Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

En helg fylld av sorg

Överallt kan man läsa om den fruktansvärda attacken mot Norge som inträffade i fredags. Det var en helt värld som skakades om och hela incidenten var som taget ur en Hollywood film. Otroligt overkligt, man kan inte förstå hur en människa kan vilja göra andra så mycket ont.

Jag vill inte gå in något djupare på ämnet, att analysera och diskutera det som hänt gör det inte ogjort. Han var helt enkelt en sjuk människa med sjuka åsikter, och det han vill är ju att man ska prata om han och det han gjort. Jag skänker dock en tanke till alla omkomnas familjer och vänner. De har ett helvete just nu och det kommer aldrig att bli detsamma.

Amy Winehouse avled i lördags. Är det inte lustigt att de stjärnor som dör alltid lyfts upp på en piedestal och alla pratar om hur bra och duktig just den personen egentligen var? Varför kan inte berömmen hagla när de lever? Amy Winehouse album "Back to black" har ännu en gång hoppat upp på nummer 1 på iTunes listan. Istället för att höra de vanliga kommentarerna om henne, så som "Hon var en neddrogad kvinna som behöver akut hjälp! Hon dör snart!" så låter det mer så här nu "Vilken begåvning! Vilken otrolig kvinna hon var! Hon kommer bli så saknad av världen!"


Amy avled den 23 juli, 27 år gammal. Hon fick sig då en plats i "27 års-klubben"...


Samma sak var det med Michael Jackson. Michael Jackson fick en stor lysande gloria över hans huvud efter att han dött för några år sedan. Innan var han en föredetta superstjärna som hade svårt att hålla tassarna borta från små barn. Han var en pedofil, en sjuk människa. Någon som hört någon kalla honom pedofil efter att han dött? Nä, skulle inte tro det.

//Emma

Kommentarer

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters