Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Bilträff i Björneborg!!

Varje år arrangeras bilträff i Björneborg, som ligger några kilometer utanför Kristinehamn. Det var att gå upp tidigt i morse för att få bra plats åt bilarna.

Eftersom det regnade som tusan igår så räknade vi med att det skulle vara likadant idag. Och mycket riktigt, när vi vaknade var det molnigt, grått, kallt och blåsigt! På grund av vädret verkade de flesta stanna hemma för när vi kom vid 08:00 så var det kanske två, tre bilar där. 

Men efter lunch så vaknade folk upp! Björneborgs folkets park blev snabbt fullt av amerikanska bilar och när solen bröt fram genom molnen och det blev riktigt varmt och skönt så blev stämningen riktigt trevlig.

 

 

Vi har en Cadillac de ville-70 och min bror har en Corvette-74. Vi satt och frös under morgonen bakom bilarna. Mamsen köpte förra veckan 5 stolar som vi ska ha på bilträffarna och papsen var så nöjd så när han fick fälla upp dom, haha.

 

Den här bilen var faktiskt med i filmen "2fast2furious!" Vet dock inte hur den hamnade i Björneborg... Long way from Hollywood.


//Emma

Kommentarer

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters