Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Julreklam

Så mycket reklam man får under december är lika mycket som man brukar få under ett halvår. Det är julklappstips hit och julklappstips dit. "Ge bort en oförglömlig julklapp till dina nära och kära!" "Missa inte det här toppen erbjudandet!" "Sista chansen att köpa julklappar!" "FRAKTFRITT!!!" Ja, knepen att locka till sig kunder är oändliga.

 

 

 

Förut var det snön och kylan som skvallrade om att julen var på intåg, nu är det reklamen på hotmailen som gör det. Alla utskick är så positiva och härliga!Man ser de här glittriga, juliga, lockande utskicken och man får julkänsla. Det pirrar till lite i magen när man tänker på julbordet när familjen samlas och Kalle Anka förstås.

 

 

 

 

Men snart är det januari. Jul och nyår är över, och var finns då alla dessa glittriga utskick? Då är det istället reklam om resor, vitaminer och tips om hur man ska överleva vintern. "Lämna rusket och dra iväg till varmare klimat!" "Köp en helt ny vårgarderob- Den kanske ruinerar dig men du kommer i alla fall vara snyggt klädd" "Lämna allt snöblask, man och barn och unna dig en spaweekend" "Ta de här 30 pillrena så mår du mycket bättre" "Skit i allt, det finns ändå inget hopp för dig!" Kanske inte att det är så illa, men utskicken har förlorat sin forna glans och kvar finns... vardagen?

 

 

 

 //Emma


Kommentarer

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters