Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Fåglarna har blivit skräpmatsberoende!

Måste säga att det är lite sorgligt att fåglarna hellre cirkulerar kring snabbmatskedjorna än att leta mask och insekter som de egentligen ska göra när de är på jakt efter mat.

Var på McDonalds idag och åkte genom McDrive. När vi parkerade bilen och började plocka upp kartong eftet kartong och tillbehör efter tillbehör (Förresten, varför har inte miljöfanatikerna gått till attack mot McDonalds och alla dessa kartonger som absolut inte kan vara miljövänliga?! Ja... de vill väl inte förstöra söndagseftermiddagen då de drar dit med sina barn medan ex-frun eller ex-maken är iväg med den nya flamman...) så blir vi mycket snabbt omringade av ett gäng skator!

De glor med sina läskiga ljusa ögon som borrar sig in i en och beordrar att man slänga till dom en ostbit, helst skulle de vilja att jag slängde till dom hela lunchen serverat på silverfat. Vår hund, Kryddan, kan stirra och tiga mat som ingen annan... trodde vi! Skatorna runt McDonalds i Kristinehamn tar hem priset utan tvekan!

Skatorna har blivit beroende av skräpmat. De lever på skräpmat. Frågan är om de skulle klara sig om McDonalds lades ner.

När alla kartonger skulle slängas kunde jag inte gå ut från bilen på grund av alla skatorna. Jag var rädd att de skulle hoppa in i bilen!



Det var betydligt fler skator än det här utanför bilen. Vi var omringade!











//Emma

Kommentarer

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters