Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Linda´s Möhippa!!

Igår, lördag, hade vi syrran Linda´s möhippa!! Vad lyckat det blev!:D Tror Linda var supernöjd med dagen. Vi tror inte på den här förnedringsmöhipporna, därför sa vi att vi skulle göra något som vi visste att Linda skulle tycka var kul. Alltså blev det en shoppingdag i Karlstad, som vi stod för. Följt av en middag på en restaurang.

Det blev bara mamsen, Sofia, Åsa och jag som kunde vara med under dagen, resten kunde inte (eller ville inte.) Det var så passande att Linda ändå skulle shoppa den här dagen! Hon skulle ha skor till bröllopet, faktum var att det passade så bra att vi trodde att hon visste om att vi skulle göra den där möhippan. Men hon hade ingen aning! Mamsen, jag, Sofia och Linda åkte till Karlstad runt 11. Linda var lite smått sur på mig för att jag inte varit färdig då hon kommit på morgonen, men det var bara för att det var meningen att jag skulle sega mig så att Åsa redan skulle vara i mitticity när vi kom, det var där vi skulle börja dagen hade Linda planerat.

"Men vad gör Åsa här!" utbrister Linda när vi kom upp ifrån parkeringsplatserna och Åsa drar upp henne på scenen som är där och förklarar att nu minsann är det möhippa!!


Hon blev så paff! "Men jag skulle ju shoppa ju!" säger hon och är helt förvirrad, haha.

Hon fick en t-shirt med "Blivande brud", en tiara och en sån där magdans...grej:P Vet inte vad det kallas haha. Plus shoppingregler som hon fick ha runt halsen!

Har hela Karlstad sett den där bilden så kan jag minsann lägga ut den på bloggen också:P

Och så fick hon ett guldkuvert med moneysar. Här befann hon sig i djup chock^^

Sen var det shoppingdags!! Haha, men stackars Linda kom helt av sig. Visste inte vart hon skulle gå. Men det kom hon över rätt snabbt^^

Hon var ju som sagt på jakt efter skor...

...Och titta vad jag hittade^^ Är dom inte assnygga! Mamsen och Linda tyckte dock det motsatta men me like^^

Hamnade inne på bokhandeln och vad får jag se? De har förolämpat en av mina favoritböcker! Stolthet och fördom och zombies! What the fuck är allt jag kan säga!

Och nu finns Viktoria och Daniel som klippdockor! Ja äntligen! Vad jag har längtat!... eller not! Det blir bara sjukare och sjukare. Vem tusan köper något sånt där!

Lite lunch^^

Öhmm... och sen gick vi in på Indiska... öhm..

... och det märktes att jag var där. Ja ja! Men de förbaskade glasen stod för nära kanten. Snacka om jag fick eld i baken. Jag var bara tvungen att gå och se på en klänning som befann sig i andra ändan av affären:P

Sofia blev lite trött...

...Så vi tog en fika, muahahaha. Och där hade Sofia sönder ett glas, och sedan två minuter senare hade en annan person sönder ett glas vid kassan!

Skopunkten nästa! Fanns inget där dock...

...Inte till Linda i alla fall men Åsa hittade ett par^^ Hon funderade: Ska det bli ett par nya skor och falukorv under hela veckan, eller inga skor och inte falukorv hela veckan, haha. Det fick bli falukorv hela veckan!

Och äntligen hittade Linda sina bröllopsskor!!

Nej, förlåt! Här var dom^^

Sedan bar det av till Ankdammen för en bit mat.

Jag beställde pasta med fläskfilé. Och en cola light. Och till den cola lighten så fick jag en limebit på glaskanten. Och då fick jag en bright idé... "Det här kan man väl klämma i colan väl!" Plupp!

Och skiten hamnade i colan! Kanske inte en så bright idé trots allt:P

Crazy eyes!!

Nog mycket fint här när solen är framme!

En som sagt superdag! Hade hur kul som helst! Hoppas Linda hade det lika roligt, men det vågar jag nästan säga att hon hade^^

Nu är bara frågan...

... var vi ska gömma bevismaterialen... hahaha.

Tack för en trevlig dag tjejer!

 

//Emma.

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Marie

Såååå synd att jag inte kunde följa med men det hade varit lite svårt med en vecka gammal bebis. Linda har lovat att mannekänga för mig sen så att jag åtminstone får se vad hon köpte :)

2010-06-17 @ 23:53:17
URL: http://pima.bloggplatsen.se

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters