Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Skapa din egen Marilyn Monroe Make-up

Jag såg en bild på Kelly Osbourne där hon verkar efterlikna Marilyn Monroe. En look som jag tycker hon passar väldigt bra i. Och det råkar vara en av mina absoluta favvo lookar. Den är så clean och vacker på grund av sin enkelhet. Marilyn Monroe ansågs vara en otroligt duktig make-up artist och lade alltid sin egen make-up och hade sina knep. Till exempel lade hon brun ögonskugga under nästippen för att få den att verka mindre när hon hade fotograferingar.Kelly Osbourne & Marilyn Monroe.  (Bild:msn.se)


Vill du efterlikna den klassiska Marilyn Monroe looken så tipsar jag här om några produkter:Börja med primer & foundation för att då den felfria hyn. Lägg en ljus ögonskugga på hela ögonlooken. Den klassiska vingen görs enklats med en cream eye liner, linern på bilden är ifrån smashbox. Använd en vinklad borste för att lättast forma vingen. En cream eye liner gör det lättare att fixa eventuella misstag. (Bild:vivamondo.se)


Lösögonfransar är ett måste för att få samma fylliga fransar som Marilyn följt av en mascara som ska få lösögonfransarna och de verkliga fransarna att smälta ihop. Lösögonfransar på bilden är ifrån Ardell och mascaran från Max factor. (Bild: Eleven.se)
Lägg sedan en rough längst kindbenen. Om man har svårt att veta var kindbenen är så utgå ifrån ena mungipan upp mot toppen på örat. Sedan för att få de rätta läpparna så använde Marilyn vanligtvis tre olika röda läppstift för att få just den nyansen hon ville ha. Börja med att läga en ljusare röd (ljus röd från Elizabeth Arden) över hela läpparna och lägg sedan en mörkare röd på läpparnas utkanter (mörkröd från smashbox.) För att få lite mer demension på läpparna kan ni använda en brun ögonpenna eller läppenna och lägga den vid mungiporna och en liten bit ut. (Bilder: Eleven.se & Vivamondo.se)

Locka nu håret och Voila! Där har du din Marilyn Monroe look.

/Emma.


Kommentarer
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

sv: Aw stackare ):

2010-02-19 @ 09:52:14
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

snygg sminkning =)

2010-02-19 @ 09:59:47
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: beata

bra tips :)

2010-02-19 @ 10:20:43
URL: http://selmahenrietta.blogg.se/

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters