Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Aj Aj, rakt in i fastingen!

Ja, det blev lite konstigt idag... igen:P Hade varit på Nordea, och det var några grejer som inte stämde, vilket gjorde mig rätt... irriterad^^

Det är fastingen idag i Kristinehamn. Karuseller och grejer så det var rätt mycket folk ute när mamsen och jag körde ut ifrån parkeringen efter mitt Nordea besök.

Irriterad som jag var så svor jag som bara den, och folk steg ut i gatan och räknade kallt med att man skulle hinna stanna. Vilket gjorde mig ännu mer irriterad.

Vi hade även varit nere och handlat så man var så där härligt trött på allt vad matvaror är, så när vi tillslut svänger ner på en gata för att ta oss hem så är jag rätt så het inne i bilen, stora rökmoln stod rakt ut ur mina öron samtidigt som mamma plockar fram min mobil för att ringa syrran. Och helt plötsligt, och jag vet inte om det berodde på att röken från öron dolde min syn eller vad det var, så står vi inne på själva fastingen med folk överallt!

Mitt dumma jag hade helt missat avspärningarna och kört in där man absolut inte fick köra! Och mamsen hade heller inte märkt något eftersom hon pratade i telefon. Det första Linda hör när hon svarar är jag hur jag svär och nervöst försöker backa tillbaka. Att backa är tyvärr inte min starka sida:P Och att man har folk runt hela bilen gör det ju knappast lättare...

Linda fick en rolig stund i alla fall, flera andra som besökte fastingen också. De flinade åt oss, och längre och längre ner sjönk jag i sättet...


Tur att vi lämnar Kristinehamn i morgon:PGlöm nu inte att komma till folkets park i Malmö på söndag om ni är i närheten! Klockan 15:00 är det dags för bland annat Sofia att uppträda! Kommer bli superbra!!


//Emma.

A Walk To Remember!

Jag kollade nyss på "A Walk To Remember" och den är en jättefin film. Den handlar om en kille som heter Landon som blir kär i en tjej som heter Jamie och hon är skolans minst populära tjejen. Hon är dotter till stadens mycket originella baptistpastor, som inte är särskilt positiv till att dottern går ut med någon. Dessutom bär jamie på en fruktansvärd hemlighet som gör att de båda måste omvärdera allt de tidigare trott på. Den hemligheten hon har är att hon har canser och har inte så lång tid kvar att leva. 
Jag höll på att gråta när jag såg den här filmen, så sorligt när hon dör i slutet. ni som inte har sett den så är det värt att se den. //Sofia

PEACE OUT!!

 


Snart Malmö, JIPPE!!!!!

Snart äntligen ska vi till MALMÖ! Ska bli roligt att träffa alla igen. Vi åker på lördag sen på kvällen blir det grillfest! Sen på söndag blir det uppträdande. Ska sjunga Smile- Nat King Cole sen Taking Chances- Celine Dion. Hoppas att det kommer gå bra, blir alltid lite nervös när man ska upp på scen Jag kommer hem på måndag och sen på tisdag blir det musikal. Det börjar faktiskt blir bra nu med den. jag kan alla mina repliker fast det är en låt som jag ska sjunga och den är väldigt svår att komma ihåg men jag hoppas VERKLIGEN det går bra med den låten, det är bara att träna träna träna. Vi har premiär nästa torsdag för högstadiet och sen på kvällen tror jag för andra. HåLL TUMMARNA!!!

//Sofia

PEACE OUT!

Anna´s bidrag inte så dåligt trots allt!Någon som såg Eurovision song contest igår kväll? Ni som inte gjorde det... ni missade inget! Här är alla semifinalisterna från igår.
Anna´s bidrag kanske inte är så dåligt trots allt:P
//Emma.

På vift i Bjurtjärn

Jag håller fortfarande på att fiska rätt på kulturaktiva i kommunen som jag jobbar för. Verkligen jättekul! Har pratat med så mycket folk, och fått reda på så mycket som händer i kommunen som jag inte visste innan.
Lånade en bil igår och drog till Bjurtjärn för att träffa en kyrkokör. Hade fått vägbeskrivning av papsen (vad skulle jag göra utan honom!) och trodde inte att det skulle vara så svårt att hitta dit jag skulle, vilket det inte var faktiskt! Glad som tusan var jag att jag hittade kyrkan som låg till höger precis som papsen sa. Men det var till församlingshemmet jag skulle till och bredvid kyrkan låg tre byggnader... Hade ingen aning om vilken byggnad det var! Påminde om det där spelet där man ska välja rätt dörr för att få ett finfint pris.

Jag stegade fram till första byggnaden och hör och häpna! Det var rätt! Kantorn stod precis innanför dörren och var så välkomnande, likaså de äldre damerna och herrarna.

Jag förklarade vem jag var och att jag ville prata lite om det jag jobbade med. Vi skulle prata mer efter träningen sa kantorn, till lite fika. Gärna för mig! Tänkte jag, hade inte ätit middag, klockan nu var cirka 19:00.

De drog igång med uppvärmningen, stod och stretchade och greja.

"Sitt inte där Emma. var med nu!" Sa kantorn och viftade med nävarna år mig.

Och så står jag där helt plötsligt bland dessa äldre herrar och damer och stampar, stretchar och försöker få läpparna till ett perfekt O, samtidigt som jag tänker "hur hamnade jag här?"

Vi sjöng flera låtar, hade inte hört någon. Men vet ni, jag hade skitkul! Jag kunde inte komma upp i det där förskräckligt höga tonerna utan brummade långt ner tillsammans med herrarna, men det var riktigt kul!


Jag sjunger litegrann, men jag kan inte sjunga som Sofia gör. Pappa har jämfört mig med Kafka och Tracy Chapman.
"Du låter som en person som supit i 30 år. Men på ett positivt sätt!" sa pappa till mig en gång. Öhmm.. vad ska man säga? Tack? haha. Men jag förstår vad han menar, haha.

Så ska jag gå med i en kyrkokör? Troligen inte. Känns lite pinsamt att brumma tillsammans med herrarna:P
Sedan har jag hört att det finns en viss person som menar på att det inte är så bra att ha ägg på golvet (syftar då på nässelsoppa-inlägget nedanför.) Att det var lite klumpigt gjort kanske. Men låt mig säga såhär, på tal om klumpigt, jag har ju i alla fall inte gjort mig en egen parkering:P Eller hur... Mattias:P
Tror du att du kan häva ur dig en massa lustigheter bara för att du kan fly landet om en vecka så tror du fel... I got my eyes on you, muahaha. haha.Där hade jag gjort världens godaste nässelsoppa, och vad ser han? Bara det sönderslagna ägget. Jag lyckades faktiskt koka tre ägg:P

//Emma.

Svenska Hollywoodfruarna slängda i soptunnan.

I går var det dags för att slänga ut de svenska hollywoodfruarna och istället låta de norska ta plats. Och vad gör jag? Jo jag missar det! Fy skäms, vilken synd...:P

 

Så för er som såg de norska hollywoodfruarna, vad tyckte ni? Norska eller svenska, vilka är bäst?

 

//Emma.

 


Det ser så lätt ut för Miley Cyrus!


Precis så här vill vi se ut till vardags! Miley Cyrus såg avslappnat chic ut när hon lunchade med en vän i Studio City iklädd Jeans, vit t-shirt, en slapp militärjacka och en oversizad svart väska! Vi önskar att det var lika lätt för oss att bara slänga på oss något och se ut som Miley!

Nellyfrossa!

Primary White Dress SEK 1095, Lipsy - NELLY.COM Serrena Dress SEK 279, Jeane Blush - NELLY.COM Chiffon Babydoll Dress SEK 379, Rare Fashion - NELLY.COM Floral Halter Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM Lace Dress SEK 529, Rare Fashion - NELLY.COM Mayday SEK 1249, Ida Sjöstedt - NELLY.COM
Sofia har ännu inte en avslutningsklänning, så jag lägger in lite inspiration. Och mamma och pappa öppnar plånboken^^ Snöstorm i plånboken var det här, säger mamma, hahaha:D


//Emma.

Spänning...

Jag vet att ni har väntat med spänning... Blir det någon musikal eller inte för Sofia och...eleverna?:P


Men ni kan vara lugna! Musikalen blir av! Tjohoooo!!!!


Det verkar som om de lyckades intressera sig för musikal trots allt och styrde upp det galant!^^ Men vad kan man säga, en del av dom ingår ju i mitt crew-gäng så det är väl inte undra på att det styrdes upp, hahaha^^ Nej, då alla var nog hur duktiga som helst. Alla kan väl inte ha glömt manuset som Sofia:P haha.Kanske struntar de i premiären här och drar till Broadway på en gång! Det vore någonting! Men i så fall hör ni, så glöm inte bort mig då. Hör ni, hallå, hörde ni mig inte?!... Men vänta! Ni skulle ju ta med mig! Hallå! Vänta!!!

 

 

 

 

//Emma.


Musikal eller ej?

Sofia är på musikalträning, en musikal som har premiär den 3 juni. Dock verkar eleverna väldigt ointresserade av hur den blir, så idag så var det avgörande ifall musikalen blir av eller inte. Och vad gör Sofia? Glömmer manuset! Bra början...


Men låt oss se det från den ljusa sidan, hon kom ihåg att ta med sig själv i alla fall! Bra gjort Sofia!:P
//Emma.


Ett kliv rakt in i 50-talet!

Jag vet inte vad det var som gjorde att jag kände ett sådant begär att göra nässelsoppa till lunch idag. Kanske var det på grund av att  jag såg ett hav av nässlor när jag var ute och promenerade eller kanske var det min klänning som jag bar idag som har en rejäl touch av 50-talet. Ge mig ett huckle, en högaffel och ett nyslaget gärde så platsar jag som handen i handsken mitt i 50-talet. Bara jag slipper mjölka en ko så är jag nöjd...

Men jag plockade i alla fall nässlorna, blev cirka 1 liter. Och eftersom jag känner mig så husmoderaktig idag så ska jag dela med mig av mitt recept, eller rättare sagt receptet från "vår kokbok" (host:P)

För att göra nässelsoppa så behövs nässlor. Så ta ett litermått och gå ut i trädgården och plocka lite. Är bladen väldigt stora så har du kommit till rabarberna, dom ska du  helst inte plocka. Nässlor är små och bränns, så glöm inte handskar. Jag hade 1 liter nässlor till 3 personer. Tryck till nässlorna i litermåttet, annars blir det inte mycket.


Skälj nässlorna noga.

Koka sedan äggen som ska ligga i den färdiga soppan. Låt dom koka 10 minuter.


Oops! Öhmm... ja... tydligen ska man inte klämma till äggen så hårt när man tar upp dom ur kartongen...:P


Ha 1,5 liter vatten i en kastrull med cirka 1 tsk salt. koka upp och häll i nässlorna. Låt koka 5 minuter. Häll av vattnet, men spara det! Häll sedan nässlorna i ett durkslag och pressa ur vattnet med en slev.

Fin hacka nässlorna.Blanda 1 msk smör med 3 msk vetemjöl. Späd med 2 dl mjölk, inte allt på en gång för att undvika klumpar.

Här får man sedan spä hur man vill. Antigen med grädde, mjölk, vatten eller det spad som sparades när nässlorna hälldes av. Jag tog 2 dl mjölk, 5 dl spad och 3 dl vatten. Mjölken och grädden gör att soppan får en mildare smak. Häll i de hackade nässlorna.


Då jag tyckte att soppan inte blev så fyllig som jag hade hoppats så hade jag även i en grönsaksbuljongstärning.
(Oj vilket långt ord det där blev!) Blev helt perfekt!
Låt koka några minuter, glöm inte att smaka av. Salta och peppra efter smak.


Dela sedan ägget och Voila! Nässelsoppa med ägghalvor!Och vad tyckte mina två försökskaniner? De tyckte det var jättegott^^ Great success!Nä, nu vill inte den här 50-tals husmodern leka längre, utan tar ett kliv in i 2000-talet... men jag tar nässelsoppan med mig^^
//Emma.
Primadonnan på divanen

Det här är allt en liten primadonna. Ser ni hur hon ligger som en drottning på hennes divan:P Hon väntar på att jag ska gå upp. Får väl lov att göra det, ska ju trots allt skjutsa Sofia till musikalträningen. Idag får de se om det blir någon premiär eller inte... (spänningsmusik hörs i bakgrunden:P)

//Emma.


Vi har blivit hamstrar!

Nu äntligen har vi blivit hamstrar! "Nu har det slagit slint totalt" kanske ni nu tänker. Men säg det har det icke. Vi ska, som jag talat om tidigare, åka till Italien i sommar så nu har vi börjat samla på oss lite mat som vi ska ha med. En massa konserver, pasta, ris och så vidare. Gjorde samma sak förra året också och vilken nytta vi hade av det!

Så otroligt lätt att stanna till någonstans på vägen, hoppa in i husvagnen och laga till lite gott att äta och sedan dra igen. Går faktiskt snabbare än att hoppa in på McDonalds, bli irriterad på allt pipande, och betydligt billigare.

Det brukar vara jag som har koll på det där med maten, hur många måltider och så som vi har. Och låt mig säga att ingen muckar med mig och vår semestermat. Gör du det så kommer du inte där ifrån levande:P
//Emma.

Vad vet ni om choklad?

Vad vet vi egentligen om choklad? Förutom att det är så otroligt gott!  Här kommer lite intressanta citat och fakta om just choklad.


Choklad innehåller aminosyran fenyletylamin som anses vara afrodisiakisk och sägs kunna "bota" baksmälla. Detta ämne frigörs naturligt i kroppen när man är förälskad och i stället för att somliga tar antidepressiva medel, vilka har till uppgift att förhindra nedbrytningen av kroppens egna fenyletylamin, kan de få sin dos genom att äta mörk choklad. Det finns också andra uppiggande ämnen i choklad såsom dopamin och serotonin, vilka lindrar smärta och höjer stämningsläget.Kakaobönor var ett betalningsmedel i Mesoamerika. En liten kanin fick man för 4 bönor och en natt med kvinna kostade 8-10. En slav av medelgod kvalité kunde kosta 100 bönor om du hade tur, likaså en hustru. Falskmyntare fanns som borrade hål i bönorna och fyllde dem med jord.


Skådespelerskan Katharine Hepburn bekände att hon var en så kallad chocoholic. Hon kunde sätta i sig ½ kg choklad på en dag och har som svar på frågan om hemligheten bakom hennes fina vigör vid en så hög ålder ha svarat: - "A pound of chocolate a day, a healthy regular diet, and plenty of exercise."


"Ingen annanstans har naturen koncentrerat ett sådant överflöd av de mest värdefulla födoämnena på ett så litet utrymme som kakaobönan."
Alexander von Humboldt, resenär i Sydamerika på 1800-talet


"Chokladens överlägsenhet både för hälsa och näringsintag, kommer snart att ge den en främre position än både te och kaffe i Amerika, såsom den gjort i Spanien"
Thomas Jefferson, Amerikas tredje president, i ett brev
år 1785 till John Adams, landets andra president.1624 ville professor Johan Franciscus Rauch från Wien förbjuda bruket av att dricka choklad i klostren, då den
ansågs vara alltför hetsande på drifterna.Mörk choklad bra för hjärtat!


En chokladstång innehåller mer kalcium, protein och riboflavin än en banan eller apelsin.


Tre bryggerier har nu lanserat öl med inslag av choklad.I bayerska kurorten Bad Birnbach anser man att choklad är rena hälsokuren för huden. De erbjuder välgörande bad i choklad, som med utvärtes behandling verkar starkt återinfettande för torr hud.I Danmark resonerar man som följer:

Chokolade bliver udvundet af kakaobuskens bønner. Bønner er grøntsager. Sukker bliver udvundet af sukkerroer. Både roer og bønner er grøntsager. Altså er chokolade en grøntsag!


De är smarta de där danskarna...:P

//Emma.

 


Hur onormal är jag?

I natt drömde jag om min brorson Noel. Noel, som är en vilde:P, hade kletat spackel över hela ena väggen i köket, med spackelspade och allt. Jag vet inte vad som är konstigast, att Noel klarade av det här (trots att det var en dröm) för han hade spacklat högt upp, eller är det konstigast på grund av det faktum att jag... drömde om spackel?!

Ja det är så att man blir rätt så deprimerad när allt jag kan drömma om är... spackel! Jag menar, WHAT THE F***K!


Jag gillar att spackla, kul ha kladda lite, hehe, men... STAY AWAY FROM MY DREAMS!:P
//Emma.Jonas Brothers fast i hissen!!


Jonas Brothers uppträdde gratis på The Grove i Hollywood tidigare i veckan och som vanligt dök en hel del fans upp för att se sina favoritartister spela! Det var faktiskt så många fans att killarna var tvungna att eskorteras från scenen av deras säkerhetsfolk men istället för att göra en snabb exit så fastnade de allihop i en hiss i 45 minuter! Killarna säger själva att de fick panik efter ett tag och Nick var orolig för sitt blodsocker men jag hade inte haft något emot att fastna i den hissen med dom! Tur att de kom ut i alla fall!


Ja.. så kan det gå!

Vem bar den BÄST????


Vem tycker du bar denna klänning bäst?? KOMMENTERA GÄRNA! =)

//Sofia

PEACE OUT!

Italien- vi saknar dig!

Kan säga att jag blev rätt avundsjuk när Mattias (föredetta kollega till min pappa. Nu kanske inte Mattias ville att jag skulle nämna honom... men han får skylla sig själv om han sätter sin fot innaför vår dörr:P haha) talade om igår när han var här att han ska åka till Italien om 1,5 vecka!

Vi var i Italien förra sommaren, och det var så otroligt underbart! Längtat tillbaka så otroligt mycket och det lutar mot att vi åker till Italien även iår, om cirka 1,5 månad^^

Så vi får tänka så här, när Mattias kommer hem då har vi vårt roliga kvar medan han sitter här i Sverige i spöregn och åska, muahahahahaha:P  


Colosseum i Rom. Ett av våra mål i år. Måste dit!


Vatikanstaten är också ett måste. Man kan inte göra något annat att stirra, otroligt fint byggt^^


Islands vulkan var en piss i mississipi jämfört med Vesuvius som ödelade städerna Pompeji och Herculaneum 79 e.kr, som ligger cirka 20 mil utanför Rom. Pompeji, där bilden är ifrån, och Herculaneum började grävas fram 1748 ur all lava och det går idag att se människorna vad de gjorde när de blev begravda av lavan.
Ja, jag tycker att det är jätteintressant, haha:P 

Under andra världskriget när Florence bomades så lämnades denna bro helt orörd. Ingen ville förstöra den.
I somras var vi just här. Men om jag ska vara ärlig så ser den väldigt sliten ut i verkligheten... inte alls såhär fin:P


Vad jag längtar till Italien... och de italienska korvarna, haha^^Några fler som längtar till resmålet i sommar?
//Emma.


Greyson Chance sjunger Paparazzi- Lady Gaga släng dig i VÄGGEN!!


Lyssna in den här killen! SUPERBRA!! Jag tycker han sjunger likt lady gaga faktsikt. Han kommer att gå långt!!  

Check It Out!

Musikalen!!

Snart närmar vi oss Musikalen vi ska ha i skolan. Jag börjar faktiskt bli lite nervös, för att jag kan inte mina repliker än, dansen kan jag inte så mycket och musiken måste vi träna MYCKET på. Och vi har inte så mycket tid på oss heller, det är typ bara 3 veckor kvar och inget är klart!!
Men jag hoppas verkligen att vi hinner klart med det vi ska göra. För på fredag ska vi till folketshus och träna på scenen, så det rör på sig lite iallafall. Självklart ska det bli roligt att göra den här musikalen med dom andra. Vi träna lite idag på den och det blev väl inte så mycket gjort. Men jag håller tummarna iallfall för denna musikal!! =) vi ses


//Sofia

PEACE OUT!

Trackback- vem är du?

Jag har funderat hur länge som helst på en grej... ända sedan Sofia och jag skapade den här bloggen. Skratta inte nu men VAD TUSAN ÄR Trackback!

Ska man skriva en kommentar på en blogg så nedanför kommentarsfältet så står det ju trackback, men vad är det och hur funkar det? Undrat så länge nu att jag vill ha ett svar^^ Vet ni vad det är?:P


Trackback- what are you? Jag känner mystiken tätna, da da da dam!


//Emma.


Christina Aguileras nya musikvideo-drama!
Christina eller Gaga?

Har ni sett Christina aguileras nya video? Den heter "Not Myself Tonight"och den orsakar mycket väsen av två anledningar. En av anledningarna är att folk anklagar Christina för att kopiera artister som Madonna och Lady Gaga, det andra är att en del mammor är chockade över hennes supersexuella bilder.


Så, här kommer ett klipp som ni kan kolla in..
Ska jag vara riktig ärlig så tycker jag inte om videon eller låten!

//Sofia

PEACE OUT!

Pustar ut

Ja, vi pustar ut. Vilken helveteskväll det var. Ett monster var här, ett otäckt, fjunigt, pyjamasklätt litet monster med Olssons berömda vidöppna mun där det hovades ner chips, godis, majs, gurka, potatissallad, tom och jerry kex, 1 liter saft och vatten. Och det här var bara vad som slank ner de första fem minuterna! (nu får vi hoppas att inte syrran läser det här nu... nämner hon något om hans "snacks" så hade inte jag något med det att göra. Låtsar som om det regnar, dam didam:P)

Det lilla monstret var vår systerson Emil^^ Haha, det var ju ingen helveteskväll, vi hade det så mysigt. Emil slog med knutnävarna, jag befann mig under dom. Men jag funderar faktiskt på hur han kan få ner all mat... Han är ju en Olsson, men han är ju så.. liten. Det borde inte vara möjligt. Och när man tänker att "nej, nu går det inte ner mer, nu är det stopp!" Då trycker han i sig 4 tom och jerry kex och mer chips! (som sagt, jag hade inget med han snacks intag och göra... Okej! Tom & Jerry kexen var jag! Please don´t hurt me!!:P)

Han var så snäll så^^ Man kan inget annat göra än att skratta åt den där sötnosen. När jag gick in och la mig i papsens säng för att läsa så följde han efter mig, släckte lamporna och grejade. "Ska du hämta vovva så att vi kan sova?" frågade jag. Han hoppade ner ifrån sängen och vi gick och hämtade hans tyg vovva (som är jävligt äcklig! Förlåt men det är den! haha) och så gick vi in och la oss, och han somnade så sött^^ Efter att han slagit vovva i huvudet på mig... upprepade gången... aj:P//Emma.

Tyra Banks ramlar bakåt! HAHAHA!!!haha... Det är så roligt att se det. Hon ser så roligt ut.

Check It OUT! haha....

//Sofia

PEACE OUT!

Länge leve lastbilschaufförer!

Okej... nu får ni ha lite förståelse... Jag tänkte ha ett litet lastbilsinlägg nu. Anledningen till det är... i miss my daddy!!^^ Papsen är lastbilschaufför och åkte iväg i måndags och ligger ute tills i morgon. Har varit i Finland den här gången! Helgen blir inte detsamma när inte hela klanen är samlad:P

Vi kommer ifrån en familj av lastbilschaufförer. Min farfar var lastbilschauförr, min far, min storebror och min lillebror (blir fördig utbildad i år) är alla lastbilschaufförer. Folk svär åt lastbilarna när de dundrar förbi, men har ni tänkt på var beroende vi är utav dom egentligen? Allting som vi köper i affärerna har körts dit av lastbilar. Kalkning av sjöar görs av lastbilar, pellets och olja till husen körs dit av lastbilar. Tänk om alla chaufförer tänkte en morgon att "Nej idag ställer jag bilen." Då skulle vi nog uppskatta dom lite mer, tror ni inte det?

Så detta inlägg är för alla lastbilschaufförer^^


Vi börjar med en Scania... i have nothing more to say... det är en lastbil, haha.

Vilken natur! Tänk om man fick vara där. Bada i vattenfallet, sola på en gigantisk sten medans fåglarna kvittrar och man mår så där underbart!!... ja, just det... det står en lastbil där också... (Host) ...fin..

Till och med lastbilar kan ha lite blingbling!! Om man har en sån här så behöver man ju inte ringa till kunden och tala om att man kommer! För det har de redan sett... för längesen! Tänk positivt, inga dyra telefonräkningar;D

Japansk design... ja, vet, behöver inte säga mer..

Jag måste väl ta med en volvo också... Men det bär emot.

Damn! Truck of the future! Stod den här utanför huset en morgon när jag steg upp så lägger jag nog benen på ryggen och drar, man lät ju tro att man blivit invaderad av aliens..

Haha, tycker de här lastbilarna är roliga!

Skulle kunna tänka mig att ta lastbilskort bara för att kunna köra en av dom här!

Gigantiskt cola... zero... vill... ha!!!O_O

Tänk er en bantare som sitter i en bilkö. Svetten lackar, ungarna sitter och glufsar på en glass i baksätet, du har varken ätit bröd, sås, pommes eller smakat en cola på fyra månader, och du skulle mörda för en godisbit. Du har ett sånt abstinens att du biter på naglarna, du drömmer om bröd om nätterna! Bilen du har framför dig svänger av vägen och framför dig kommer den här lastbilen upp. Den bantaren måste ju tro att den blivit galen...:P

 
Nu har papsen något att titta på när han kommer hem. Och nu ska jag gå och reta gallfeber på lillebror Jonas^^ Den bärbara datorn slog av sig när han spelade WoW. Så han är lite tens nu, vilket betyder att han befinner sig i ett känsligt tillstånd, muahahahahaha! Åh, Jonas, here i come!!

 

//Emma.

 


Adam Lambert, ett förflutet som skådespelare?

Jag blev ganska förvånad när jag ögade igenom tv-tidningen. På 5:an idag går "the Lizzie McGuire the movie", en roll spelad av Hilary Duff, och hennes kompis i denna serien spelas av Adam Lamberg. Va! tänkte jag, men är inte det han som var med i den amerikanska idol och vars låt spelas som besatt här i Sverige?

Fundersam som jag blev, för jag kunde verkligen inte föreställa mig att den krulliga killen kunde sjunga. Ta inte illa upp nu alla krullhåriga. Jag drar inte alla krullhåriga över en kam här, men jag trodde verkligen inte att han kunde sjunga.

Gick in på google, söker på Adam Lamberg och visst kommer killen upp! Precis som jag kom ihåg honom. Men sedan kommer det upp i mellan åt en annan kille! Och vem är då detta? Jo, Adam Lambert, killen från den amerikanska idol.

Adam Lamberg- Adam Lambert, två helt olika personer. Dock så har google inte riktigt rätt information utan kallar båda killarna för Adam Lamberg.


Söker man på wikipedia så möts man av "Do not be confused with Adam Lambert." Så Lambert hade alltså inte varit med i Lizzie McGuire filmen som jag först trodde:P
Gör inte samma misstag som Google.
Man kan inte annat än tycka synd om Krullkillen (ja, men man måste ju kunna hålla isär dom!:P)
Tänk när han har reserverat ett bord på en flott restaurang, personal och paparazzi blir som galna, och så dyker krullkillen upp. Snacka om att känna sig dum när alla suckar nej och ropar "Vette fan vem det där är! Vi drar, hörde att Lindsay Lohan snart ska ta självmord så vi sticker dit och kollar!"

*suck*, stackars lilla Lambert, nej förlåt! Lamberg^^//Emma.

Bannlys förbränningslistorna!

Vila i säng

1 kcal/minut

 

Kontorsarbete eller diska

2-3 kcal/minut

 

Långsam promenad

4 kcal/minut

 

Snabb promenad, hårdstädning, trädgårdsarbete

6-7 kcal/minut

Tungt arbete, joggning i lugnt tempo

9-10 kcal/minut

 

Snabb löpning eller cykling

11-13 kcal/minut

 

Gympa, bollspel, simning, skidåkning, fotboll

7-14 kcal/minut

 

Springa i hårt tempo

17 kcal/minut

 

Springa på maximal motionsnivå

20 kcal/minut

 

Skidåkning, springa och rodd i tävlingstempo

24 kcal/minut

 

 

En sån här förbränningslista möter man titt som tätt på bloggar, även ett diagram där man skiver in vad man ätit under dagen för att få reda på om man ätit för mycket kolhydrater stötter man ofta på.

 

 


Jag måste säga att jag blir rätt så irriterad på allt det här pratet om kaloriförbränning och "syndning." Jag går en promenad nästan varje dag, för att jag tycker verkligen om det! Blir faktiskt rastlös om jag inte kommer ut. Men när jag då ser på en sån här förbränningslista, att man bränner cirka 4 kalorier i minuten om man promenerar jämnfört med om man skulle springa på maximal motionsnivå så färbränner jag 20 kalorier i minuten så tänker man ju "kanske att jag skulle börja springa då, förbränner ju mer kalorier?"

 

 


En annan som är äldre kan genast tänka bort det där. Jag ska inte springa om jag inte själv vill det, vill jag promenera så gör jag det. Hur "bra till" det ligger på en förbränningslista struntar jag i. Jag har blivit så pass mycket äldre att jag struntar i sånt där.

 

 


Men jag tänker på tjejer som är i Sofias ålder, 15 år, också yngre och äldre. Det är sån otroligt stor press på unga tjejer, finns även för killar men det är mest för tjejer, att se ut som fotomodeller. Man ska ha storlek 34-36 för annars är man tjock. Man ska vara blonderad och man ska ha snygga kläder, snygga skor för annars är man inte värd något. Hur ska inte en tjej som inte har allt det där känna sig?

 

 


Sökte på förbränning på google och genast fick jag upp "förbränn maximalt" "Öka din förbränning" "Förbränn dina synder" "Räkna ut hur mycket du kan äta efter att du tränat." Och man förstår ju nu varför så många tjejer idag lider av anorexia. För de matas konstant utav dessa "tipsen" och "råden." Världen är så fixerad utav att vara smal! På 17-1800-talet var det det värsta man kunde vara. Att vara smal var otroligt fult. Man skulle ha kurvor, man skulle se ut som en kvinna och inte som ett utmärglat lik. Men bara man kommer i 34-36 så spelar det ingen roll att man ser ut som ett lik, eller?

 

 


Varför kan man inte vara nöjd med hur man ser ut? Alla är vi olika och det är så det ska vara! Strunta i alla dessa förbränningslistor och ditt och datt, vill du motionera så gör det för att det är kul, inte för att det förbränner mest kalorier.

 

 

 

 

Var nöjd med dig själv.

 

 

 


//Emma.


Trevlig helg!


Vi önskar er en trevlig helg!!


OBS! Förlåt för bilderna nedanför, vi kunde inte låta bli, hahaha^^

V

I will come and get you, muahahahahaha!!


//Emma & Sofia.


Justin Bieber spelar basketNu kommer Sofia skrika när hon får se det här klippet. Hon...öhm... gillar Justin Bieber:P Jag håller för öronen^^

//Emma.

Hattinspiration!

Hattar är något som jag tycker är mycket elegant. En hatt kan bidra till sin look mer än vad man kan tro. Det blir som pricker över det berömda i:et. Det är inte tantvarning att bära hatt, verkligen inte. Det gäller bara att hitta den hatt som man passar bäst i. Det behöver inte vara en gigantisk solhatt, utan kan vara en mindre hatt som sitter placerad på sidan av huvudet, mycket elegant.

Personligen så blir jag alltid lite galen i hattar när våren kommer. Har själv två större hattar, en vit och en brun, den sistnämnda köpte jag vid Pisa tornet förra sommaren och som jag tycker är så fin^^ Väntar bara på solen så kommer en av hattarna på mitt huvud!

Här kommer lite hattinspiration!

Ja killar, ni kan också bära hatt:PFinns så otroligt många olika sortes hattar, från mer rundade hattar, ovala hattar, pyttesmå hattar till en enkel elegant svart hatt. Våga testa! Alla har en favorithatt, det gäller bara att hitta den^^Vad tycker ni om hattar, hiss eller diss?//Emma.

Vardagschica kändisar!


 Lindsay Lohan klär upp sig för sitt domstolsmöte!


 Nicole Scherzinger hakar på etno-trenden!


 Gwyneth Paltrow vet att enkelt är bra!


 Sean lennon och Charlotte Kemp är nog ett av världens mest välklädda kändispar!


Rihanna är alltid lika cool!


 Chloe Sevigny vet hur man klär sig till vardags!


 Peaches Geldof är Londons rock n' roll-kändis nummer 1!

//Sofia

PEACE OUT!

Pyramid- Charice pempengco Featuring Iyaz!


Någon som har hört Charice nya låt "Pyramid" Jag tycker den är jättebra. Det var förut jag lyssnade på den, första gången. Jag tänkte vad är det där? Det slutade med att jag lyssnade på den om och om igen. Nu har ni chansen att lyssna på den så jag lägger ut videon.

Check It Out!

//Sofia

PEACE OUT!

Why are Swedish girls so beautiful?

Hittade en sida på nätet. En bild med svenska tjejer och en rubrik :Why are swedish girls so beautiful?" Sedan är det hundratals som lagt en kommentar om detta, och här kommer några utav dom:P

 

Kommentarer:

"Maybe because they're the epitome of the 'master race'? .. I'm not saying that they're nazists.."

"I've seen Swedish models with big lips that are natural."

"I luv Sverige... ja."

"Tiger Woods could have had any woman he wanted. What did he choose?"

"They're amazonian gigantic drag queens!"

"Mmm... swedish babes."

"All swedish girls have photoshop." (Haha, den här var klart bäst:P)

"Where can I buy this poster?"

"My friend came back from Stockholm and said that they have hot blond girls everywhere!"

"Sweeds look good because the Vikings kidnapped women from different countries, and raped them."

"Seriously, what the f✡✞k?
I'm Swedish and i can't really see why the hell everyone tells me that Sweden has these awesome chicks, sure they all look decent but they're as smart as a brick.. i remember one girl asking me if Hitler was alive after a class we had, i almost wanted to hit her in the face!"

"no one beats sweden"


"all sweedish girls are lesbians cos the sweedish guy are gay"
Jaha... vad säger man om det här då?^^ Sticker svenska tjejer ut från de andra länderna tycker ni?

//Emma.

Varför kan jag inte ta en kopp te som alla andra?

Om ni kom förbi Kväggeshyttans Hembygdsgård igår så hade ni troligen sett mig göra ett sånt där glädjeskutt! Jag hittade fram utan att köra vilse en enda gång! Och det måste jag tacka mina käre far för^^ Fick till och med igång bilen med alkolås och allt, som jag lånade av kommunen, hehe. Im simply the best!:P

 

 

 

 


Naturligtvis så var jag lite pinsam... som vanligt. De hade fika och jag uppmanades att gå och ta mig lite. Vilket jag gjorde, skulle ha en kopp te.

 

Tog en mugg och snappade åt mig en termos, som det tyvärr var kaffe i. "Jag hällde fel" sa jag "är det någon som ska ha kaffe?" Vilket det var. Jag tog en ny kopp, tog ett djupthandtag och tittade nervöst på de tre termosar jag kunde välja på. Vilken utav dom är det te i, täntke jag och snappade åt mig en termos som faktiskt var rätt! Men vattnet hade blivit lite gulaktigt då de inte hade diskat ur den på länge. Jag kör ändå, tänkte jag och slår samtidigt ner smörkniven i smörasken på bordet i min iver, fumlar bland koppar och grejer för att få tag i smörkniven och sätter tillbaka den i asken. Lyckas ta en tepåse utan problem men tappar den sedan på golvet när jag ska gå och sätta mig. Jag sätter mig på huk med temuggen balanserande i handen, ber en kort bön och lyckas få tag i den. Går sedan staplande till bordet och sätter mig illa kvickt innan jag skämmer ut mig totalt... varför kan jag inte ta en kopp te som alla andra?

 


 

 

 

//Emma.


Alvin & Gänget 2


Kollade nyss på Alvin & Gänget 2. Gud vad bra den var! Dom är SÅ SÖTA!!
Den som jag mest tycker om i denna film är Teodor! Han är så förbannat söt.
Han vill jag gärna ha. haha....
Det var roligt när tjejerna var med i filmen. En väldigt rolig komedi. Det är VERKLIGEN värt att se den.

//Sofia

PEACE OUT!


Våren = Bilfrossa!

Det är vår. För de flesta betyder det blommor som slår ut, träden får musöron och gräset får en sådan härlig färg. Men för oss Olsson betyder våren tidningar. Tidningar med annonser för Buick, cadillac, covetter, you name it, spridda lite varstans i huset. Pappa kan ligga i timmar och läsa de där tidningarna och söka på internet efter bilförsäljare. 

Så nu papsen ska jag visa dig vilka bilar jag vill ha^^ Jag fyller ju faktiskt år snart...:P Muahahaha!
Cadillac


Buick-  52


Cadillac- 57

OldsmobileBuick


Buick-48 Come to mama!//Emma^^

Outta Here!

Jag har en ny låt som jag tycker om VÄLDIGT mycket. Lyssnar på den jämt. Den heter Outta Here- Esmee Denters. Tänkte lägga ut videon om ni ville kolla på den. Jag tycker den är rätt så bra faktiskt.
Check It Out!


nåå... Vad tyckte ni?

Sofia

PEACE OUT!

Radiointervju!

Det ringde en tjej på jobbet idag. Ringde ifrån Värmlandsradion. Intervjuade mig lite för att sedan fråga om jag ville göra en radiointervju på måndag (någonstans här fick jag precis ner teet i rätt rör.) Jag och radio och tidningsintervjuer går inte riktigt ihop. Jag får hjärnsläpp! Så... lyssna inte på Värmlandradion nästa vecka om ni inte vill dö av skratt. Seriöst, jag skämtar inte.

Imorgon ska jag ut till en bygdegård i Kväggeshyttan, ligger mellan Karlskoga och Storfors (nej jag är inte förvånad över att du inte hört talas om Storfors:P) Undrar hur det ska gå, inte nog med att jag ska försöka få igång bilen som har alkolås, jag ska hitta ut till Kväggeshyttan! Jag hittar knappt hem! Det blir alltså 070-123456 "Hej Papi!"^^ Tur att man har en far som är lastbilschaufför så att han kan leda mig rätt:P


På youtube har en version av Lady Gagas Telephone läckt ut, som ifrån början gjordes av Britney Spears. Hennes skivbolag tyckte dock inte att stjärnan skulle släppa låten utan den gick istället då till Lady Gaga, som vi nog alla vet. Undrar vem som biter sig i svansen nu!

Vad tycker ni om Britney Spears version? Tycker faktiskt att den är bra!

//Emma.

Fina klänningar på röda mattan!!


  Thandie Newton


 Abbie Cornish


Anne Hathaway


 Taylor Swift


Camille Belle


Eva Longoria


Jennifer Lopez

Jag älskar alla dom här klänningarna! I LIKE! =)

//Sofia

PEACE OUT!

Roliga bilder! HAHA....


haha... snygg bil va? det skulle vara coolt att ha en sån bil.


Smakar han på hundmaten eller kräks han????


HAHAHA!! gud vad rädd han är. =)Stackarn!! =( Den katten tyckte inte om att duscha.


Den måste klippas!


jaa.. vad kan man säga. roligt var det iallfall.

Sofia

PEACE OUT!

Sofia & Jag på google!


Man kan säga att jag blev rätt förvånad när jag fick syn på en bild på Sofia och mig! Ja, en hund och en katt kan alltså samsas:P Nu ska vi i väg och leka... pocahontas? Indianer? Eller ska vi ta en tripp till Marieberg??


//Emma.


OBS! Mörda mig later!

Jag försökte! Men jag kan inte hålla mig! Och du Linda får förlåta mig, men ett sånt här tillfälle får inte gå till spillo.
För det här exemplet visar så bra hur dålig Linda är i matte, hahaha.

Hela Olsson klanen kan inte... låt mig säga att siffror är inte vår starka sida:P Men Linda vränger till det så att man tillslut bara stannar upp och glor på henne och tänker "Hur fungerar hjärnkontoret där uppe? Dags att damma?"

Så igår när vi satt och fikade hos henne så börjar vi prata om en kompis till henne som snart ska ha barn, följande meningar ploppar ut ur munnen på oss:


Emma-
"När ska hon ha barn egentligen?"

Åsa- "Ja det måste väl vara snart."

Linda- "Den 27 maj ska hon ha."

Emma- "Jaha! Det är ju snart."

Linda- "Ja om tre veckor ungefär. Var 20 dagar kvar igår så idag är det 26."


Haha^^ Förlåt Linda, men du är ju bra på så många andra saker, hahaha.

OBS! Du får mörda mig nästa gång vi ses^^//Emma.

Video- Hela Familjen Olsson samlad= Kaos!

Tänkte visa er hur det blir när hela familjen Olsson samlas. Vi var hos Linda och firade henne, fikade och hade det trevlig... alla utom Sofia... Kolla på videon så förstår ni:P//Emma.


Richard Palm- Pride of SVT//Emma.


Kappahlinspiration

Åkte till Linda, syrran, igår med en bukett blommor och ett födelsedagskort. Vi firar henne idag, men jag ville ändå ge henne någonting på själva födelsedagen^^ Hon talade om att Kappahl fått in härliga klänningar! Tjohoo, tänkte jag, måste in på hemsidan och kolla, vilket jag också gjorde. Lite Kappahlinspiration? Coming up amigos!


349:-  resp. 349:-

299:- resp.     499:-

499:- resp. 129:-


59.50:- resp. 129:- Det här armbandet köpte Linda! Ursnyggt!
Tycker det är synd att Kappahl ska ha så dyra klänningar! Jättefina är dom, men priser sätter man nästan i halsen!//Emma.

Grattis Linda 29 år!!

 

//Emma & Sofia


GRATTIS LINDA!!!

Grattis Linda på 29 årsdagen! Hoppas att du får en jättefin dag. Och jag vet att du tycker att du börjar bli gammal men 29 år väl inte så gammalt, inte ens 30 än på ett tag. Sen när du fyller 30 så börjar du väl bli lite gammal, SORRY! haha..  =)
Nej då, skojade lite med dig, och bli inte sur nu om du läser detta.

Du blir bara äldre för varje dag...
Snart blir året grått
Sen hamnar du på ålderdomshem


HAHAHAHAHA!!!! SKOJADE IGEN!


Hej då!

Sofia

PEACE OUT!Can't Be Tamed- Miley cyrus

Lyssna på Miley Cyrus nya låt "Can't Be Tamed". Jag tycker den är verkligen bra, lyssnar på den jämt. Förut kollade jag på videon och den är faktiskt väldigt bra, väldigt cool video kan jag säga. Det är värt att lyssna på den iallfall. =)Vad Tyckte ni??

Texten...

For those who dont know me, I can get a bit crazy
Have to get my way, 24 hours a day
Cause Im hot like that
Every guy everywhere just gives me mad attention
Like Im under inspection, I always get the 10s
Cause Im built like that

I go through guys like money flyin out their hands
They try to change me but they realize they cant
And every tomorrow is a day I never planned
If youre gonna be my man, understand

(Chorus)
I cant be tamed, I cant be saved
I cant be blamed, I cant, cant
I cant be tamed, I cant be changed
I cant be saved, I cant be (cant be)
I cant be tamed

If I see my reflectiona bout my intentions
Ill tell ya Im not here to sell ya
Or tell ya to get to hell
Im like a puzzle but all of my pieces are jagged
If you can understand this, we can make some magic
Im on like that

I wanna fly I wanna drive I wanna go
I wanna be a part of something I dont know
And if you try to hold me back I might explode
Baby by now you should know

[Chorus]

Im not a trick you play, I ride a different way
Im not a mistake, Im not a fake, Its set in my DNA
Dont change me (x4)
(I cant be tamed)

I wanna fly I wanna drive I wanna go
I wanna be a part of something I dont know
And if you try to hold me back I might explode
Baby by now you should know

[Chorus]


SJUK!!!

Vaknade upp imorse, hade ont i halsen & feber! Då tänkte jag.. ingen skola idag för mig! Jag HATAR att vara sjuk man känner sig helt rastlös. Men jag hoppas att jag kommer att bli frisk snart. Idag ska jag bara leva på alvedon. HAHA!!
Ska försöka komma till skolan imorgon och jag hoppas att jag kommer att bli frisk så snabbt som möjligt.

HA DE!

Sofia

PEACE OUT!

Hittade inge bättre! HAHA.....
Nationella Prov i NO!

Idag, direkt på morgonen hade vi Nationella prov i NO. Jag kan säga dig att jag var VÄLDIGT nervös för att jag trodde inte att jag skulle klara det men det gjorde jag, STOLT!
Det var svårt kan jag säga dig men det gick iallafall.
Så vi var typ klara vid kl kvart över 11 då var man rätt slut efterråt. Sen gick vi på vanliga lektioner. Men på svenskan var det bara fem som kom. alla skolka för att de orkade inte gå. Det var skönt när det bara var vi fem, tyst & lungt. 

Sofia 

PEACE OUT!

The Last Song-premiär!

Om ungefär 2 dagar så har "The Last Song" premiär. Där Miley Cyrus är med och har huvudrollen.
Och den vill JAG SE!! Jag måste se den då för att jag har väntat på den filmen jättelänge. Den filmen verkar rätt så bra faktiskt.


FILMEN!Verkar den bra eller vad!..

Sofia

PEACE OUT!

Day two

Idag gjorde jag dag två på mitt nya jobb. Jag arbetar som kulturarbetare i grannkommunen.
Dagen igår försatt mig i panik. Fick ingen information om vad jag skulle syssla med egentligen. Jag visste vad jag i stort skulle göra, men visste inte hur jag skulle gå tillväga. 

Och tro nu inte att jag kom undan några pinsamheter den första dagen. Ack, nej.  Det inträffade redan vid halv tio fikat. Jag skulle ta mig en kopp te. En som jobbar på kommunen sa att jag antingen kunde ta en plast mugg (som var jätteliten) eller en av dessa muggar sa hon och öppnade två skåpluckor och visade ett 30-tal muggar med motiv med kaffeböner, lingon och en massa namn.
För er som inte känner mig vet inte att jag har lite problem med... baciller, haha. Jag såg inte koppar när hon öppnade luckorna, jag såg små gröna äckliga baciller som kröp och vinkade åt mig.
"Den här kan du ta" sa hon och plockade fram en mugg längst bak i skåpet. "Birgitta" stod det på muggen. "Nästan alla Birgitta har slutat så du kan ta den där."
Vad ska man egentligen säga, tack?:P Jag ignorera det faktum att det inte varit använd på ett tag, och därför inte diskad och valde te.
Jag valde såklart ett jordgubbste, och jag hatar jordgubbssmak... Ja jag vet! Jag tycker om jordgubbar, men konstgjorda smaker av jordgubb avskyr jag! Naturligtvis så fyllde jag vatten ända upp till kanten på koppen, så jag spillde värre än en 5-åring när jag gick och satte mig. Spillde ut på bordet så till slut satt jag och badade i jordgubbste, samtidigt som jag fick låtsas som om det regnade, diskret försökte jag torka bort det mesta med handen, men som sagt jag badade i det...^^

Den här dagen gick bättre. Jag körde mitt eget race. Man är ju knappast en tankeläsare.
Ringde en hel del, och att ringa... ja, i won´t say anymore:P En kille som jag pratade med hade en galen tupp bredvid sig som gjorde det svårt för mig att koncentrera mig på vad han sa. Ja en tupp!^^ Det ska vara jag till allt...

Sedan på eftermiddagen efter jobbet åkte vi till Karlstad. Sofia var där i studio igår, och idag åkte vi tillbaka för att hämta cd-skivan.
Medan vi väntade så satt Sofia, mamsen och jag och pratade i ett fikarum. Papsen satt och pratade hål på den stackars ljudkillen öron. Men när vi satt där ute så pratade vi om Borat, och det var stringkalingar med leopardmönster, svarta skinnkläder, piskor, snuskiga gubbar och gud vet allt. Och vi vred och kved av skratt, för att några sekunder senare se hur en annan ljudkille ifrån rummet bredvid går förbi oss, lite väl snabbt också skulle jag vilja säga... Vad ska han ha trott om oss när stringkalingarna kom på tal! Piskorna sen då! Hur vi kom in på det? Jag råder er att inte fråga, haha.

//Emma.When you say nothing at all!

Förra veckan sjöng vi in en låt som heter "When You Say Nothing At All". Tobias Bäck är den som sjunger verserna och Jag och Tina är kören! Jag hoppas att ni tycker om den. Kommentera gärna:D


Vad tycker ni??

Sofia

PEACE OUT!

Gammalt kort på pappa när han var liten & lite kort på mig som liten.


Kolla vad söta de är! Pappa är till vänster och pappas bror är till höger som sitter ner och flinar!
haha... Min farfar är med på ett hörn! =)

Kort på mig...
haha... jag verkar glad iallafall!
Dopet!

Sofia

PEACE OUT!


STUDION IDAG!

Gissa vad jag ska göra idag... SJUNGA I STUDION!!! Ska spela in ett par låtar hos Per i Karlstad som vi känner. Dom låtarna ska vi skicka till en person som heter Torny och han har ett musikförlag i Skara. Och han ska lyssna på dom här låtarna jag ska spela in idag.

och dom låtarna är.....

Butterfly Fly Away- Miley Cyrus
All I Could Do Was Cry- Etta James
Smile- Nat King Cole

Några länker... om ni vill lyssna på dom


http://www.youtube.com/watch?v=xqJSS-o8GNA


http://www.youtube.com/watch?v=NU9RmLuPvew


http://www.youtube.com/watch?v=CE-7ZEhbEGY

väldigt bra låtar!

Sofia

PEACE OT!
Idag är det...

... en nervös dag för lilla Emma. Första dagen på det nya jobbet. Hur nervös jag är på en skala mellan 1-10? Sisådär 120 kanske...


//Emma.

Fula Skor!

Check it out! ursäkta, men vilka FULA SKOR! Jag fattar inte varför de gör såna skor alltså jag skulle aldrig ha såna skor på mig iallafall. Skulle ni?
fiskar på klacken?


Ingen klack????
jaa..... vad tycker NI?

Sofia

PEACE OUT!


WTF!

Cut Out Dress SEK 495, Cheap Monday - NELLY.COM

Öhmm... den här "tröjan" förstår jag mig inte alls på... Finns det verkligen någon som köpt den?:S

Eller är det bara jag som tycker den är... skitful!:P


Finns på:

NELLY.COM

//Emma.

Röntgenbilder... nej tack!

Hade tänkt lägga ut roliga rötgenbilder som jag fick en idé på tidigare i veckan. Men.. röntgenbilder kind of freaks me out!
Jag är en hypokondriker, så. Nu har jag talat om det!:P Jag gillar sjukhusserier som house, men jag kan inte titta på det, eller rättare sagt mamsen har sagt till mig att inte kolla, haha. För jag har allt ifrån hjärntumör, tecken på hjärtinfarkt, psoriasis och tandvärk när jag tittat färdigt.Men det är ju ganska lustigt att man helt plötsligt kan få ont när man ser andra som drabbats av det ena och det andra.
Ta till exempel löss. När man ser löss så kliar det överallt!
Jag var till och med tvungen att klia mig nu, bara för att jag överhuvudtaget tänkte på det.


Men jag har mött min överman i både min mamma och min syster Linda.
Om det är några som är hypokondriker så är det de två.
Har man haft huvudvärk, då har mamma haft det i en vecka redan. Har man halsont ja då fick mamma det under morgonen, har man ont i låret ja då fick hon det förra veckan. Har man lite ont i tån ja nog har hon också haft känningar men i alla tår!

Linda ska jag inte ens börja med... she´s a piece of work!


Ett paraply med rötgenbilder, inget för mig då...Är du en hypokondriker?//Emma.


Video- Battle, moonwalk

Sofia utmanar mig i moonwalk-battle. Jag kunde såklart inte motstå det^^

Little Michael rocks!!!

//Emma & Sofia.


En underbart söt... kondomklänning?!:S

På håll kan detta se ut som som en sött blommig klänning som man bär en somrig kväll, men om man tittar närmre på denna skapelse så märker man snabbt att detta inte är en vanlig blommig klänning...

...utan den här klänningen är helt gjord av kondomer i alla möjliga färgglade nyanser!

 

 

Vad ska man säga... praktiskt?

//Emma.

 

 


Vem vill bli den dummaste miljonären...

Ett klipp där en kille ska svara på hur många världkrig vi haft.

Jag visste inte att de bytt namn till "vem vill bli den dummaste miljonären"...

 

//Emma.


free counters
RSS 2.0