Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Kim Kardashians rumpa fejk?
Nu gott folk. Nu äntligen har vi fått svar på frågan som vi alla ställt oss. Är Kim Kardashians rumpa fejk eller äkta vara?

Kim lätt röntga den kära bakdelen eftersom envisa operationsrykten börjat spridas som en löpeld. Svaren säger oss att jojomänsan visst är den äkta!


Gud så skönt, så som jag har undrat! *fniss*


Här visar Kim med glädje upp sin... stora tillgång:P//Emma

Skydda håret

Nu så här under sommaren så läser man överallt hur viktigt det är att skydda kroppen från att brännas och man bör ha bra solkräm. Men det många glömmer är att håret också behöver skydd!

 

Många upplever att håret blir väldigt torrt och sliten just under sommaren. Skäm därför bort håret lite extra. Håret behöver fukt, fukt fukt.


Bara för att du ska tänka på att skydda håret betyder inte att du måste sitta i skuggan hela sommaren. Köp istället en snygg solhatt! Det finns massor av modeller att välja mellan och det ger även en fin touch till sommarklänningen. Eller varför inte virra in håret i en somrig scarf och bli a´la Hollywood-glam.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

//EmmaVovvevakt!

Det är inte särskilt svårt att vara vovvevakt när vovven är så snäll och go som Tilda!:D Hon börjar få mer spring i bena och vill gärna gå på upptäcksfärd i huset. Hon börjar till och med vänja sig vid vår hund Kryddan lite mer och vill vara framme och nosa på henne. Kryddan är nog den som är mer avvaktande nu, hahaha:D

//Emma.

Källan bakom Shakespeare. Gräs?Ja, man kan undra var William Shakespeare fick all sin inspiration ifrån. Vissa finner inspiration ifrån natur eller musik. Men herr Shakespeare verkar ha valt en annan inspirationskälla...

Forskare är just nu i startgroparna för att skanna Shakespeare kvarlevor. De tror nämligen att han rökte gräs!

"En midnattsommar dröm" ska vara det som drog igång det hela. För forskarna anser att ingen person kan komma på en historia om féer, orgier och blodbad och vara helt vid sina sinnen.


Personligen tycker jag att det är en av de dummaste teorierna som någonsin presenterat. Då ska J.K Rowling, skaparen av Harry Potter-böckerna, och J. R. R Tolkien, skaparen av sagan om ringen -böckerna verkligen ha tagit till det stora artilleriet! Här räcker inte gräs till! För sjuttsingen J. R. R Tolkien kom ju på ett helt älvspråk!Nä, jag tror att någon har allt för mycket frittid...//Emma

Run, Kristin Cavallari, run!


Kristin Cavallari på stranden... Hmm... man undrar vad hennes hemlighet är. Inte springer jag på stranden sådär och håret rufsas om i vinden... Men är det där ett leende som säger "Gud så glad jag är" eller är det mer "Varför i helvete springer jag här för?"

 

 

Vi lär aldrig få veta...:P

 

 

 

 

 

 

Källa

 

//Emma


 

 Midsommarfirande


Det är synd att vi aldrig lyckas få en midsommar där man kan sitta ute och njuta av den svenska sommaren. Midsommar är likamed svarta tjocka regntunga moln, och dessutom svinkallt. + 14 grader, det är Sverige det.Thank God säger jag för att syrran och hennes familj har en liten bod! Det är jättemysigt! Precis lagom stor och barnen får en liten egen hörna så att de kan spela spel och se på film. Eftersom vi brukar vara en hel del folk så blir det aldrig svinkallt där inne. Vilket är ett stort plus för mig som är lite frusen av mig:PMin bror och hans familj har döpt vovven de hämtade i veckan till Tilda! Det var Martin, min äldsta brorson, som kom på namnet. Och me likey very muchy!:D Hon har anpassat sig bra till Olsson-kaoet som inträffar på festerna, alltså då alla de små barnen springer omkring med chipspåsar och godisaskar i högsta hugg, medan Martin försöker överrösta musiken som dunkar i bakgrunden för att förklara för mig vilket spel han spelar medan hans bror Noel börjat snyftar och jämra sig för att han minsann vill se på film. Allt detta medan alla vuxna försöker överrösta varandra för att få säga sitt. Hahaha. Men lilla Tilda sov så skönt, brydde sig inte om oväsendet. Det är bra, hon måste bli härdad:P
//Emma.


Glad midsommar everybody!
Sofia och jag vill önska er en riktig glad midsommar! Tyvärr är vädret som vanligt... alltså mulet och det kommer säkert att regna snart.

Varför kan de inte flytta fram midsommar ett par veckor? Det ligger en förbannelse över den här veckan i juni. Som vanligt ska det bli finare nästa vecka, när midsommar redan är sönderregnad!

Bilden ovan lär inte vara tagen här i Sverige... Här slutar det inte regna så pass länge att solen någonsin skulle hinna titta fram.//Sofia & Emma


Versace för hm!
Hm har samarbetat med en rad kända designare de senaste åren, som till exempel Jimmy Choo. Och nu meddelar Hm att nästa designpartner inte är någon mindre än Versace!

Kollektionen ger oss en tillbaka blick genom Versace´s historia och man kommer att få se läder, tryck, färg och såklart glamour.

Kollektioner innehåller dam- herrplagg, accessoarer samt utvalda inredningsartiklar.

I 300 affärer världen över kommer man kunna köpa dom och den 17 november släpps dom i Hm´s online shop. En mini pre-spring kollektion kommer även att kunna inhandlas den 19 januari 2012.


De som tror att kollektionen kommer att vara svindyr räcker upp handen nu! *Räcker upp handen*//Emma.


Söt vovve!


Min bror och hans familj har skaffat en hund!


Så otroligt söt! Det är en tik och är 9 veckor gammal. Tror det var en blandning mellan en Jack Russel och Papillon. Vi har själva en papillon och man kunde absolut se papillondragen i den lilla.

De har inte döpt den ännu, tror dock att det lutade mot Malva. Vovven var väldigt lugn måste jag säga. Hon sov i min famn och var så gosig! Jag ville knappt släppa henne ifrån mig, haha. Men vår hund, Kryddan, är som en liten valp eftersom hon är så liten^^


//Emma

Ryan Dunn från Jackass död


Igår, 20 juni, avled Ryan Dunn i en bilolycka i Pennsylvania. Ryan Dunn, känd ifrån bland annat Jackass-filmerna och Viva La Bam, blev 34 år.

Enligt uppgifter ska han bara några timmar innan olyckan ha lagt upp bilder på Twitter där han svepte en hel del alkohol. Därefter ska han och ännu en person ha tagit en bil och kört långt över hastighetsbegränsningarna när olyckan inträffade. Båda kropparna hittades med svåra brännskador. Ryan Dunn identifierades tack vare sina tatueringar och ansiktshår.

Tycker personligen att ansiktshåret låter lite underligt... Först och främst, borde det inte ha brunnit upp då resten av kroppen var svårt brännskadad, och sen...är han den enda i världen med ansiktshår...?


Som Sofia sa "Det kommer inte vara detsamma när man nu kollar på Jackass." So true, so true.

//Emma

Gospelfestival

När vi här hemma diskuterar musik så pratar vi om musik med själ och utan själ. Dagens popdängor som går på radion hör till de själlösa låtarna. Soul och blues där man riktigt känner smärtan bakom varje ord är musik med riktig själ.

Visst finns det bra låtar som går på radion (mikrofonkåt hör inte dit) men de spelas flitigt ett tag innan man glömmer bort dom. Däremot så fastnar låtarna med själ. Man vill höra dom om och om igen. Man kan inte få nog! De låtarna har en helt annan betydelse för en.

Sofia föredrar musik med själ. Hon gillar att sjunga soul till exempel, och igår testade hon på något som hon aldrig gjort tidigare. Hon uppträde nämligen i en gospelfestival!

Finns det något maffigare än gospel?
En kör på 60 personer sjöng bakom henne och 3 andra sångare när de öste på.

Det var första gången som gospelfestivalen arrangerades i Filipstad. De hoppas på att det ska komma tillbaka varje år. Med i festivalen var en man från Tyskland som hette Junior. En otroligt duktig sångare! Bandet bestod av tre killar. Två ifrån London och en ifrån Lettland, Riga. Haha, man kunde ett tag tro att hela Europa var med i festivalen:P

 

Alla i kören var amatörer. Men vad duktiga de var! Det lät verkligen jättebra. Och det viktigaste av allt, de hade kul!

 

Vädret var på vår sida, men mörka moln hotade omkring oss. Pappa frös dock. Han hade mysbyxor under sina byxor men fick ändå ett frossanfall i bilen när de skulle åka hem:P Väldigt underligt tycker jag... för JAG frös inte.  Det var mest händerna som var kalla... Men det är de jämt:P

 

 

Den här killen var allt bra rolig! Emmanuel spelade keybord och bas... samtidigt! Ja, det gjorde han verkligen! Han hade dubbel keybord där det var bas på den ena. Fattar inte hur han kunde koppla bort vad den andra handen spelade. Som pappa sa, han måste ha delad hjärna. Helt otroligt duktig! Trummisen har bland annat spelat med Gloria Gaynor (Hon som sjunger "I will survive") och Amy Winehouse!

 

 

 

 

 

Gospelfestival med mycket glädje och värme. Trots det kalla vädret:P

 

 

 

 

 

//EmmaBal på statt

I går för andra året sjöng Sofia på studenternas bal på statt i Kristinehamn. Första gången var 2008, hon var då 13 år! Tycker det är häftigt att en så ung tjej (16 år) helt lugnt uppträder framför människor som hon gått på samma skola med, och att hon blir respekterad som den otroligt duktiga sångerskan som hon är!


Jag gjorde hennes hår och smink. Roligt även för Sofia att få klä upp sig lite extra eftersom det är bal. Hon kompades av 0550- Big Band som också var med henne under Talang- resan 2008.

Håruppsättningar tycker jag är kul att göra! Är man verkligen upplagd för det så kan man få till några riktigt fina updos. Man måste bara ha lite fantasi, och TID!:D Sofia blev nöjd och det är i slutändan det som är viktigast.


Resten av familjen cruisade på stan under tiden som Sofia uppträde. Vi hamnade med Cadillacen och Corvetten mitt på torget tillslut. Sofia har nämligen en VÄLDIGT stark röst:P Hon hördes över halva Kristinehamn skulle jag tro! Så vi stannade för att få lyssna lite:D  Det var även fler som sjöng, men de hörde man inte alls men när Sofia fick micken... ja, då fick vi oss en liten minikonsert:D

 

 

 

 

Nu ska brorsan och jag upp till Filipstad där Sofia och päronen är. I kväll ska hon nämligen uppträda med ett gäng musiker på Stora torget! Busy, busy!:P

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Bilträff i Björneborg!!

Varje år arrangeras bilträff i Björneborg, som ligger några kilometer utanför Kristinehamn. Det var att gå upp tidigt i morse för att få bra plats åt bilarna.

Eftersom det regnade som tusan igår så räknade vi med att det skulle vara likadant idag. Och mycket riktigt, när vi vaknade var det molnigt, grått, kallt och blåsigt! På grund av vädret verkade de flesta stanna hemma för när vi kom vid 08:00 så var det kanske två, tre bilar där. 

Men efter lunch så vaknade folk upp! Björneborgs folkets park blev snabbt fullt av amerikanska bilar och när solen bröt fram genom molnen och det blev riktigt varmt och skönt så blev stämningen riktigt trevlig.

 

 

Vi har en Cadillac de ville-70 och min bror har en Corvette-74. Vi satt och frös under morgonen bakom bilarna. Mamsen köpte förra veckan 5 stolar som vi ska ha på bilträffarna och papsen var så nöjd så när han fick fälla upp dom, haha.

 

Den här bilen var faktiskt med i filmen "2fast2furious!" Vet dock inte hur den hamnade i Björneborg... Long way from Hollywood.


//Emma

Avslutningstider


Idag var Sofias sista dag innan sommarlovet. Jag gjorde hennes hår och smink! Hon ville vara lite extra fin;D

Jag tog studenten 2006 och bland det jag saknar mest med skolan är just avslutningen! Just det där att sommaren stod på tröskeln och man hade planer för sommaren som man längtade så otroligt mycket efter. Man hade alltid en speciell känsla när man kom till skolan och fick sitta och lyssna på rektorer och lärare som hade tal, och låtar efter låtar som skulle sjungas hellre än bra medan man tänkte "Kan vi inte bara få GÅ??!! Har vi inte plågats nog?!"

Sedan när man kom hem, slängde man av sig skorna, sjönk ner i soffan, slog på tv:n och man visste att man var ledig i minst två härliga månader:D Härligt!


//Emma


Da shit right now- Rosettkragar!

Just nu är jag väldigt förtjust i runna rosettkragar! Tycker det ger en sån fin touch till en enkel skjorta eller blus.


Rosetten är så enkel att göra själv om man inte hittar någon man gillar ute i affärerna! Gå till en tygaffär eller hobbyaffär, som till exempel Panduro. Där finns det massor av band att välja bland.


Variera färger, mönster, bandets bredd, få det precis så som du vill ha det. Lägg sedan bandet runt halsen som en slips och knyt bandet till en fin rosett. Voila! Enklare än så kan det inte bli! Du kan också klistra på bandet på en säkerhetsnål och göra det mer till en brosch som du sätter fast på halskragen på skjortan eller blusen.

Jag visade min mamma de här fina banden och hon sa att hon hade sånt när hon var yngre! Allt kommer tillbaka! Hon brukade sy fast små stenar eller liknande på banden.


På Panduro finns allt ifrån snäckor, acryl, metall till halvädelstenar och silverhängen som skulle bli supersnyggt att sy på.Använd fantasin vet ja!:D


Det finns även de här gulliga kragarna! En tröja eller linne utan krage vars hals är lite högre, alltså ingen urringning, behövs för att kragen ska sitta snyggt.

Finns en uppsjö av modeller att få tag i. Det som är roligt med kragarna är att de flesta är broderade i jättefina mönster och färger! Kan bli ett litet konstverk som man har runt halsen.

//Emma.


Vill du se Titanic på havetsbotten?


Skulle du vilja se Titanic? Inte filmen alltså utan det riktiga fartyget på havetsbotten. Det kan du göra nu! Om du hostar upp 360 000:- vill säga.

Lyxreseföretaget Bluefish säljer nu resor med miniubåt ner till vraket på 3800 meters djup. En resa som tar cirka 11-12 timmar.

Utbåten är en forskningsubåt och ägs av Shirshov institute of oceanology och hoppas att 20 resor ner till vraket nästa år ska finansierar stora delar av deras forskning.

Än så länge har 4 platser bokats men intresset är stort, 300 seriösa förfrågningar har gjort.


"Im the king of the world!" Yeah right, Leo. You wish!:PVar jag miljardär och kunde slänga omkring mina pengar hur jag ville så hade jag nog bokat en plats på ubåten. Tycker inte om tanken att åka omkring i en liten avlång plåtburk men att få se Titanic där nere vore en otrolig häftig syn!


Förresten, hur i hela friden kan man säga att en fartyg är osänkbart? Det bäddar bara för problem!!


//Emma


Shania Twain is back!
Det var längesedan man hörde något ifrån countrysångerskan Shania Twain. Vi minns väl alla hennes hits "Man! I feel like a woman" "From this moment" & "That don´t impress me much." Men nu har fröken Twain kommit tillbaka efter att hon gått igenom en skilsmässa. Hennes man kunde inte hålla fingrarna borta från andra kvinnor...  

Hennes nya singel heter "Today is your day."
Lyssna på den här ovan!


Källa

//Emma


Emily Blunt tacksam för "The king´s speech"!Visste ni att Emily Blunt stammade när hon var liten? Nä, det kanske inte är något man håller reda på. Men för fröken Blunt är detta "problem" något hon vill hjälpa andra med och därför sitter hon i styrelsen i Amerikanska institutet för stamning.

 


Hon fick själv hjälp av en lärare när hon var liten för att jobba bort sin stamning precis på samma sätt som George VI, som Colin Firth spelar i den kritiker rosade filmen "The king´s speech."

 


Emily Blunt är otroligt glad över att filmen "The king´s speech" blev gjord för att få människor att förstå att stamning inte är något man ska ta lätt på.

 


Emily Blunt säger detta om Colin Firth insats i filmen:

 

 I "The king´s speech" spelar Colin Firth kung George VI som under hela sitt liv stammade.

 

 

 


"Det var den mest äkta prestationen av en stammare som jag någonsin sett. Jag pratade med Colin om det och det var så underbart hur engagerad han var i rollen. Tydligen hade manusförfattaren också varit stammare, vilket hade varit hjälpsamt. Han lyckades verkligen fånga tveksamheten, stämbands-låsnings-syndromet som händer."Hon fortsätter:
"Det som är så spännande är att Colin faktiskt har gett stamningen ett ansikte, han öppnade upp folk tankar runt om i världen. Så jag tror att många stammare är väldigt tacksamma för filmen och den nyafunna insikten som blev."

 

 

 

 

 

 

 

 Jag såg "The king´s speech" förra veckan och jag gillar verkligen filmen! Colin gör en av sina absolut bästa roller någonsin. Rekommenderar filmen till alla er som inte sett den än!:D


 

 

 

 

 

 

 

 
//Emma


Sofia på sångaudition för tv3!

Tv3 storsatsning för i år är en sångtävling som heter "Secret singer." Programmet går ut på att få fram Sveriges bästa sångare eller sångerska, och det enda som bedöms är rösten. Hur man ser ut och hur man för sig på scenen spelar ingen roll eftersom rösten är det som är viktigast!

Sofia fick tips om tävlingen och mamsen, Sofia och jag åkte till karlstad och Scandic Hotel för att hon skulle göra en audition.

Det var som idol, dock mycket, mycket mindre folk. Sofia skrev in sig, fick en lapp som skulle fyllas i och en nummerlapp. Sedan fick vi gå ner till ett väntrum för att vänta på att hon skulle bli uppropad.Det var 4 stycken (!) i väntrummet när vi kom vid 11:20. 12:10 blev Sofia uppropad med nummer 1012 och 12:14 var hon klar!

En tjej ifrån juryn kom ner med Sofia eftersom hon ville prata med mamsen efter Sofia är under 18 år och behövde målsmans underskrift. Låt mig säga såhär... tjejen från juryn var ... imponerad av Sofia:P Minst sagt! Hon nästan grät!

Juryn var supertrevlig sa Sofia och hon fick sjunga i en sångmick som spelade in hennes audition. Allt var avslappnat.

Det kommer att vara auditions lite varstans i Sverige (kolla in tv3.se om du är intresserad att testa du också!) och 60 personer kommer att väljas ut. Sedan kommer de få träffa ännu en jury som väljer ut ett antal personer som ska få träffa ytterligare en jury och såvidare.

Ska bli intressant att se ifall Sofia blir en av dessa 60 som får gå vidare till nästa steg! Vi håller tummarna!!!^^//Emma

Vems son?

Vissa är som en liten minikopia av ens föräldrar, medan andra inte är lik dom alls! Den här killen heter Weston Coppola och är son till en känd manlig skådespelare. Kan du gissa vem?

Klicka HÄR och få reda på svaret!:D//Emma.

Fåglarna har blivit skräpmatsberoende!

Måste säga att det är lite sorgligt att fåglarna hellre cirkulerar kring snabbmatskedjorna än att leta mask och insekter som de egentligen ska göra när de är på jakt efter mat.

Var på McDonalds idag och åkte genom McDrive. När vi parkerade bilen och började plocka upp kartong eftet kartong och tillbehör efter tillbehör (Förresten, varför har inte miljöfanatikerna gått till attack mot McDonalds och alla dessa kartonger som absolut inte kan vara miljövänliga?! Ja... de vill väl inte förstöra söndagseftermiddagen då de drar dit med sina barn medan ex-frun eller ex-maken är iväg med den nya flamman...) så blir vi mycket snabbt omringade av ett gäng skator!

De glor med sina läskiga ljusa ögon som borrar sig in i en och beordrar att man slänga till dom en ostbit, helst skulle de vilja att jag slängde till dom hela lunchen serverat på silverfat. Vår hund, Kryddan, kan stirra och tiga mat som ingen annan... trodde vi! Skatorna runt McDonalds i Kristinehamn tar hem priset utan tvekan!

Skatorna har blivit beroende av skräpmat. De lever på skräpmat. Frågan är om de skulle klara sig om McDonalds lades ner.

När alla kartonger skulle slängas kunde jag inte gå ut från bilen på grund av alla skatorna. Jag var rädd att de skulle hoppa in i bilen!Det var betydligt fler skator än det här utanför bilen. Vi var omringade!//Emma

Alkoholpåverkad misshandlade sig själv...

Om du körde alkoholpåverkad och krockade med en annan bil, vad skulle du då göra för att förhindra att polisen arresterade dig?

Först och främst ska man INTE köra bil efter att man har drukit. Det gör man bara inte. Men det finns förstås de som gör det, 22 årige Daniel Vignini från USA är en. Han körde alkoholpåverkad och krockade med en bil efter att han struntat i att stanna vid en STOP-skylt.

Han ville såklart inte bli arresterad för att han kört alkoholpåverkad när polisen anlände till olycksplatsen, så vad gör han? Jo, han misshandlar sig själv!

Han slår sig flera gånger i ansiktet, river sönder kläderna, slänger sin plånbok och bilnycklar i en närliggande flod, allt för att få polisen att tro att han blivit offer för misshandel och fått en black-out och inte vetat vad som hänt.

... Trodde han verkligen att polisen skulle gå på det? Det gjorde de såklart inte. Tur att ingen blev skadad, förutom Daniel själv då... men han misshandlade sig själv! Vad svarar han när någon frågar honom hur han fått alla blåmärken i ansiktet: "Jag var så trött på mig själv"?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Bröllop

Min bror och hans sambo gifte sig igår, och vilket fint bröllop det var!:D Vigseln var jättefin, Åsa och Daniel var så fina bägge två (och pojkarna såklart!), maten var jättegod och de olika lekarna och talen från Åsas familj var väldigt underhållande:D Speciellt leken med ballongerna... haha:P


 

De gifte sig i Ölme kyrka. Aldrig varit där tidigare men den var verkligen fin! Helt rätt med den kyrkan.

 

 

Släkt och vänner sitter här och väntar på brudparet.

 

 

And here they come!:D Jag hade varit till Åsa under dagen och lagt hennes make-up. Hon blev så fin! Hennes syster Ida, som är frisör, fixade i ordning hennes hår. Klänningen som hade lite puff i mitten av kjolen ner från en blomma, var typisk Åsa:D Passade henne perfekt!


 

Första kortet på dom som gifta. Det var lite konstigt faktiskt att se brorsan gifta sig... Jag tänkte tillbaka på när vi var små och hur Daniel som 16-årig sprungit omkring i huset med en handduk runt halsen och lekt superhjälte och så nu stod han där, trebarns pappa, och gifte sig! Jag satt där och tänkte "När blev han vuxen?" Haha, helsjukt, jag vet! Han har ändå tre barn. Men det kändes så... konstigt på något sätt.

 

 

Sofia hade en annan utsikt än vad vi hade. Hon sjöng nämligen efter själva vigselakten och fick sitta en "våning" över oss. "You are the love of my life" sjöng hon. Det var så vackert! En låt jag aldrig hört tidigare men jag gillar den. Jag kan faktiskt inte sluta nynna på refrängen:P

 

 

Lille Philip sov i sin lilla vagn som Martin och Noel drog fram mot altaret. Så söt!:D

 


Här kommer de ut från kyrkan. Vädret var strålande och det var varma vindar. Lite småvarmt för de som hade kostym men för mig var det lagomt:D

 

 

 

 

Kvällen bara flög förbi! Mat, tårta, lekar, dans. Helt plötsligt var klockan efter ett och familjen Olsson var tvungna att bryta upp eftersom vi skulle städa idag, och vi ville inte vara allt för... döda:P Men jag hade gärna velat dansa lite till med Linda coh Sofia som levererade moves efter moves som aldrig skådats på denna jord. Hahaha. Herre Gud, vilka systrar jag har:D

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Bröllopsdagen!

Idag är det äntligen dags för bröllopet som det planerats för så länge:D Vädret kunde inte vara finare! Hoppas att allt går som planerat och att brudparet blir nöjda med dagen:D

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Frieri med graffiti

Min bror och hans sambo gifter sig på lördag. Jag vet inte om Daniel direkt friade eller om det var Åsa som tog tag i det hela:P Men killen i klippet tänkte till när han friade till hans tjej. Kolla in, det är väldigt gulligt!^^


Han sätter nog press på de killar som funderar på att fria, haha:D

 

 

 

 

 

 

//Emma


Visste du att...
... Människor som bor i städer har längre och tjockare näshår än de som bor på landet.


och att...

...Kvinnor använder i medeltal 7000 ord varje dag. Män bara 2000!


Ja, det var väldigt nödvändig fakta tycker jag:P Tur att man bor på landet istället för i stan och nog tycker jag att brorsans ordförråd är lite taskigt:D Ja, det är inte lätt att vara kille... (haha)
//Emma

free counters
RSS 2.0