Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Gigantiska pupiller

Det finns två möjliga anledningar till varför min pappa har GIGANTISKA pupiller. Det kan vara följande:Efter 35 år i en lastbilshytt bestämde sig pappa att han ville leva ut sin tonårsdröm: att bli en knarklangare. Så han kapade ett plan på Stockholms flygplats efter att han levererat pellets i en lyxvilla i förorten.
Han kidnappade en andra pilot som tröttnat på sin snabbmatskarriär och ville testa på något nytt. Under resan till Polen kände denne finiga, seniga andrepiloten sympati för pappas jakt på riktig lycka och blev hans homie, och visade sin tillgivenhet genom att kapa av sig sitt lillfingret. Han la den i en liten silverbox som han hängde i en kedja och gav till pappa som lovade att förvara gåvan nära hans hjärta i all oändlighet.
De levde loppan i huvudstaden Warszawa och checkade in på femstjärnigt hotell som hade spabehandlingar, lyxmat, kasino och små tvålar formade som hjärtan. Eftersom andrepiloten råkat ut för en liten olycka under sina yngre år (som skapat men för livet för stackarn. Han kunde aldrig se på en chihuahua
mer! ) hade han fått en nät liten summa som plåster på såren.
De åt deras andra portion av chokladpudding och grädde, toppat med körsbär när andrepiloten insåg att han var allergisk mot körsbär. Ambulans tillkallades. Personalen räddat andrepilotens liv, som faktiskt aldrig varit i någon fara eftersom han kom på att det var päron han var allergisk mot och inte körsbär. Men ödet spelade på deras sida, för en i personalen hade kontakter inom knarklangning och gav dom ett kort med namn och längd på den man som kunde hjälpa dom.
Namnet och längden förde dom till en klubb. De knackade på dörren och en lucka öppnades.
"Lösenord?" sa en mörk, släpig röst.
"Vi har inget lösenord. Vi fick ett kort."
"Rätt lösenord" och dörren öppnades och de steg in i en rökfullt rum som luktade död hund och blöt katt.
De visades in till ett mindre rum innanför ett större rum och ett mindre rum. Först kunde de inte se handen framför sig på grund av den tjocka röken som var som en grå vägg. Men röken lättade och de fick se en liten man i en större stol bredvid en större man i en mindre stol.
De förklarade sitt ärende. Pappa berättade om sin tonårsdröm och den lille mannen och den större mannen kände genast sympati för pappa, så till den grad att den lille mannen faktiskt berättade om sin dröm, nämligen att bli professionell
skridskoåkare.
De diskuterade om ditten och datten över en skål med vaniljglass och chokladsås och därefter gick på de mer tyngre samtalsämnena som "Vad är meningen med livet?" och "Är det verkligen nagelsvamp jag har?" så lättade de upp stämningen med att prata om pappas karriär som knarklangare.
Men så ringde plötsligt pappas mobil. Det var mamma. Var var han? Hon hade talat med läkaren och ja, det var nagelsvamp han hade och han måste genast hem för behandling!
Som om han hade myror i brallorna kom han på fötterna och lämnade över sin icke existerande knarklangarkarriär till sin andrepilot som lovade att vårda den ömt.
Pappa kapade ännu en plan och en ny andrepilot som tröttnat på sin kemtvättskarriär. Innan pappa lämnat klubben i Warszawa hade han fått en liten påse med grönt innehåll som såg ut som oregano. Eftersom de två passagerarna hade lite tid över så testade de innehållet. Vilken kycklinggryta med oregano det blev!
Det kan ha varit anledningen till pappas gigantiska pupiller eller så kan det vara såhär!:


Han har varit hos ögonläkaren!Nä, nu ska vi inte låta fantasin skena iväg. Jag vill inte att ni ska få fel uppfattning av min pappa. Och jag vill inte att pappa ska bli arg på mig för att jag sprider falska rykten om honom som kan skada hans image. Så jag passar på att be farsgubben om ursäkt. Jag menar ögonläkaren! Hallå! Inte särskilt troligt eller hur?!

:P//Emma

Kommentarer

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters