentliga vigseln.


 

Kate var så otroligt fin i sin brudklänning som var designad av Sarah Burton för Alexander McQueen. Den nyblivna fru Prins William ville hedra Alexander McQueen som förra året tog sitt liv. Sarah Burton tog över som chefdesigner på modehuset efter McQueens död.

 


 

Man kunde inte låta bli att känna den här stelheten genom hela vigseln. Brudparet log lite försiktigt mot varandra, men ingen strålade så som Viktoria och Daniel gjorde under deras bröllop förra året.

 


Man fick känslan av att ingen ville vara där. Ett känt faktum är trots allt att man inte visar känslor öppet i England, så har det alltid varit. Men för Guds skull! Det är ett bröllop, kunde de inte varit lite gladare och fyrat av ett stort lyckligt leende?

 


 

De tusen och åter tusan-tals människorna som stod utanför Buckingham Palace och väntade på brudparet blev belönade med inte bara en liten puss utan två! Kanske är britterna lite galna trots allt!

 


Roligt att se platsen där alla människorna stod för där befann sig min svägerska och jag för några år sedan och såg på vaktbytet som ägde rum. Vi åkte även förbi Buckingham Palace i en turistbuss (väldigt bra sätt att ta sig runt i London), och det kan vara svårt att föreställa sig att det går en väl traffikerad väg precis bredvid slottet!

 

 

 

Eftersom vår prinsessa gifte sig förra året så kunde man inte låta bli att jämföra de båda bröllopen. Och vet ni? Jag föredrar faktiskt Viktoria och Daniels bröllop.

 


Viktoria sken så otroligt hela den dagen, hon var så otroligt lycklig. Hennes klänning var enklare än Kate, men ändå tycker jag att Viktorias klänning var finare. Viktoria utstrålade sådan lycka den dagen att hon kunde gått i en svart sopsäck, för jag tror inte hon brydde sig så mycket om allt omkring henne bara hon fick gifta sig med Daniel!

 

 

Prinsessan och prinsen var närvarande och Viktoria bar en aprikosfärgad klänning med matchande skor och hatt. Me likey her shoes very much^^

 


 

Dock tycker jag att det var lite för mycket matchning... Skulle ha brutit av med skorna eller hatten i en annan färg. Men annars såg hon väldigt chic ut!:D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Pyssel som gick åt helskotta!

Min bror och hans sambo ska som jag nämnt tidigare gifta sig i juni. Jag letar som en galning efter en klänning, men alla är vita just nu inför studenten så det går inget vidare:P

Vi Olsson är inte särskilt pyssliga utav oss men Åsa är det desto mer!:D Jag är väl av oss Olsson som gillar mest att pyssla så när Åsa frågade mig om jag ville hjälpa henne att göra rosor utav vita kaffefilter så var jag genast på. Ja, du läste rätt. Vita kaffefilter. Visste du inte att man kunde göra rosor av kaffefilter, ja du har du inte varit med om mycket här i livet (haha)

Vi började i måndags. Det gick bra för att vara första gången som någon utav oss testat något sådanhär. Vi gjorde tre stycken. Åsa behövde sedan bestämma sig för hur hon ville ha bordsdekorationerna så att vi inte satte i gång och gjorde alldeles för många rosor.

Så när jag kom idag för att fortsätta så var det bestämt att vi skulle göra 7 st till att börja med. Det här blir lätt tänkte jag och vi satte igång och klippa ut rosblad ur dessa kaffefilter.

Okej, det blev väl mest jag som klippte, men jag är inte heller 3 barnsmor. Åsa fick dåligt samvete medan hon sprang omkring och passade barnen (och åt melon, haha) men jag tänkte inte alls på att jag fick slava för henne:P Jag har aldrig varit någons bitch förut så det var något alldeles nytt för mig (haha.)

Men efter att jag hållit på med en ros, som jag mosade sönder för blomstertejpen fastnade inte, och börjat på ännu en ros som också blev skit så började jag tappa lusten helt.

Och det är då som min kära blivande svägerska säger:

"Du Emma, varför inte bara åka till blomsterhandeln och köpa 7 rosor?"

Ja, tänkte jag sedan efter några minuter då hennes ord sjunkit in, varför sitter vi med den här skiten för? Vilket jag även sa till Åsa så det blir alltså en tripp till blomsterhandeln istället:D Jag menar varför lägga ner en veckas tid på att göra 7 rosor (minst) när man kan hoppa in och köpa, något som tar högst 3 minuter?
Nej, vi har inte varit utsatta för bombattack, vi har bara pysslat, haha.

 

 

 

 

 

Men jag målade i alla fall min ros (Åsa hann inte klar med sin för Philip... behövde lite uppmärksamhet:P) Tycker den blev fin, men det tar alldeles för lång tid...

 

 

Men det var roligt att få pyssla lite^^ Nästa grej blir väl pajbakning:D Me like pie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Kändiskapets nackdelar

Kändiskap är inte bara glamour och en fet check. Med kändiskap följer en hel del som man kanske inte räknat med, som bristen på privatliv.

Går man och handlar, rastar hunden, går ut med soporna, köper glass eller kliar sig på huvudet så hamnar det i tidningarna. Hur ointressant det än är!

Jag säger inte att jag är en sådan person som inte är en del av den här galna kändis besattheten, för det är jag! Jag tycker det är kul att titta in i deras värld och se hur dom lever. Men efter att jag vänt de första tidningsbladen så inser jag att de faktiskt är precis som du och jag.

Så egentligen är det idiotiskt att man köper en tidning där man ser en kändis rasta hunden eller gå ut med soporna när jag bara kan titta ut genom fönstret och se Sofia göra precis samma sak, fast helt grattis!
För det är faktiskt ingen skillnad. Kändisarna har bara varit med i en film eller släppt en låt.


Reese Witherspoon har verkligen känt av nackdelarna med kändiskapet. Hon har inte längre något privatliv. I en intervju i "Vouge" sa stjärnan följande om kändiskapet:

 

 

"Ibland sitter jag i bilen och gråter. För jag kommer inte ut. Det är den enda saken: jag sörjer förlusten av mitt privatliv... Men all förlust, det får jag igen dussintals gånger i livserfarenhet."

Eftersom Sofia jobbar på att bli en artist så kan hon inte undvika att hamna i strålkastarljuset, och allt hon gör kommer att hamna i tidningarna, speciellt de mindre roliga sakerna.
För det är trots allt det som säljer, eller hur.Nu påstår jag absolut inte att Sofia ens kommer att känna av en uns av det uppmärksamhet som Reese får uppleva, men man kan inte låta bli att tänka i de banorna, hur det skulle kännas att granskas under ett förstorningsglas. Kändisarna är trots allt människor dom också, under all stjärnstoft som vi mer än gärna dränker dom i.

 

 

 

 

 

//Emma.


Johnny Deep gör 21 jump street uppföljar!

Johnny Deep kommer att vara med i uppföljaren av 21 Jump street tillsammans med bland andra Jonah Hill, Channing Tatum, Ice Cube och Dave Franco!

Handlingen kommer att äga rum på High school där Jonah Hill och Channing Tatums karaktärer är hemliga poliser. Johnny Deep kommer enligt Jonah Hill att spela en "mycket rolig roll."


Ska bli roligt att se Deep i en roll som är mer komisk än vad han brukar göra!

 

 

 

Dock tycker jag att det är ännu en story som de dammar av och förnyar. Se bara på Scream 4, var den egentligen nödvändig? Hur länge till ska Sidney Prescott behöva bli jagad av en maskerad psykopat? Om det känns tjatigt för oss ,hur känns det inte då för henne...

 

 

 

 

Det verkar som om de börjar få idétorka i lilla Hollywood...

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Twilight Jacob får egen film?

Ja, det är inte helt omöjligt enligt Twilight författarinnan Stephenie Meyer. Spin-offen på Twilight skulle fokusera på Jacob och Renesmee Cullen.

När Taylor Lautner, som spelar Jacob i Twlight, får frågan om han skulle kunna tänka sig att vara del av en sådan spin-off svarade han:

"Det här var något helt nytt för mig... Det skulle vara intressant. Stepheine kommer på de mest galna idéerna. Jag tror hon skulle kunna fixa det. Det är en galen tanke."


Hmm.. men tydligen är det inte en alldeles galen idé om Stephenie Meyer funderar på det! Vi får väl se om vi får genomlida ännu en film som fokuserar mer på Jacobs kropp än på själva handlingen...


Personligen tycker jag att det gjort alldeles för många filmer om dessa magrutor. Det blir rent ut sagt löjligt.//Emma.

Påsk

Usch, nu är man sådär otroligt mätt efter all påskmat och godis. Varför äter man alltid mer än vad man egentligen orkar? Man sitter där med gaffeln halvvägs till munnen och tänker förtvivlat "DET SKA GÅ!"

Jag var fortfarande trött på julmaten så jag kan inte säga att jag längtade till påskmaten:P Efter att jag ätit julmaten så fick jag ligga i sängen hela nästa dag, det blev lite för mycket av det goda för min del, så jag hoppas det går bättre den här gången:P

Det var mat till en förbannelse!

Fick ett påskbrev av Emil, som var utklädd till påskgubbe^^ Så söt så! Martin och Noel hade slips dagen till ära medan lillebror Philip var cool och kom utan slips:P

Det var en härlig dag! Vädret kunde heller inte ha varit bättre.

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


GLAD PÅSK!!!!!


Glad påsk på er! Ha en underbar dag!!

Sofia/Emma

 


 


Beyonce visar sina barnsliga sidor

Även en megastjärna som Beyonce har barnsliga sidor! I onsdags besökte Beyonce Euro Disneyland i Paris, och passade på att inhandla den här grymt läckra hatten föreställande Långben. Hon såg ut att att njuta av besöket och hon är nog den enda som kan se cool ut med en sådan hatt på huvudet:P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


MC-parad!

Kristinehamn har en trevlig liten tradition. På långfredagen är det nämligen Mc-parad som startar i centrum av Kristinehamn och som sträcker sig till Filipstad. Tidigare år har paraden haft otur med väldigt dåligt väder, men eftersom påsken i år låg sent så fick MC-paraden ett härligt väder!

11:00 startade paraden från Kristinehamn och åkte förbi vårat hus vid cirka 11:20. Mycket praktiskt att bara öppna ytterdörren eller sätta sig vid köksfönstret så har man hela paraden framför sig:D

Otroligt många motorcyklar i år. Säkert en bit över 1 000 stycken. Till slut blev man lite yr i huvudet av att se alla cyklar svischa förbi, haha^^

Paraden, som gick för 35:te gången, är en trevlig tradition tycker jag, och bättre väder kunde de inte fått i alla fall!:D

//Emma

Brian May spelar på Lady Gaga låt!

Att Brian May ska spela på en av Lady Gaga´s låtar på hennes skiva "Born this way" är verkligen häftigt! Brian May var medlem i en liten grupp från England som kallade sig "Queen.":P Låten han spelar på heter "You & I."

 

Ser fram emot att höra den låten^^ Queen-fan som jag är:D

 Brian May är längst upp i mitten, ovanför Freddie Mercury som var den enda killen som var cool i vita lädershorts och boots och bar överkropp:D


//Emma


J.K Rowling hyllar Hagrid!

Hmmm... om du var en berömd författare som tjänat miljoner och åter miljoner på bokförsäljning och filmer som bygger på dina böcker, vad skulle du då göra med alla pengarna? Ja vet! varför inte hylla en av dina påhittad karaktärer genom att bygga upp dennes hus på din bakgård!


J.K Rowling


Det är just det som J.K Rowling ska göra. På sin bakgård ska hon bygga upp en kopia av Hagrid´s stuga. Självklart ska den vara komplett med stor skorsten, konformat tak och likadan trappa som leder upp till ytterdörren. Allt precis som Hagrid´s stuga!

Kanske att J.K Rowling startar en ny Hollywood-trend! Kanske att Peter Jackson bygger upp ett eget litet hobbitsamhälle bakom husknuten eller Jams Cameron fixar en planet som liknar Pandora på pricken. Eller kanske att man snart skymtar Titanic mellan buskarna på hans gård... Det vore något!

Då kan han hyra Kate och Leo också. Och varje hel och halvtimme kan Leo ropa "Im the king of the world!"

 

 

 

Praktiskt. Då håller man bättre reda på klockan:P

 

 

 

 

 

 

 

//EmmaDonald Trump president?

Donald Trump funderar på att bli USA`s nya president 2012! Jag kan inte säga att detta förvånar mig. Men om jag tror att det skulle fungera det är en annan sak. Donald Trump må vara en affärsman som skapat jobb åt flera tusen människor men han är absolut ingen President. Att styra ett företag och att styra ett land är två helt skilda saker.

Man kan inte ryta "you´re fired!" när befolkningen protesterar mot höga skatter eller landet invaderas av terrorister. Det funkar inte så i verkligheten, för nog verkar han befinna sig i sin egen lilla värld just nu om han tror att han kan bli President.

I klippet nedanför kan ni själva höra intervjun från Fox News där han pratar om att försöka bli President.

Om Donald Trump blir President 2012 så är mitt råd till alla amerikanare... Run, God damn it, run!:P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Justin Timberlake citat

När Justin Timberlake fick frågan om det finns några hard feelings mellan han och hans ex-flickvän Cameron Diaz gav han följande svar:

"Vi är vänliga på telefonen, men mest hatar vi varandra."

Oj, oj, oj! Alltså lär de knappast dela några gapskratt längre:P

//Emma.

Ny Bruno Mars låt!

The lazy song^^

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Ny volvo orsakade spring i bena

Min syrra Linda och hennes familj har skaffat en sprillans ny volvo! De var här på besök idag för att visa oss den nya pärlan som är väldigt fin.

När de sedan skulle åka hemåt fick Linda och Ronny spring i bena bägge två. Linda vile nämligen köra, Ronny likaså:P


Ronny snappade åt sig Emil medan Linda försökte få på sig skorna och jackan och springer upp till bilen medan Linda skriker:


"JAG SKA KÖRA! NU ÄR DET JAG SOM KÖR! Ja, Hej då( till oss) RONNY, JAG SKA KÖRA! Hej då!(Till oss) RONNY JAG KÖR!"


Här springer den tappra kämpen!Här inser hon att hon vunnit! (haha)Sedan springer hon upp till bilen medan Ronny sätter i Emil i barnstolen. Ett ondskefullt hånskratt undslipper henne då hon triumferande inser att det är hon som vunnit den brutala kampen. Hon fick köra Volvon upp. Jag gratulerar ödmjukt!:P


Haha, ja det är härligt att man har syskon, man får sig ett gott skratt:D//Emma

ÄNTLIGEN!

Detta blir det första inlägget på bloggen från den nya datorn^^ Lovely! Ronny kom ner igår och fixade i ordning datorn som kom i tisdags. Jag säger bara, tur att det inte var jag som skulle plocka ihop den, haha. Mycket grejer!

 

 

 

 

Men något som jag absolut inte förstod...


 

... var varför det var med en godisstång också... Något att bita i när man håller på att bli galen när datorn sätts ihop...?

 

 

 

 

 

Den här datorn är betydligt snabbare än den gamla! Förut kunde man gå upp och fika medan man laddade upp varje bild i ett inlägg. It´s history now, muahahahaha^^

 

 

 


Tack Ronny för hjälpen!

 

 

 

 

 

 

//Emma


NKOTBSB

Ett nytt band har bildats. Eller snarare två gamla band har slagits ihop till ett band... som är nytt... låter det lite förvirrande?:P

New Kids On The Block
och Backstrett Boys som tidigare turnerat tillsammans har nu bestämt sig för att ett band är bättre än två!

Vad kallar de sig nu? Jo, NKOTBSB. Försök säga det snabbt du!


Deras första singel heter "Don´t turn out the lights." Lyssna på låten nedanför.


 

Tyvärr tycker jag att ihopslagningen av banden verkar lite desperat... Vilkt är synd! Jag är fortfarande lite svag för BSB^^

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Nya datorn^^

Den nya datorn har kommit! Tjhohooooooo!:D

Den nya skärmen är nästan dubbelt så stor som den gamla. Hur kommer det sig att när killar beställer grejer så ska det vara så stort som möjligt?:PVi får den installerad i morgon^^//Emma

Bäver över vägen

Syrran Linda och jag åkte till Karlstad idag tidigt på morgonen. Tidigt och tidigt, för mig var det tidigt:P Jag skulle upp 05:45 för Linda skulle komma 07:15, men jag måste ha fått hjärnsläpp i går kväll när jag ställde klockan på ringning för jag satte den på 06:45... 06:04 vaknade jag till sådär jättesnabbt, såg vad klockan var, svor en liten ramsa och vinglade mig upp sen, haha:P

När vi kom in mot Karlstad så höll det på att sluta illa. Linda och jag satt och pratade och skrattade när bilarna framför oss helt plötsligt ställer sig på bromsen. Bilarna framför oss väjer åt sidan och Linda gör likadant.

Med ansiktet upptryckt nästan i vindrutan försöker jag se vad som hände.

Då ser jag något konstigt traska över vägen, jag kunde inte riktigt se vad det var ännu.

"Vad fan är det där!" Skriker jag innan jag får se vad det var "EN BÄVER!"

En blöt bäver var orsaken till seriekrocken som nästan inträffade. Helt lugnt, som om han hade all tid i hela världen, gick han över vägen och räknade med att kunna passera helt utan problem. Ja, han passerade utan problm, det var vi som istället fick lite problem. Men som tur var gick det bra^^


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Första turen med caben nere!

Japp, idag minsann blev det premiärtur med med caben nere på Cadillacen! Underbart härligt väder och då är skönt att ha möjligheten att ta bort taket^^ Dock är det inte lika skönt för håret. Hade jag inte ett fågelbo innan så har jag definitivt fått det efter en ner cabad tur.  Men det är en annan sak!


Permiärtur med caben nere!
Innan vi drog iväg med Cadillacen sa pappa:


"Nej, jag tror jag tar av mig långkalsongerna innan vi åker!"

"Men pappa" sa jag "Det är ju bara april!"


Hahaha.


Pappa kan ha långkalsonger ända in i juli. Låt mig säga såhär, när vi åkte till Italien i somras hade pappa packat med sig jeans och tjocka mjukisbyxor:P Inga shorts överhuvudtaget! Det var säkert 45 grader i Rom! Solen stekte oss levande! Om långkalsongerna var nedpackade när vi åkte till Italien vet jag inte, men jag skulle inte bli förvånad alls om de var med (haha)
//EmmaBeställda klackar från Have2have.se^^

AHH! Dessa underbart vackra skor kommer snart pryda Sofias och mina fötter^^ Lovely!


Orkar knappt vänta:D

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Det fattas mig något...

Det är konstigt vad man vänjer sig vid saker och ting. Man räknar med att de saker man har aldrig kommer gå sönder utan fungerar nonestop. Men så är det tyvärr inte.

Jag satt vid min dator tidigare under veckan när hela skärmen blev som rena rama blinkshowen. VIRUS! VIRUS! VIRUS! Blinkade det.

"NEJ!" Skrek jag för full hals. Började trycka förtvivlat på en massa filer som skulle "fixa allt." När inte det funkade så sprang jag snabbt upp och hämtad brorsan Jonas men jag vet inte vad jag tänkte på egentligen. För jag menar, hallå, hjälp av Jonas:P? Han visste ingenting, kunde ingenting, orkade ingenting.

När jag gått efter honom för andra gången, efter att datorn gjort en snabb genomsökning av datorn och visade att det fanns 36 virus, började saker försvinna som till exempel bakgrundsbilden.

Jag visste inte om jag skulle gråta eller skratta. Sen slog det mig att alla grejer som vi har på datorn kan försvinna. Helt förstörd var jag. Och vad hör jag då bakom min rygg om inte hur Jonas skrattar så han håller på att dö samtidigt som han säger:

"Fan vad roligt att se!"


Han tyckte det var kul att se hur alla grejer försvann och inget fungerade!Det är inte bara den datorn som krånglat utan även den bärbara som vägrat lägga ut några inlägg!
Fruktansvärt irriterande. Men Ronny installerade nya firefox så nu funkar det^^ Vi ringde Ronny så fort den andra datorn hade kraschat och nu har han beställt en ny åt oss^^ Thank god för Ronny!:D

//Emma

A song in the making

Det är inte förrän man själv ska göra en låt som man inser hur otroligt mycket arbete som ligger bakom något som bara varar kanske 3,5 min.

Sofia är alltid på jakt efter låtar att spela in och sätta sin prägel på, och det har nu blivit många som hon jobbar med.

Min äldsta syster Linda har på senare tid börjat skriva låtar som hon gjorde när hon var yngre. Låter som om hon är skitgammal nu men det var inte så jag menade, haha:P Nu vet jag att Linda säger "Fy fan" när hon läser det här, haha.

Linda är grymt duktig på att skriva låtar! När Sofia uppträdde på Musslan Bar för en vecka sedan så körde hon faktiskt en låt som heter "Faith" som Linda skrivit.

I helgen som var ville Linda att Sofia skulle lyssna på en låt som hon kommit på en början till. Och vilken bra låt det var sen^^ Inte alls som jag trott att det skulle vara. Ett härligt beat och jag kan knappt bärga mig förrän jag får höra resten:D

Vi får inte glömma hennes make Ronny som la musiken. Låt mig säga såhär, varje gång som vi har problem med datorn så ringer vi Ronny, haha. Han är the genius himself när det kommer till datorer och att greja med sånahär saker.

Sofia sjöng in första versen och refrängen som var gjord så här långt. Det blev bra, och som sagt jag kan knappt bärga mig tills vi får höra resten^^ Så Linda... JOBBA PÅ!

 

 

 

 

(Haha)

 

 

 

 

 

 

//Emma


Grattis mamsen!

Grattis mamsen på 52 årdagen!^^


Eftersom det är måndag idag så jobbar de flesta i familjen så vi firade henne redan igår. Hela familjen kom ner och hon fick fina presenter. Hon fick bland annat en väska av Jonas, och när hon tackade honom för väskan så rynkar han pannan och säger:

"Köpte inte jag klockan?"
"Nä" säger mamma "Den fick jag av pappa. Väskan fick jag av dig."
"Jaha! Jag trodde jag köpte klockan."

Haha, det är bra att han har koll:P


Jag bakade tårta! Mamsen valde likadan tårta som Jonas hade på sin födelsedag.Naturligtvis så vad jag tvungen att vara klumpig också... Grädden hamnade lite överallt och inte bara på tårtan som det var planerat ifrån början... Det var inte den enda klumpiga grej jag lyckades med igår. Det andra inkluderade hundbajs och ett fönster... men jag går inte in närmre på det, hahaha:P
Hoppas du får en bra födelsedag mamsen!


//Emma & Sofia

Stockholmstrippen!

Då var vi alltså hemma igen. Några dagar i huvudstaden var härligt och kul! Sofia spenderade det mesta av tiden i studion med att jobba på flera låtar och hon blev väldigt nöjd med resultatet.


Vi bodde på Flottsbro camping. Hade hyrt en stuga där istället för att dra med husvagnen. Man har lite mer space i en stuga, men tanken att flera dussin legat i den sängen jag legat i, ätit med den gaffeln jag ätit med, drukit ur samma glas som jag... ja, ni förstår vad jag menar. Det känns lite snuskigt...

 

Trippen till Stockholm var för att Sofia skulle in i studion och spela in några låtar. Men det var också för att hon skulle spela på Musslan bar.

 


En liten, mysig bar på Dalavägen. Totalt spelade hon 6 låtar och blev kompad av pappa och brorsan Jonas på gitarr. 2 låtar utav de 6 körde hon med backtrack.

Soundcheck!

När soundchecket skulle göras hade Musslan inte öppnat ännu och vi fick gå in genom en annan ingång. Samma ingång där Astrid Lindgren hade sitt hem i 61 år! Hon bodde inte i ingången där utan i en lägenhet i den ingången... Ni fattar vad jag menar, haha.


Jag tyckte i alla fall att det var häftigt! Tänk så många böcker som blev till någonstans ovanför våra huvuden när vi satt och lyssnade på Sofia & co. Vilken otroligt häftigt tanke... Jag tycker i alla fall det:P Bokfreak som jag är^^

 

Per som äger Musslan bar bjöd hela familjen på mat som tack för giget. Jag tror hela familjen, innan vi fått maten, satt och sneglade lite nervöst på de som satt och åt musslor och andra skaldjur (som ni kanske hör på namnet så är Musslan en skaldjursrestaurang.)

 


Vi var väldigt rädda för att vi skulle få något helkonstigt! Vi fick inte reda på först vad vi skulle få. Låt mig säga såhär, vi Olssons är inte direkt skaldjurstokiga. Jag tycker det är gott, men för resten av familjen så räknas inte skaldjur som mat. Det ska vara real stuff. Stora köttbitar ska det vara. Helst ska det vara riktigt saftigt så att det rinner från mungiporna och till det ska det vara feta såser, smör, pommes, allt fett som man kan tänka sig och lite till!:P Vi kunde dock pusta ut, vi fick Entrecote med pommes^^

 

 

Nacka forum. Loveeeely^^ Gillar det köpcentrumet. Massor av affärer, men man går lite vilse... Svårt att veta vilket håll man kom ifrån. Jag var lite nervös inför Stockholmstrippen måste jag erkänna...

 

 

 

 

 

...Pappa sa nämligen några dagar innan vi åka följande:

 

"Ni när vi kommer till Stockholm så ska vi åka ut till Ekerö. (Spännande tänkte jag här och började lyssna ordentligt. Vad skulle vi hitta på?) Jag ska visa Jonas ställen där han inte varit men kanske ska till med pelletslass. Och Jonas har varit på ställen där jag inte varit. Det är bra om jag får se dom ifall jag ska dit."

 

 

 

 

Jag och mamma, som satt bredvid mig, kunde inget annat göra än skratta. "Yes!" ropade jag och körde upp ena näven i luften "Vad jag längtar! Ska bli så kul att se dom ställena."

 

 

 

Jag var ju såklart ironisk. Det är bara pappa som åker iväg för att se pelletsplatser... Och han fick se dom också:P


På väg ut till Ekerö fick vi se Drottningholmsslott!

Här är den studion där Sofia höll till.

 

Och Tony Malm spelade in dom!

 

Det hänger massor av såna här tavlor med skivor överallt. Roligt att gå och titta på ! Det var skivor med "Drömhus" "Roger Pontare" "DJ Bobo" "Eric Saade" och många många fler.

 

 

En rolig resa som jag hoppas vi får göra om många, många gånger till, kanske att vi då gör ännu mer roliga saker...^^

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.


free counters
RSS 2.0