Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Kändiskapets nackdelar

Kändiskap är inte bara glamour och en fet check. Med kändiskap följer en hel del som man kanske inte räknat med, som bristen på privatliv.

Går man och handlar, rastar hunden, går ut med soporna, köper glass eller kliar sig på huvudet så hamnar det i tidningarna. Hur ointressant det än är!

Jag säger inte att jag är en sådan person som inte är en del av den här galna kändis besattheten, för det är jag! Jag tycker det är kul att titta in i deras värld och se hur dom lever. Men efter att jag vänt de första tidningsbladen så inser jag att de faktiskt är precis som du och jag.

Så egentligen är det idiotiskt att man köper en tidning där man ser en kändis rasta hunden eller gå ut med soporna när jag bara kan titta ut genom fönstret och se Sofia göra precis samma sak, fast helt grattis!
För det är faktiskt ingen skillnad. Kändisarna har bara varit med i en film eller släppt en låt.


Reese Witherspoon har verkligen känt av nackdelarna med kändiskapet. Hon har inte längre något privatliv. I en intervju i "Vouge" sa stjärnan följande om kändiskapet:

 

 

"Ibland sitter jag i bilen och gråter. För jag kommer inte ut. Det är den enda saken: jag sörjer förlusten av mitt privatliv... Men all förlust, det får jag igen dussintals gånger i livserfarenhet."

Eftersom Sofia jobbar på att bli en artist så kan hon inte undvika att hamna i strålkastarljuset, och allt hon gör kommer att hamna i tidningarna, speciellt de mindre roliga sakerna.
För det är trots allt det som säljer, eller hur.Nu påstår jag absolut inte att Sofia ens kommer att känna av en uns av det uppmärksamhet som Reese får uppleva, men man kan inte låta bli att tänka i de banorna, hur det skulle kännas att granskas under ett förstorningsglas. Kändisarna är trots allt människor dom också, under all stjärnstoft som vi mer än gärna dränker dom i.

 

 

 

 

 

//Emma.


Kommentarer

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters