Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Alkoholpåverkad misshandlade sig själv...

Om du körde alkoholpåverkad och krockade med en annan bil, vad skulle du då göra för att förhindra att polisen arresterade dig?

Först och främst ska man INTE köra bil efter att man har drukit. Det gör man bara inte. Men det finns förstås de som gör det, 22 årige Daniel Vignini från USA är en. Han körde alkoholpåverkad och krockade med en bil efter att han struntat i att stanna vid en STOP-skylt.

Han ville såklart inte bli arresterad för att han kört alkoholpåverkad när polisen anlände till olycksplatsen, så vad gör han? Jo, han misshandlar sig själv!

Han slår sig flera gånger i ansiktet, river sönder kläderna, slänger sin plånbok och bilnycklar i en närliggande flod, allt för att få polisen att tro att han blivit offer för misshandel och fått en black-out och inte vetat vad som hänt.

... Trodde han verkligen att polisen skulle gå på det? Det gjorde de såklart inte. Tur att ingen blev skadad, förutom Daniel själv då... men han misshandlade sig själv! Vad svarar han när någon frågar honom hur han fått alla blåmärken i ansiktet: "Jag var så trött på mig själv"?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma.


Kommentarer

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters