Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Nyårs make-up

Nu är snart nyårsafton. Det är en dag då man klär sig lite extra fint. Man lägger ner tid för att hitta just "den där" klänningen och man lägger ner extra tid på make-up och hår än vad man brukar göra.

Här kommer tips på produkter till nyårs make-up:en om du vill testa något nytt!

Man vill naturligtvis se så bra ut som möjligt, men det finns några fällor man bör tänkta på så att man inte gör en såkallad "makeup miss."

Vill du testa att bära glitter så är nyårsafton rätt tillfälle att göra det. Men tänk på att inte överdosera. Glitter reflekterar mycket ljus och drar ögonen till sig så använd med måtta! Man vill ju inte se ut som en treåring på vuxenkalas:P

Gold 95:- på make up store.


Guld och silverglitter är förmodligen det man först väljer men låt det inte hindra dig ifrån att testa en helt annan nyans som inte är så vanlig. Galaxy är en otroligt snygg grön nyans som jag personligen föredrar framför den guldiga.

 


Galaxy 95:- på Make up store.

 

 

För att få glittret att fästa använd eye primer!

 


Ett tips är att använda en torr svamp eller liknande att ta bort glittret med sen när sminket ska av. Om man inte vill glittra som en diamant över hela ansiktet vill säga:P Personer som använder linser bör vara lite försiktig med glitter.

 

 

För dig som känner att make up är som en stor djungel och inte riktigt vill lägga ner för mycket arbete kan spana in dessa nya produkter från Max factor. Max factor smoky eye effect eyeshadow heter dom och innehåller två olika färger och gör att du kan få fina sotade ögonen lättare än någonsin! Finns i sex olika nyanser så du kan få tag i de färgerna som passar just dig.

 


Ca 115:-. Finns att köpa på de flesta ställen där smink säljes.

Om du för det mesta använder läppglans eller ingenting alls och vill slå på stort med ett läppstift tänk då på att även här ta det lugnt! Läppstiftet kan hamna på tänderna och smetas ut och hur snyggt är egentligen det? Exakt, inte alls! Pressa läpparna mot en servett efter att du applicerat läppstiftet och använd gärna en läppenna för att "låsa in" läppstiftet och förhindrar att det flyter utanför munnen.

 


Estee Lauder "Rio Kiss" 189:-, Cdwow.se

Känner du att rött läppstift inte är riktigt du, ja men ta en annan nyans. Det allra viktigaste är att du är bekväm med det du använder. För inte så kommer det att synas. Ett snyggt läppglans går lika bra om du föredrar det.

 


Max factor 120:-

 

 

 

 

 

Men det allra viktigaste att tänka på innan man börjar applicera glitter, läppstift och så vidare är att inte hoppa över själva grunden. Ska du använda foundation börja då med en primer som gör att din foundation håller längre. Eye primer innan ögonskuggan är ett MÅSTE enligt mig. Det förhindrar att ögonskuggan "smälter bort" och det blir inte några fula veck på ögonlocken.

 

 

Jag använder Laura Mercier´s primer under min foundation och är supernöjd med den.

 


269:-, cdwow.se

 

 

Smashbox Photo finish lid primer har jag använt till ögonlocken innan jag applicerat ögonskuggan. Den här produkten är superbra! Rekommenderar verkligen den här. Ögonskuggan sitter hela dagen.

 

225:- Eleven.se

 

 

Ska dock testa Mac´s prep+prim som jag fick med posten idag. Har hört att den ögonprimern till och med är bättre än smashbox! Det ska bli intressant och se om det stämmer. Den har mycket att leva upp till!

Men lägg nu inte all tid på make up:en. Naglarna bör också får en liten bit av kakan:P Max factor har en uppsjö av nyanser att välja bland och har du svårt att bestämma dig välj då en klassisk röd!

 

 

Lycka till nu med nyårs make up:en!^^ Go crazy, men med måtta!:P

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Kommentarer

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters