Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Sofia- 81 000 på Youtube!

Wow! För en vecka sedan lades Sofias "True Talent" klipp ut på Youtube och har under veckan haft över 81 000 besökare!  Helt otroligt och så oerhört roligt. Besökarna är även bra på att kommentera. Man kan till exempl läsa följande:

"Hon har tonen, naturlig skönhet och något att forsätta att jobba på! Hon är solklart min etta än så länge! Kristinehamnare också, vad kan gå fel ;)"

"hade lätt gift mig med den flickan, hennes röst är GUDOMLIG. skapar rysningar varenda gång."

"jag måste tyvärr försvara dom "avundsjuka" med att dom har öron, man behöver inte ha bra röst för att lyssna, och hon visar inga tecken på nervositet, förutom uttalet vilket är något som man kan träna bort, hon har bra röst, det är det många som har, men det krävs mer än så för att vinna."

"tycker hennes uttal förstör allt.."

"Det här är hur bra som hälst. Och alla ni som inte gillar,skriver taskiga kommentarer,osv är FAN inte bättre än vd hon är. om att ni skulle kunna sjunga inför en publik och svenska folket? KNAPPAST. Så lägg av med alla taskiga kommentarer och liknande."

"De som tycker hon är dålig kan uppbenbarligen ingenting om vad en bra röst är. Om någon av er har sjungit inför publik och varit nervöst vet ni att det inte är så lätt att ha en stark, säker röst. Har ni inte det har ni faktiskt ingenting att komma med. Den svenska avundsjukan är rent ut sagt patetisk."


Blandade kommentarer alltså. Endel tycker hon är grym medan andra inte är lika imponerade. Vilket är bra! För alla kan inte tycka att en person är helt grym helt igenom. Sofia har saker hon måste jobba på men det handlar inte om själva uppträdandet utan saker så som uttal och hållning. Men ingen artist är perfekt ifrån första början. Alla har något som de måste jobba på, och det är Sofia beredd att göra.


Här kommer Sofia´s True Talent klipp en gång till!:D
















//Emma


Kommentarer

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters