Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Hollywood välkomna i England

Mitt i allt kaos som just nu råder i Englands huvudstad London så har regeringen tydligen fått Hollywood-cravings. Regeringen vill nämligen locka dit "extraordinära talanger" och ska därför göra det lättare för kändisar att flyga över dammen och slå sig ner i England.

Men regeringen låter inte vilken B-kändis som helst komma in, Heidi Montage och Spencer Pratt kan alltså låta resväskorna stå kvar i garderoben. Det krav som regeringen har för att de ska lätta på de hårda immigrantreglerna är att man måste ha vunnit en Oscar, BAFTA, en Golden Globe eller i alla fall varit nominerad till ett av priserna under de senaste fem åren.

Borde man inte fokusera på det kaoset som är i London just nu?
Jo, man kan tycka det! Men tydligen är detta ett väldigt viktig ärende som måste tas itu med genast... Några politiker som drömmer om att bo granne med Brad Pitt och Angelina Jolie kanske??

Det som kan ligga bakom beslutet att lossa på reglerna är rapporter om att mer än 50 % av alla miljonärer i England ska flytta ur landet på grund av de höga skatterna. Och att kändisarna är stadd i kassan kommer väl knappast som en överraskning...



Kommer England lyckas locka över kändispar så som Brad och Angelina, det återstår att se!
Frågan är om England har plats med den stora familjen...:P















//Emma


Kommentarer

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters