Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Pustar ut

Ja, vi pustar ut. Vilken helveteskväll det var. Ett monster var här, ett otäckt, fjunigt, pyjamasklätt litet monster med Olssons berömda vidöppna mun där det hovades ner chips, godis, majs, gurka, potatissallad, tom och jerry kex, 1 liter saft och vatten. Och det här var bara vad som slank ner de första fem minuterna! (nu får vi hoppas att inte syrran läser det här nu... nämner hon något om hans "snacks" så hade inte jag något med det att göra. Låtsar som om det regnar, dam didam:P)

Det lilla monstret var vår systerson Emil^^ Haha, det var ju ingen helveteskväll, vi hade det så mysigt. Emil slog med knutnävarna, jag befann mig under dom. Men jag funderar faktiskt på hur han kan få ner all mat... Han är ju en Olsson, men han är ju så.. liten. Det borde inte vara möjligt. Och när man tänker att "nej, nu går det inte ner mer, nu är det stopp!" Då trycker han i sig 4 tom och jerry kex och mer chips! (som sagt, jag hade inget med han snacks intag och göra... Okej! Tom & Jerry kexen var jag! Please don´t hurt me!!:P)

Han var så snäll så^^ Man kan inget annat göra än att skratta åt den där sötnosen. När jag gick in och la mig i papsens säng för att läsa så följde han efter mig, släckte lamporna och grejade. "Ska du hämta vovva så att vi kan sova?" frågade jag. Han hoppade ner ifrån sängen och vi gick och hämtade hans tyg vovva (som är jävligt äcklig! Förlåt men det är den! haha) och så gick vi in och la oss, och han somnade så sött^^ Efter att han slagit vovva i huvudet på mig... upprepade gången... aj:P//Emma.

Kommentarer
Postat av: noemii

SV: hehe jaa det är roligt.Nja jag har inte spelat så länge :PKan du spela någon instrument ??

2010-05-16 @ 09:27:03
URL: http://noemii.blogg.se/
Postat av: Sara K

Tackar! Alltid kul att höra vem man liknar :D

2010-05-16 @ 09:50:09
URL: http://kulles.blogg.se/
Postat av: Malin

Tack så mycket :)

2010-05-16 @ 09:58:16
URL: http://malinsofiacalmebring.blogg.se/
Postat av: Erika - Bloggar om min vardag & intressen

Sv: Hahaha! Okejokej, jag vill testa den! Men tycker det är onödigt att köpa en 200g för att testa, så väntar tills den kommer ut i 100g om den nu gör det.

2010-05-16 @ 10:05:09
URL: http://erikabjorck.blogg.se/
Postat av: Erika - Bloggar om min vardag & intressen

Sv: Glömde skriva att jag precis sökte på ditt namn och Talang 08, du sjunger fantastiskt bra! Roligt att du hittade till just min blogg, för musiken och sången är mitt liv.

2010-05-16 @ 10:09:40
URL: http://erikabjorck.blogg.se/
Postat av: Tin-Tin Johansson

Sv: Jag ja har gjort designen själv. Tack!

2010-05-16 @ 10:19:08
URL: http://t-tjohansson@hotmail.com

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters