Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Mot Stockholm!

Nu drar vi till Stockjolm!^^
Tjohoo!//Emma & Sofia

Packar inför Sthlm

I morgon åker vi till Stockholm! Sofia ska spela på Musslan kompad av min bror och pappa. Ska bli kul att komma till huvudstaden^^ Sofia ska dock tillbringa nästan all tid i en musikstudio. Och det ser hon verkligen fram emot!

Men det är när man packar resväskan som man inser vad otroligt mycket grejer man har! Jag bävar redan för uppackningen när vi kommer hem, haha:P


Varje gång vi ska ut och resa så tänker jag "Men jag har inte med mig så mycket grejer. Det blir gott om plats kvar i resväskan." Yeah, right. Likt förbannat blir den överfull! För när man väl har packat det man måste ha så börjar man se efter grejer som man kanske måste ha...*suck*:P


//Emma.

Britney Spears uppträdande för Good morning america!"


 

I det här klippet uppträder Britney Spears för Good morning america! Låten heter "Till The World Ends" och är hennes nya singel.


Låt mig säga så här om hennes uppträdande. Det märks att hon blivit äldre. Hennes danssteg är inte längre som de varit tidigare. Något som Britney säger beror på knäoperationerna som hon varit tvungen att gå igenom.


Samtidigt känns det som om hon försöker vara någon hon inte är... Hon verkar inte riktigt bekväm i de minimala kläderna och det är dansarna som försöker hålla igång en bra show.


Det är inte det bästa framträdandet som jag har sett henne göra, men det är ändå kul att se att hon är på väg tillbaka^^

 

 

 

Källa

 

 

 

//Emma


Årets första bilträff

Ordet "Spontan" kan inte användas till att beskriva oss Olsson. Det är något som vi sällan är. Men igår var vi minsann spontana om jag får säga det själv.

Papsen kom ner tidigt och väckte oss. Halvt sovande hörde jag honom fråga ifall vi var intresserade av att åka på bilträff i Lidköping. Varken Sofia eller jag visste nog på vilken planet vi befann oss men vi hörde oss själva svara jakande.

Någon timme senare, betydligt mer vakna, satt vi i bilen på väg ner mot Lidköping. Vädret kunde inteha varit finare! Det var verkligen härligt.

När storasyster Linda ringde när vi kommit fram i Lidköping blev hon också förvånade över vår tripp. Det var som hon uttryckte sig "Otippat.":P

Med bilträff menar jag alltså en träff för Amerikanska bilar. Det är ett intresse som familjen delar och pappa och mamma har en Cadillac- 70:a.

Träffen var i och utanför en arena. I arenan var det marknad där de sålde allt ifrån skräp till...skräp. Haha. Nej då, men jag är inte så intresserad av navkapslar och gamla kartor, tro det eller ej. Det var folk överallt och de klädde sig i 50-60-70 tals stil. Roligt att se, dels för att en del hade lyckats jättebra och en del lyckats... mindre bra:P

Pappa och mamma köpte bland annat kuddar till Cadillacen och en termos... för 300 spänn... Tänker inte kommentera inköpet av termosen något mer... 300 spänn för en termos...

Mamma var nästan ivrigare än vad pappa var. Roligt att se. Vi har haft Amerikanare förut men när de köpte Cadillacen så var mamma lika delaktig i köpet som pappa! Bilen är deras lilla ögonsten tror jag^^

Ja jag vet! Sofia nekar ett kort! Aldrig hänt föut! Linslusen själv is giving me the hand! Kors i taket!

Utanför fanns det många Amerikanare uppställda. Det finns dock en sak som jag inte gillar när det kommer till dessa bilträffar, och det är allt supande. Det drar ner för dom som verkligen är intresserade av bilarna och inget annat.

 


Det mest den yngre generationen som tror att Amerikanare= raggare och sprit. Men så är det inte!

 

 

Vi åkte till McDonalds (drickaautomaten gick sönder och det stod 30 pers i kö och skulle beställa. Inte nice för dom som jobbade alltså. Som tur var hade vi dricka i bilen.) och hamnade där bredvid en kille och en tjej som båda var bra runda under fötterna. Tjejen säger medan hon hugger in i sin andra cheeseburgare "Jag har tagit min andra vinare!" Klockan var tio i två. Sorgligt tycker jag. Supande och bilträffar hör inte ihop.

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Jeremy Piven tar över efter Charlie Sheen?


Efter att Charlie Sheen blivit sparkad från komedi-serien "Two and a half men" så har det spekulerats i vem som ska bli hans ersättare.

Och nu har ett namn ploppat upp och det är ingen annan är Jeremy Piven som är känd i från bland annat
"Entourage."

Om han själv är intresserad att ta sig an rollen vet man inte men
CBS och Warner Bros vill gärna se Piven i rollen.Personligen tror jag knappast att någon skulle gråta ögonen ur sig om serien helt lades ner. Om jag ska vara ärlig så trodde jag inte att den var så populär! Eller är det just dramat kring serien som gjort den så populär helt plötsligt...

Undrar om Charlie tycker att  Piven blir en bra ersättare...
//Emma

Vanessa Hudgens glittrade på filmpremiär!

Till Hollywood premiären till filmen "The suckers punch" tassade Vanessa Hudgens nerför röda mattan i en alldeles underbar klänning av Jenny Packman.

 

 

 


Till den glittrande klänningen, som visade upp ryggen på ett smakfullt sätt, hade hon håret i en ruffsig uppsättning som var pricken över i:et till en här fina skapelsen.

 

 

 


Mycket snyggt.

 

 

 

 

 

 

//Emma


Have2Have- Vill ha!

Om jag bara fick dessa...

498:- 16 cm klack, 4,5 cm platå. De är som GJORDA för mig! Jag har letat efter svarta, skyhöga klackar som de här... Om det ändå vore jul snart...


598:- 12 cm höga, 4 cm platå.


498:- Tycker de här ser småroliga ut:D Små fjärliar längst fram^^ Usch, vad jag är tjejig, haha:P 12 cm klack,3 cm platå.

298:- De här vara bara 11 cm klack på och 3,5 cm platå.

698:- Det här är egentligen ett par brudskor. Men jag vill ha de här i alla fall. Ursnygga, eleganta, så jag! Och om jag måste vifta med en 75:a framför ett fyllo utanför systembolaget för att kunna släpa fram någon nerför altaret för att få bära de här, ja då gör jag det. Jag offrar mig för de här skorna, jag gör det:P 10 cm klack 2 cm platå.
498:- 14 cm klack, 3,5 cm platå. Nu börjar vi komma upp på de höjderna då jag trivs bäst:P

498:- 13 cm klack, 3 cm platå.

498:- 13,5 cm klack, 3,5 cm platå. Så snygga!

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.Sofia i jazzkonsert

Igår hade Sofia och hennes estetklass jazzkonsert i Caféet i hennes skola. Det bjöds på många härliga jazzlåtar (och blues om jag får säga det själv) medan man kunde fika och må allmänt bra:P

Sofia sjöng tillsammans med två tjejer och kompades av några talangfulla killar, alla från hennes klass förstås.

Jag sitter alltid med kameran i högsta högg så här får ni två av låtarna som de framförde!


"Sunny."

 

 


 

 

"Crossroads Blues."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Britney Spears galna scen för Good Morning America!

Tisdagen den 29 mars kommer Britney Spears att rocka på den här scenen för programmet "God Morning America"  som är det största morgonprogrammet i USA.Britney har spelat in ett klipp där hon uppmannar alla att titta och avslutar med att lovar att det kommer bli en minnesvärd morgon.

 

 


Stjärnan som har lagt flera skandaler bakom sig blickar nu framåt och ser fram emot att servera oss många nya hitar^^

 

 

 

 

 

 

//Emma


Guds fru blev borttagen i Bibeln!

Har du hört talas om att Gud är gift? Inte jag heller. Men det finns alltså forskare som nu tror att Asherah, fertilitetens Gudinna, kan ha nämnts i tidigare versioner av Bibeln och kan ha varit Guds fru.

Fast att det kan verka som om detta är en nyhet så kom den här teorin fram redan 1967. Då var det en historiker vid namn Raphael Patai som tog upp att för mycket längesen dyrkade Israeler Asherah.

Och nu lägger Francesca Stavrakopoulou (där gäller det att ha tungan rätt i munnn när man ska uttala det:P), förläsare för teologi och religon vid Exeter universitetet, ännu en gång fram samma teori, att Gud hade en fru.


Det som fått forskare att lägga fram denna teori beror på forntida texter, amuletter och figurer som hittats på en uråldrig plats, Canaanite coastal city, som i våra dagar är Syrien.
Inskriptioner på lergods som hittats i Sinai öknen visar hur Gud och Asherah dyrkas som ett par, och i en passage i Första Kungaboken (Bok som ingår i Gamla Testamentet i Bibeln) nämns det att en Gudinna bott i Guds tempel.

Det finns flera forskare som stödjer Francesca Stavrakopoulou´s teori och säger att flera hebreiska texter nämner Gud och hans Asherah.

En staty av Guds fru ska ha funnits i hans tempel och att personalen vävde textilier som sedan användes vid olika ritualer.


Det här tycker jag låter väldigt intressant!
Jag har aldrig hört talas om den här teorien förut. Men tanken som slår mig är varför talar man om att Gud HADE en fru, bör han inte fortfarande ha det? Snart läser man väl i KLICK! att Gud har tagit ut skilsmässa...

//Emma
Elizabeth Taylor död

En legendarisk skådespelerska har dött. Elizabeth Taylor dog idag den 23 mars efter en tids sjukdom.

Elizabeth Taylor var en stor filmstjärna som debuterade 1942 i filmen "There´s one born every minute." Hon belönades med två oscars för filmerna "Inte för pengar" & "Vem är rädd för Virginia Wolf?"


Hon var känd inte bara för sin skådespelartalang och sin skönhet utan även för sin "Hollywood livsstil" och hennes många äktenskap.


Elizabeth dog på Ceders-Sinai sjukhuset i Los Angeles med sina fyra barn närvarande.
Hon blev 79 år gammal.


Elizabeth Taylor

27 februari 1932- 23 mars 2011


R.I.P

 

 

 

 

 

 

//Emma.


USA`s fetaste stater

Man kan inte blunda för att USA är ett av de länder där fetman är ett stort problem.


68% av vuxna i USA är antingen överviktiga eller kraftigt överviktiga, med ett BMI som ligger mellan 25,0 till 29,9. Och 34 % är kraftigt överviktiga med ett BMI som börjar vid 30,0.Här nedan ser ni Top 10 "USA´s fetaste stater."


Ni ser hur många procent av befolkningen som är överviktiga i varje stat.

 

 

1. Mississippi: 35.4 %
2. Louisiana: 33.9 %
3. Tennessee: 32.9 %
4. Kentucky: 32.4 %
5. Oklahoma: 32 %
6. West Virginia: 31.7 %
7. Alabama: 31.6 %
8. Arkansas: 31.5 %
9. Missouri: 30.6 %
10. Michigan & South Dakota: 30.3 %


 

 

 


Hel otroliga siffror!
 

 

 //Emma


Förvandla trött vinterhår till sexiga hårsvall

Eleven.se har lanserat en ny hårvårdsserie som heter "Sexy hair." Det riktar sig till personer som vill få volym och definiera sina lockar.

Serien innehåller allt ifrån Shine spray, flip it over spray, mousse, spray och stay till schamoo och balsam.

Priserna är höga, i alla fall för min plånbok. Varje produkt kostar 219:- Och då man ska ha shine spray, spray, mouse och hela faderuttan så blir det mycket moneysar till slut.
Sexy Hair Big Extra Volume Shampo

219:-Sexy Hair Big Blow Dry Volumizing Gel

219:-Sexy Hair Big Flip It Over

219:-


Sexy Hair Big Root Pump Plus

219:-Sexy Hair Big Spray & Stay

219:-

Kanske värt det höga priset ifall man vill ha mer volym.
Jag skulle gärna vilja definierar mina lockar mer (jag har självlockigt hår) medan jag ABSOLUT INTE behöver mer volym. Ni ska se mig efter att jag tvättat håret... jag har halvafro.Ja, rätt så likt mig efter hårtvätt:P


//Emma

Milyes föräldrar drar tillbaka skilsmässan!


Den här familjen är bevis på att framgång inte alltid är positivt. Milyes pappa Billy Ray har i intervjuer sagt att serien "Hannah Montana" ,där hans dotter Miley spelar huvudrollen och han själv har en framträdande roll, har förstört hans familj.

 

 


Hade han vetat hur livet skulle se ut efter att "Hannah Montana" började sändas så hade han aldrig gått med på att låta sin dotter medverka.

 

 

 

På senare tid har man kunnat se Miley festa, dricka och röka på, allt medan paparazzifotograferna förevigat det hela...

 


För någon månad sedan ansökte Milyes föräldrar om skilsmässa men nu verkar det som om de tu vill dra tillbaka den.

 

 

 


Milyes mamma Tish la ut ett inlägg på Facebook som sa följande:


"Stort tack till vår familj, vänner och fans som har tänkt och bett för oss. Jag känner mig så välsignad som får så mycket stöttning från er.

Vår familj har gått igenom en stor storm och jag känner att vi är starkare än vad vi någonsin varit. Mycket kärlek till er alla. Ni är BÄST!"

Hoppas verkligen att det löser sig för familjen. Vore sorgligt om Hollywood förstörde ännu en familj.//Emma.

Ett tecken på att man sitter för mycket vid datorn.

Tecken på att min brorson Martin sitter ALLDELES för mycket vid datorn.

Jag och syrran Linda satt och pratade när Martin kom fram till oss för att visa vad duktig han är på att skriva. Han är bara 6 år men är väldigt duktig på att både räkna och skriva.

Han hade skrivit MARTIN och sen på samma rad skrivit NOEL, som är hans lillebror.

"Titta vad jag är duktig på att skriva!" sa Martin.

"Ja, jag ser vad duktig du är Martin. Du kan det där" sa jag.

"Ja. Jag kan läsa vad det står också. MARTIN mellanslag NOEL!"


Haha.

Linda och jag fick oss ett gott skratt, minst sagt:P Han sitter så mycket vid datorn att han till och med säger mellanslagen mellan orden han skrivit!  Undrar hur det blir när han läser högt någon gång. DET mellanslag VAR mellanslag EN mellanslag GÅNG.... Det kommer ta sin lilla tid att plöja igenom den texten:P

//Emma

Första vårtecknet!

Äntligen har jag sett årets första vårtecken här hemma! Den här snödroppen trotsar snön och kylan^^Härligt!


//Emma


UKM 2011

Igår var Sofia och jag på UKM. Det var första gången som jag suttit ner och tittat på evenemanget utan att själv deltagit eller arrangerat. Det var lite mixade känslor, jag var glad att för en gång skull få se de olika framträdandena men samtidigt så blev jag så oerhört sugen att arrangera UKM igen!

Min pappa och jag höll i UKM 2008, 2009 och 2010, samt en stor länsfestival 2009 så självklart känns det lite konstigt att inte varit den som arrangerat även UKM 2011.

Det bjöds på konstutställning och scenframträdanden.Årets tema var cirkus vilket man såg en hel del av i inledningsnumret. Flera av crew-gänget har jag haft med mig när vi arrangerat UKM de tidigare åren. De är så otroligt duktiga!^^ Det är crew-gänget som man saknar nu när man inte arrangerar mer.

Vi fick se allt ifrån magdans...

...band (det här bandet var grymt bra!!)...

... mer band^^...

... till sång i duschen:P Det här numret var det roligaste! Jag blev inte alls förvånad när den här tjejen uppträdde i ett badkar med draperi samtidigt som hon sjöng. Precis som hemma i duschen! Hon ville vara okänd, men eftersom hon ingått i mitt crew-gäng så visste jag genast vem det var och hon är en sån person som kan hitta på något så här kul!:D

 

 

 

 

Det var en underhållande timme och de som ingick i crew-gänget hade gjort ett toppenjobb, som vanligt!

Det är dock synd att inte alla deltagare kunde gå vidare till länsfestivalen i Säffle!

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Surpriseparty!

Min brorsa Jonas fick sig en chock (milt sagt) när han kom till min äldre bror och hans familj för en "spelkväll" och istället fann släkt och vänner som glatt ropade "Surprise!!"

Jonas fyllde 20 år i söndags och vi hade långt i förväg bestämt oss för att göra en överraskningsfest åt honom. Eftersom han jobbade förra helgen så fick det bli den här helgen istället.

Hans presenter i söndags var så simpla (vi var tvungen att ge honom något för att det inte skulle verka misstänksamt) att vi allesammans hade så dåligt samvete att vi ville lägga ner överraskningfesten och istället berätta vad vi planerat. Han blev så besviken! Gud vet vad han tänkte! "Jag fyller 20 år och jag får inte mer än det här skiten?" Haha.

Han kan dock inte ha höga tankar om oss då han inte trodde att det skulle bli mer än så och festen blev verkligen en surprise för honom. Han hade verkligen inte anat någonting!

Jag åkte upp till Storfors tillsammans med min syster Linda och systersonen Emil efter att vi varit och handlat i Kristinehamn för att ställa i ordning allt. Jonas trodde att jag skulle testsminka min blivande svägerska Åsa inför bröllopet i juni. Men det skulle jag alltså inte, hehe:P

 

 


Det var delade meningen om den där bordsduken... Jag och mamma tycker den var jättefin. "Kiwi" heter färgen, men Åsa tyckte att "Snorgrönt" var bättre.

 

 


Jag sa lite snällt till Åsa att om hennes snor är så där grönt så bör hon nog uppsöka läkare... hahaha:P
Linda lagade fläskfilégryta med ris. Jag gjorde salladen^^ Av någon anledning så HATAR alla i vår familj att göra salladen... ingen aning varför. Den är så tråkig att göra bara! Varför?!

 

 


Den frågan hamnar bland andra viktiga frågor som "Vilket som först, vulkanen eller pizzan?":P


Något vi också tycker illa om är att öppna presenter framför publik:P Man är helt slut när man fyller år och alla dessa presenter ska öppnas och alla bara glor. Samtidigt som de ställer på en just för att de själva vet hur jobbigt det är. Det har blivit en ond cirkel det där, för om jag ställer på Jonas när han öppnar presenter så ställer han på mig när det är min tur att öppna. Och sen måste jag ge igen nästa gång han fyller år! Haha.

Jonas är ägaren till en Corvette-74. Han har länge tittat efter en skinnjacka med en liten Corvette-logga. Väldigt diskret ville han ha. Så vi besällde en skinnjacka till honom med en Corvette-logga.

 


Det hade han inte räknat med att få! Han gillade den^^

Sen fick han en ölkorv^^

 

 

 


Det var en mycket lyckad överraskningsfest som vi aldrig kommer att göra om igen, haha. Fy tusan, man var helt slut efter att i en månads tid varit tvungen att tänka efter vad man sa för att Jonas inte skulle ana något. Man kan inte påstå att han är särskilt "hemma", hästarna är oftare borta än i stallet, så egentligen skulle han nog inte ha förstått något om man så hade pratat helt öppet om kalaset mitt framför honom. Skit, nu har jag bäddat för lite stryk, haha:P Men han får igen för att han slog mig i armbrytning igår.

 

 


Jag slog ialla fall Linda och Sofia i armbrytning, var inte någon särskild kraftansträngning från min sida... (skit, nu får jag mer stryk, haha. Jag kan mäta mig med svenska flaggan om jag inte ger mig snart^^). Linda trodde att hon skulle slå mig men hon blev överraskad av mina superkrafter. Mina muskulösa armar är inte att leka med. Arnold Schwarzenegger släng dig i vägen Emma "The Biatch" Olsson tar över nu. "I´ll be back!"

 

 


Kvällen fullbordades med en armbrytningsmatch mellan pappa och Jonas som slutade med att de bröt sönder bordet... Andra gången som det inträffar. Glad att jag inte såg Åsa´s min när hon dukade av bordet under morgonen... eller hörde vad hon sa...

 

 

 

 


 

 

 

 //Emma

Bruno Mars "Runaway baby"

Ja... finns inget annat att säga än att Bruno Mars har gjort det igen:P Den här gången heter låten "Runaway baby." Så bra!


 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Glass i stora lass!

Jag fick riktiga vårkänslor häromdagen. Kändes som om det var påsk! Det är såklart en bit kvar innan det är påsk men det är ändå härligt att veta att man är på rätt väg i alla fall. Påsken tycker jag är härligt med den anledningen att snön är borta (förhoppningsvis), fåglarna har vaknat till liv, blommorna börjar titta fram, man får äta hur mycket godis som helst, man har inte de där "måstena" som man har inför julen och det bästa med årets påsk är att Maxi i Kristinehamn öppnar igen! Jippi!!!!! GUD vad vi har väntat och väntat!
Ett tillfälligt Maxi har installerats i ett... ja vad är det egentligen, ett garage? Och låt mig säga att man knappast jublar när man måste in där.

Men eftersom jag nu fick vårkänslor så gick mina tankar åt lite godsaker, nämligen glass! Vår och glass går som handen i handsken. Det är lite kul varje gång som glassäsongen börjar för det brukar alltid finnas några nyheter.

Jag kollade upp det och fann ganska många glassar som jag inte sett tidigare! Kanske har de funnits ett tag men jag har då inte sett dom i glasskylen.

Flera av dom ser smarriga ut:D


Magnum Caramel & Nuts


Choklad, jordnötsbitar och krisp täcker en kolakärna inbakad i vaniljglass. Fy tusan, det vattnas i munnen på mig. Jag skämtar inte! Haha.Filur

Vad är det här för en filur?:P Haha, jag vet, dåligt, haha. Isglass med smak av apelsin under en hatt av hallon-isglass. Han ser glad ut i alla fall...
Twister Fruit

Jag gillar orginal Twisten, så härlig under riktigt varma dagar när man bara vill bli kall! Så den här kommer jag nog testa. Ananasglass i snurrad kombination med citron- och limeisglass runt en kärna av jordgubbsisglass.MilkTime SqueezyDen här ser lite spännande ut tycker jag!:D Glassen för de allra minsta, står det. För-de-allra-minsta-my-ass säger jag! Det är för de allra minsta- och mig^^ Glass med smakerna vanilj och choklad.

Cornetto Freestyle


Övre delen består av en kolaglass med chokladsås samt på toppen en stor nöt doppad i choklad. Struten är fylld av en ljuvlig vaniljglass och pecannötter.

Cornetto Enigma Hasselnöt


En våffla fylld med hasselnötsglass och hasselnötssås med bitar av choklad. Toppad med en mix av choklad och vita chokladspån.

Ninja Star


Fyra mini-isglassar på vardera 18 ml i smakerna citron, ananas, jordgubb och apelsin. Med varje förpackning följer en överraskning med. Tur det, för glassarna ser astråkiga ut...

Daimstrut Pear Dream


En favorit med en ny twist! Päronglass mixad med bitar av Daim. Våfflan har ett överdrag av mjölkchoklad.

Happy Me, Happy You

Vaniljglass varvad med sås med smak av jordgubb under ett överdrag av choklad.

Fast man kommer nog gå tillbaka till de glassarna man alltid köper i alla fall. Mina favoritglassar är dessa:

TipTop


ÅH! Come to me! Vill ha, vill ha VILL HA!!!


Sandwich


Finns en sandwich med chokladkross också, väldigt god!

Magnum Mandel


Jag tycker om flera magnum. Magnum Golden, Magnum med vitchoklad, Magnum Dubbel, Magnum med Mandel, ja i stortsett alla magnum förutom men med jordgubbar! Har aldrig smakat den men jag har lite svårt för jordgubbar när det är i glassar, i läppglans och jordgubbsdofter. Usch, tycker det luktar så äckligt.


Och sen gillar jag alla andra glassar med choklad. För er som inte redan märkt det så är jag en sucker för choklad, haha. Och piggelin! Får inte glömma piggelinen, den gamla räven:P

//Emma.


Sofia tränar inför konsert

I går kväll var Sofia och tränade med 0550-big band.

Den 3dje april är det konsert tillsammans med bandet. Sofia kommer att sjunga "Ain´t no mountain high enough" och "Signed, sealed, delivered."Det är 2 av de 3 låtarna som hon sjöng under Talang-08. Måste säga att det var roligt att höra låtarna igen^^ Speciellt eftersom man hör hur Sofias röst har utvecklats.

 

 

 

 

 

 

//Emma

Gisele för HM!

Gisele är modell för HM´s nya kollektion! Looking good:D

Detta är min favorit^^

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Gigantiska pupiller

Det finns två möjliga anledningar till varför min pappa har GIGANTISKA pupiller. Det kan vara följande:Efter 35 år i en lastbilshytt bestämde sig pappa att han ville leva ut sin tonårsdröm: att bli en knarklangare. Så han kapade ett plan på Stockholms flygplats efter att han levererat pellets i en lyxvilla i förorten.
Han kidnappade en andra pilot som tröttnat på sin snabbmatskarriär och ville testa på något nytt. Under resan till Polen kände denne finiga, seniga andrepiloten sympati för pappas jakt på riktig lycka och blev hans homie, och visade sin tillgivenhet genom att kapa av sig sitt lillfingret. Han la den i en liten silverbox som han hängde i en kedja och gav till pappa som lovade att förvara gåvan nära hans hjärta i all oändlighet.
De levde loppan i huvudstaden Warszawa och checkade in på femstjärnigt hotell som hade spabehandlingar, lyxmat, kasino och små tvålar formade som hjärtan. Eftersom andrepiloten råkat ut för en liten olycka under sina yngre år (som skapat men för livet för stackarn. Han kunde aldrig se på en chihuahua
mer! ) hade han fått en nät liten summa som plåster på såren.
De åt deras andra portion av chokladpudding och grädde, toppat med körsbär när andrepiloten insåg att han var allergisk mot körsbär. Ambulans tillkallades. Personalen räddat andrepilotens liv, som faktiskt aldrig varit i någon fara eftersom han kom på att det var päron han var allergisk mot och inte körsbär. Men ödet spelade på deras sida, för en i personalen hade kontakter inom knarklangning och gav dom ett kort med namn och längd på den man som kunde hjälpa dom.
Namnet och längden förde dom till en klubb. De knackade på dörren och en lucka öppnades.
"Lösenord?" sa en mörk, släpig röst.
"Vi har inget lösenord. Vi fick ett kort."
"Rätt lösenord" och dörren öppnades och de steg in i en rökfullt rum som luktade död hund och blöt katt.
De visades in till ett mindre rum innanför ett större rum och ett mindre rum. Först kunde de inte se handen framför sig på grund av den tjocka röken som var som en grå vägg. Men röken lättade och de fick se en liten man i en större stol bredvid en större man i en mindre stol.
De förklarade sitt ärende. Pappa berättade om sin tonårsdröm och den lille mannen och den större mannen kände genast sympati för pappa, så till den grad att den lille mannen faktiskt berättade om sin dröm, nämligen att bli professionell
skridskoåkare.
De diskuterade om ditten och datten över en skål med vaniljglass och chokladsås och därefter gick på de mer tyngre samtalsämnena som "Vad är meningen med livet?" och "Är det verkligen nagelsvamp jag har?" så lättade de upp stämningen med att prata om pappas karriär som knarklangare.
Men så ringde plötsligt pappas mobil. Det var mamma. Var var han? Hon hade talat med läkaren och ja, det var nagelsvamp han hade och han måste genast hem för behandling!
Som om han hade myror i brallorna kom han på fötterna och lämnade över sin icke existerande knarklangarkarriär till sin andrepilot som lovade att vårda den ömt.
Pappa kapade ännu en plan och en ny andrepilot som tröttnat på sin kemtvättskarriär. Innan pappa lämnat klubben i Warszawa hade han fått en liten påse med grönt innehåll som såg ut som oregano. Eftersom de två passagerarna hade lite tid över så testade de innehållet. Vilken kycklinggryta med oregano det blev!
Det kan ha varit anledningen till pappas gigantiska pupiller eller så kan det vara såhär!:


Han har varit hos ögonläkaren!Nä, nu ska vi inte låta fantasin skena iväg. Jag vill inte att ni ska få fel uppfattning av min pappa. Och jag vill inte att pappa ska bli arg på mig för att jag sprider falska rykten om honom som kan skada hans image. Så jag passar på att be farsgubben om ursäkt. Jag menar ögonläkaren! Hallå! Inte särskilt troligt eller hur?!

:P//Emma

"Louboutin" hos Nelly

Finns det några finare skor än Louboutin? Jag vet att jag nämnt Louboutins tidigare, men jag kan bara inte få nog av dom! Varför finns det inte att köpa liknande skor i affärerna, har jag tänkt ofta. Jag hittar SÄLLAN snygga, högklackade skor som är lika eleganta som ett par Louboutin.

Men efter att jag varit ute och plågat mig själv genom att titta på olika Louboutin-modeller så hamnade jag på Nelly.se. Och snacka om att jag blev fövånad när man i många av deras skomodeller kunde skymta en touch av Louboutin. En del är mycket lika! Och de är betydligt snällare mot plånboken!Louboutin

Ida SEK 349, Sugarfree Shoes - NELLY.COM
349:-, Nelly.seLouboutin

Exclusive Jennie SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
299:-, Nelly.se


Louboutin

Hall SEK 379, Timeless - NELLY.COM
349:-, Nelly.se


Louboutin

Almondo SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
399:-, Nelly.se


Louboutin

Julissa SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
299:-, Nelly.se


Louboutin

Ida SEK 349, Sugarfree Shoes - NELLY.COM
349:-, Nelly.seLouboutin

Almondo SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
399:-, Nelly.seSom sagt, Nelly.se är mycket billigare och jag kan själv tänka mig att skicka efter alla modeller^^
Men det går ändå inte upp mot riktiga Louboutins. Här kommer några riktigt snygga modeller!


Aaah, så vackra^^ Haha.//Emma.

Födelsedagsfirande^^

Alla syskon och deras familjer kom ner för att fira Jonas! Jag hade dagen till ära bakat en tårta med chokladpudding och vanlijkräm toppat med chokladriv och blåbär. Blev riktigt gott faktiskt! Har inte varit något direkt fan av chokladpudding efter att jag när jag var runt 10-11 år ätit ton med chokladpudding som mamma gjort och sen fick magsjukan under natten... Som ni kanske kan förstå så har jag inte sen dess jublat varje gång jag sett choladpudding:P
Och så blev det kakor såklart! Muahahahaha:P
Jag kan inte påstå att jag är en mästare när det kommer till presentinslagning, men vad fan är det här?
Vem är vilden som slagit in det här (hoppas inte att det här var det bästa han kunde åstadkomma. Varför toppen med rött snöre btw...?)- jo mästaren av de-fulaste-inslagningarna-i-världshistorien!: storebror Daniel.Jag är alltid den som står med videokameran när någon fyller år och presenterna ska öppnas. Och ALLA hatar att jag gör det! Skulle jag också göra ifall någon filmade mig när jag skulle öppna presenter. Men eftersom det alltid är jag som filmar så slipper jag det problemet, hehe. Men idag var jag snäll mot Jonas och tog en stillbild i smyg. Jag utmanade ödet litegrann men kom helskinnad undan:P


//Emma

Grattis Jonas 20 år!! Hipp hipp hurra!

Grattis Jonas på 20-årsdagen!Idag fyller vår bror Jonas 20 år!
Vi vill gratta honom och önska honom en väldigt härlig födelsedag^^ Och att han kan genomlida presentöppningen utan några större men:P
GRATTIS!


//Emma & Sofia

Jonah Hill- var tog han vägen!

Ja, var tog han vägen! I alla fall halva Jonah Hill! Han har tappat mycket i vikt inför en roll i filmen "21 jump street" som är en remake av en gammal klassiker med samma namn.

Han har alltid varit kraftig men i den senaste filmen som jag såg med honom så kunde man inte låta bli att tänka att han var farligt ute med sin höga vikt.
Förut                                                                                               Nu! 

Vilken skillnad! Hmm... om han bara hade kommit ihåg att sy in kostymen också allt eftersom kilona rasade så hade det varit Great success!:P

 

 


Hans mål var att tappa 14 kg, men det var svårare än vad stjärnan från "Supersugen" hade räknat med. I början ökade han faktiskt i vikt, men fick rätsida på viktnedgången efter att han anlitat en personlig tränare och en dietist.

 

 


Och om filmen som han spelar in just nu säger han följande:

 


"Det är en komedi med riktigt coola actionscener. Vi gör inget som liknar "Miami Vice" men det är heller ingen parodi. Det är en rolig film med massor av häftig action och bra handling. Jag har sagt att det är en John Hughes film med "Bad boys"- aktig action."

 

 

 Jag kan i alla fall säga att jag ser fram emot att se den filmen^^ Filmbesatt som man är:P

 

 

 

 

 

 

 
//Emma


Donald Trump, skippa brunkrämen!

Kan någon tala om för Donald Trump att det är dags att skippa brunkrämen? Finns det inte en enda ärlig person i hans närhet? Eller förresten, det heter trots allt bit inte den hand som föder dig.


Så mycket pengar, men ingen självinsikt. Too bad!


 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Russell talar om Katys läppar!Russell Brand gifte sig med Katy Perry för några månader sen och han är som besatt av sin maka. Han har i en intervju öppnat upp angående hennes läppar!

Han säger:

"De är som en cylinder till paradiset, en tunnel till en annan värld. De är frälsning, befrielse, prakt, poesi!"


Öhmm... Ja, så brukar det låta men likförbannat så ploppar skilsmässoansökan upp i Klick! några veckor senare.

Då är dessa läppar inte någon frälsning eller prakt längre, snarare  nervproblem, viktuppgång, fattigdom (när den ljuvliga makan tar allt förutom kalsongerna) och alkoholism.Hoppas att det inte blir någon skilsmässa mellan de tu, det skiljer sig allt för många redan.
//Emma

Bröt sig in- larmade själv polisen
Det är sorgligt när man läser på nätet och i tidningarna om familjer som blivit av med en hel del värdesaker efter att någon brutit sig in och tagit dom. Förstår inte hur de personerna kan sova om nätterna!

Men som tur är så blev inga grejer stulna eller någon skakad när den här killen bröt sig in i en dams hus. Han var ingen tjuv utan han skulle bara ta en dusch!


Han trodde inte att någon var hemma och gick sonika in och duschade, men ägaren till huset kom snart hem igen och där stod den här killen i badrummet.

Lyssna på videon ovan och hör när både ägaren OCH killen som bröt sig in ringer polisen. Båda är oroliga för sin säkerhet.

Man skrattar gott när ägaren till huset säger till killen att hon ringt polisen och han säger: “I’ve already called them, they’re on the phone right now…” och sen "I think they got guns." Haha.

//Emma.

Kim Kardashian "Jam"

Herre... Gud... min...skapare! Vissa ska INTE sjunga! Det är Kim Kardashians bevis på. Hennes första singel heter "Jam (turn it up)" och... ja vad ska man säga? Hon låter inte ens engagerad i låten.

Man kan inte vara bra på allt men låt då bli det man inte är bra på! Pinsamt värre!


 

 

 

 

 

//Emma


Världens coolaste 10 åring!

Tänk om man varit lika cool som Williow Smith när man var 10!:P Eller hälften så cool nu... haha.
Här är hennes nya singel "21st century girl."

//Emma.

Klänning från Nelly

JA TACK! ^^
Tours Dress SEK 379, Kling - NELLY.COM

379:-, Kling. Nelly.se

//Emma

Fettisdagen- mums^^

Idag är det fettisdagen och då får man smälla i sig en semla:D Måste dock erkänna att det slinker ner en  semla (eller flera, haha) ibland trots att det inte är fettisdagen, muahaha:P

Det var jag som stod för tillverkningen av dessa små läckerheter idag, och jag blev förvånad själv att de blev så goda!

Inget skryt här inte men jag är mer en sån person som gillar att baka och greja men det blir SÄLLAN bra. Jag knäcker äggen så att de hamnar på golvet, kakan reser sig inte, jag svär och stampar i golvet, ja den proceduren. (Haha.)

Alltså aldrig riktigt nöjd med det jag gör så jag tillåter mig att den här gången ge mig en klapp på axeln. När jag tog den första tuggan så kände mig lite som Jim Carey i "Bruce den allsmäktige" när han går ifrån fiket efter att delat tomatsoppan, som om han vore the king of the world och utbrister "I GOT THE POWER!" Kände mig lite så faktiskt:P
De små godbitarna:P
//Emma.


Charlie Sheen har en "Tweet Master"!

En "Ghost Writer" har de flesta utav oss nog hört talas om, alltså en person som skriver sjärnornas självbiografier! Men nu har det även rapporterats att den skanadlomsusande Charlie Sheen har en "tweet Master", en person som skriver hans twitterinlägg!

Det är Charlies ord men han skriver dom inte själv. Han ringer istället en person, säger vad han vill ha ut och denne person lägger ut hans meddelande. Kan man då egentligen säga att Charlie Sheen twittrar?

 

 

Tror dock inte att detta är något ovanligt bland Hollywood stjärnorna, vi har bara inte fått reda på det än...

 

 

Twitter är något jag inte har förstått mig på överhuvudtaget! Likadant med Facebook. Jag har ingen twitter men har en Facebook men jag använder den mycket, mycket sällan. För vad i hela friden är det egentligen för meningen med den? Vem bryr sig vad jag sysslar med? Man kan hålla koll på vad sina kompisar gör och se bilder från någon fest som någon annan varit på. Men är det inte bättre att lägga ner den tiden som man sitter på Facebook och göra något nyttigt istället? Och vore det inte bättre att själv närvara på dessa fester man ser bilder på istället för att se "reprisen" på Facebook?

 


En av Sofias klasskamrater la ut ett inlägg på Facebook där denna talade om att det var dags att gå på toa för att göra "nummer 2"... Okej, intressant... eller bara helt sjukt! Håller på det sistnämnda.

 

Facebook är dock bra när man ska ha tag på någon för nästan alla har en Facebook, men annars... nja. Inget för mig direkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


J.Lo´s nya video! On the floor ft. Pibull!

Jennifer Lopez nya låt "On the floor" ft. Pitbull.

Check it out!^^


 

Gud vad jag vill ha hennes bruna hår... haha:P Svider lite extra eftersom jag försöker bli blond:P

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Korvgrillning Olsson-way!

Vi Olsson brukar alltid lyckas få de mest enklast grejerna att bli en enorm prövning. Min syster och hennes familj och min bror och hans familj kom ner till oss och grillade, så hela familjen var samlad!

Vi har en liten grillkorg som vi använder när vi grillar och det är väldigt smidigt. Tyvärr verkar inte vi vara lika smidiga på att grilla...:P Men Daniel köpte blöt ved så allt får skyllas på honom (hehe.)

Daniel och lillbror Jonas bråkade som ett gift par medan de öste på med tidning efter tidning för att få det att brinna. Hade vi haft ett stort skynke av något slag så hade vi kunnat göra röksignaler...


Eftersom tidningarna inte gjorde jobbet så fick mamsen den brighta idén att använda äggkartonger... Det slutade med att det blev en salig blandning i den där korgen samtidigt som vi alla blev mer och mer irriterade eftersom vi alla var så förbaskat hungriga! För er som inte redan vet det så har vi Olsson en gyllene regel. Den lyder följande:


Mucka INTE med en hungrig Olsson!


Haha. Det var konstigt att man inte blev av med ett öga så som alla fläktade omkring med grillpinnarna, kivades och försökte "hjälpa till" med att få fyr på skiten.


The Boss himself, alltså papsen, han har varit med förut. Han visste vad som var tvungen att göras, han är en riktig karlakarl, han har varit med för, han kan det här med att få eld på brasor, han har gjort lumpen och legat i tält mitt i vintern. Han tog fram det tunga artilleriet och alla riktiga grillares secret weapon som slipats i generationer och åter generation för att få ett fulländat resultat, nämligen (trumvirvel): Tändvätska!


Efter en halv flaska av denna väl bevarade grillhemlis så hände det grejer i korgen! Och efter ytterligare några sprut med tändvätskan så var det dags för grillning. En kall korv samt en sönderbränd korv blev min lunch idag.

Men var inte en enda hungrig Olsson som slog ihjäl den andra. Och det kallar jag succé!:P

 

 

 

 

 

Sen så har vi faktiskt ett födelsebarn att gratta idag!^^

Mattias fyller 25 år!


 


Bäst att inte skriva någon kommentar om att han börjar bli gammal eftersom jag själv fyller 25 nästa år.för en gång skull så kniper jag igen och grattar bara:P Haha.

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Dopet i Dalarna

Dopet vi var på igår var en trevlig liten tillställning. Men vägen till och från Dalarna toppar troligen min lista över värsta bilresor. Det var den långa resan till Italien gånger sesådär 50.

Vår bil var vi tvungen att lämna in på verkstad i fredags. Det är så typiskt, pappa skulle till verkstan för att köpa glödlampor och det slutade med att vi fick lämna in hela bilen och åkte därifrån i en minimalisk Fiat. Lillebror Jonas som är över 1,90 lång kunde inte ens få plats i baksätet utan fick sitta fram! Att få in Jonas i det där baksätet vore som att försöka trycka in King Kong i en golfbil... Njet great success alltså.


Själv fick man sitta och trängas med Sofia och mamma samtidigt som man höll på att dö av värmeslag. Det var krokiga, guppiga a´la Dalarna- vägar som ALDRIG ville ta slut!

 

Så man var ganska mör i kroppen när man steg ur bilen (gick de första stegen som en gammal gubbe med ryggskott för man kunde omöjligt rätta på ryggen på en gång) och gick in i kyrkan. Daniel, Åsa och pojkarna var så fina så^^

 

Noel fick hälla upp vattnet...

 

... medan Martin fick tända på ljuset.

 

Vet inte vad det berodde på, ifall Philip var sur för att vara iklädd en klänning eller om han trodde att han skulle bli bortförd av prästen, men han blev i alla fall rejält grinig när prästen lyfte upp honom.


Han ville inte bli badad...


 

... och inte tusan ville han bli välsignad heller! Han tog då i från tårna och lät oss höra hans missnöje.

 

 

Men så fort som de var klara och gick nerför gången så tystande han och blev så glad så. Kanske hämnd för klänningen?;P

 

 

 

Sedan blev det fika!!^^

Åsa´s syster hade bakat dessa tårtor som var jättegoda! Ser fram emot minitårtorna på bröllopet för de ska hon också göra.

 

 

 

 

Att sen sätta sig i "Fiat:en sent from hell" efter turen upp som nästan kostade brorsans liv (han hade ont på ställen som han inte trodde var möjligt att ha ont på, haha) var knappast dagens höjdpunkt.

 

 


Det var skönt när vårt lilla röda hus skymtades efter 3 timmar och jag traskade snabbt in, eller snabbt och snabbt, så snabbt som en gammal gubbe med ryggskott kan röra sig!

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Dop i Dalarna!

Nu åker vi på dop i Dalarna! Det är lille Philip som ska döpas^^
Tut tut!
//Emma

Hål i öronen

När vi var i Karlstad igår passade Sofia på att ta hål i öronen hos "Smycka." Stackarn hade skakat av nervositet. Man är ju alltid rädd att det ska göra väldigt ont! Och det gjorde det visst också... Jag har själv två hål i varje öra men jag hade tur att det inte gjorde så ont när jag tog mina.

300:- fick hon punga ut med! Rena rånet tycket jag! Jag tror inte jag betalade mer än 120:- för mina.
Vill man vara fin så får plånboken lida pin!:P Men bra blev det och Sofia är nöjd.Nu ska man bara höra hennes tjat om vad ont det gör...:P Hon driver oss redan nu till vansinne.

//Emma.

Oscarsgalan!

Natten till måndagen var det Oscarsgalan! Det är kvällen då de allra tyngsta priserna till eliten av skådespelare delas ut. Vilka som vann och vilka som inte gjord det har jag ingen aning om men vem som bar vad vet jag desto mer^^


Varsågod, här kommer lite Oscars frossa, muahahaha:DMichelle Williams fick bokstavligen ledas fram i denna skapelse av Blue Valentine. Jag såg reprisen av galan under måndagen och hon trippade fram medan hon fick hålla någons arm. Hon verkade lite borta under kvällen... när hon intervjuades så verkade hon drogad! Var oerhört pinsamt. De var väl tvungen att ge henne lite valium för att hon inte skulle få panik i den där klänningen... Men vacker var den^^


Hilary Swank i Gucci. Fjädrar är vårens MÅSTE och det slog hon verkligen slag för:D


Gravida Natali Portman i Rodat. Hon vann en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll för "Black Swan." Se där, det visst jag!


Penelope Cruz och Javier Bardem. Penelope bar en klänning av L'Wren Scott. Penelope som födde parets första barn för cirka två månader såg HELT fantastisk ut!


Anne Hathaway, som tillsammans med James Franco var värd för årets gala, bar Valentino.


Halle Berry i Marchesa. Var inte helt galen i den här klänningen när jag först såg den. Den ser helt annorlunda ut på stillbild än vad den gjorde när hon rörde sig på röda mattan. Tyllen längst ner på klänningen såg alldeles för gles ut och var inte alls snyggt. Men på bild ser det bra ut.Söta Steinfeld Haille bar även hon Marchesa. Den här klänningen ritade hon själv och gav till Marchesa som gjorde den åt henne. Och den blev precis så som hon ville ha det. Inte dåligt att vara så ung och redan få gå på Oscarsgalan i en klänning som hon ritat själv!Sandra Bullock i Vera Wang.


Mila Kunis i Elie Saab. Kanske inte en klänning man väntar sig på en Oscarsgala men ju mer jag ser den här klänningen desto mer gillar jag den! Perfekt för Mila.


Cate Blanchett i Givenchy. Det har varit väldigt delade åsikter om den här klänningen. Är det en hit eller inte. Men jag tycker det är en hit! Så häftig och annorlunda! Konstnärlig skulle jag rent ut sagt vilja säga.


Amy Adams i en så otroligt härlig blå, gnistrande klänning av L'Wren Scott. Älskar slitsen! Den var så fin när hon gick.


Jennifer Hudson i Vercase. Matchade klänningen med lila klackar(!) Det märks att hon är så glad över sin nya figur efter att hon tappat lite vikt. Det riktigt lyser om henne.


Även Scarlett Johanssons klänning från Dolce & Gabbana fick delade åsikter. Personligen tycker jag att klänningen är hemsk! Färgen passar henne inte, klänningn är för slampig och ögonskuggan matchar klänningen och den nyansen av ögonskugga är alltid svår att bära. När hon rörde sig på röda mattan såg sminket inte alls bra ut.


Det är inte så lätt att klä sig inför sånahär galor ska ni veta. Kläderna ser faktiskt annorlunda ut på stillbild, rörlig bild och i verkligheten. En Klänning kan se bra ut i verkligheten men när fotografernas blixtrar träffar klänningen så kan den helt plötsligt bli otroligt osmickrande. Därför får stjärnorna välja mellan att se bra ut på stillbild, på tv:n eller i verkligheten!
//Emma
Kändisarnas knäppa skönhetsknep!

Vill man vara fin så får man lida pin brukar det heta. När det kommer till stjärnornas skönhetsknep så stämmer det ganska bra för en del.

Här nedan kan du läsa om en del skönhetsknep som våra kändisar använder sig utav!

Amy Winehouse är skandaldrottningarnas drottning. Det är sällan man öppnar en skvallertidning och det inte står i alla fall ett par rader om henne (och några bilder där hon blottar den ena intima delen efter den andra...) Hennes skönhetsrutin hör till de äckligaste, hon tvättar nämligen sitt ansikte med sitt eget urin! Hon tycker att hennes hud blir så mycket bättre.
Jag undrar hur man kommer på idén att tvätta ansiktet med urin, och hur förvarar hon det? Har hon små burkar med urin i badrumsskåpet? Vilken chock besökare måste få...
Jag skulle rekommendera att istället skippa alla drogorna. Tror att huden skulle må ännu bättre av det, i alla fall skulle hon så mycket bättre.Cathrine Zeta-Jones gör en egen liten hårinpackning hemma och inpackningen innehåller bara två saker! Öl och honung."Jag luktar som en gammal öltunna i flera dagar efteråt men det är väldigt bra för håret" säger hon.

Demi Moore är vår 48-åriga kändis som aldrig åldras. Och vad är hennes hemlighet egentligen? Jag kan sätta en slant på att de flsta utav oss säger kirurgi, men Demi själv säger att hemligheten är "högutbildade blodiglar." Hon åker helst till Österrike för att bli behandlad av dessa blodsugare eftersom de är de allra bästa.

 


"De avgiftar blodet- Jag känner mig väldig avgiftad."

 

 

Oki... skönt för dig... antar jag

 

 

Victoria Beckham har stulit sin skönhetsrutin från de japanska geishorna. För att få en klar och fräsch hy använder hon nektergall spillning i sin dagliga rutin.

 

 

Man har hört att ett glas rött vin om dagen är bra för hälsan och Teri Hatcher har anamat detta! Men hon har dragit på lite extra och tror att more... is more! Ett glas vin räcker inte för denna donnan, utan hon badar i rött vin! Det röda vinet sägs förbättra hudens elasticitet och bidrar till cellförnyelse i huden.

 


Undrar om hon sippar lite av vinet medan hon badar. Två flugor i en smäll liksom!:P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så många skönhetsknep att välja bland! Hmmm... Bajs, öl, vin eller piss, vilket ska jag välja?:P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Robert Pattinson "Vanity Fair."

Det är är nog det töntigaste omslaget på en tidning som jag någonsin sett. Robert Pattinson pryder omslaget på "Vantiy Fair" med en alligator över axlarna. Ska de göra en nyinspelning på Crocodile Dundee eller vad är det frågan om?

Det är helt otroligt vad en del kändisar går med på för att tjäna några extra slantar...//Emma

Trailer-Water for elephants

Är väldigt nyfiken på den här nya filmen med Reese Witherspoon och Robert Pattinson. Dock kan jag inte riktigt se Reese och Robert "matcha" varandra, lite otippat filmpar. Men kanske blir det riktigt bra!
//Emma

free counters
RSS 2.0