Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

J.K Rowling hyllar Hagrid!

Hmmm... om du var en berömd författare som tjänat miljoner och åter miljoner på bokförsäljning och filmer som bygger på dina böcker, vad skulle du då göra med alla pengarna? Ja vet! varför inte hylla en av dina påhittad karaktärer genom att bygga upp dennes hus på din bakgård!


J.K Rowling


Det är just det som J.K Rowling ska göra. På sin bakgård ska hon bygga upp en kopia av Hagrid´s stuga. Självklart ska den vara komplett med stor skorsten, konformat tak och likadan trappa som leder upp till ytterdörren. Allt precis som Hagrid´s stuga!

Kanske att J.K Rowling startar en ny Hollywood-trend! Kanske att Peter Jackson bygger upp ett eget litet hobbitsamhälle bakom husknuten eller Jams Cameron fixar en planet som liknar Pandora på pricken. Eller kanske att man snart skymtar Titanic mellan buskarna på hans gård... Det vore något!

Då kan han hyra Kate och Leo också. Och varje hel och halvtimme kan Leo ropa "Im the king of the world!"

 

 

 

Praktiskt. Då håller man bättre reda på klockan:P

 

 

 

 

 

 

 

//EmmaKommentarer
Postat av: marie

Kom på tanken idag att jag tänkte läsa vad folk har frågat dig och vad du svarat. Men såg då att du inte hade någon frågelåda :( . Tycker det är rätt trevligt och personligt, ska du inte lägga upp en? t.ex har http://www.valresultatet.se gratis. exempel finns på:

http://valresultatet.blogg.se/kram

2011-04-20 @ 23:53:04

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters