Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Få den perfekta solbrännan

Vill du få en prefekt solbränna under sommaren? Här kommer några bra tips att tänka på!



1 Solskyddsfaktor
Regel nummer ett att tänka på när man är ute i solen är att använda solskyddsfaktor. Även andra skydd som solhatt och solglasögon är bra skydd mot kroppen.

2 Peela
Det viktigt att peela huden före solning. Genom peeling försvinner alla döda hudceller och det ger en jämnare och finare bränna som vara längre. Tänk på när du skrubbar att vara försiktig runt områden där huden är känslig, så som armbågar och knän.








100% pure body scrub  sugared Lemon Peel 239:- Bella Luccé South Seas body buff 555:- Eleven.se




3 Motionera
Ökad blodcirkulation i huden ger en friskare solbränna. Genom att röra på sig i solen får man både en jämnare och snyggare solbränna.

4 Återfukta
Fukt till huden är nummer ett till en säker solbränna. Undvik torr hud genom att applicera en fuktgivande bodylotion. Glöm inte också att fukta huden inifrån genom att dricka mycket vatten.

5 Sola sakta
Planera din solning, ligg inte och pressa de första dagarna. Solen är som starkast mellan 11 och 15. Får man en bra grund sitter brännan kvar längre.

6 Solarium
Undvik solarium. Solarium förbereder inte kroppen för solen. Enligt Yale School of Medicine så ökar risken för hudcancer med 55 procent om du solar mer än en gång i månaden.



Och sedan ett sommartips från oss Olsson systrar: Ät gott och må gott!!



//Emma.

Kommentarer

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters