Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Den ultimata make-up svampen!

Eleven.se lanserar nu en nyhet som är perfekt för oss som vill få den snyggaste grunden till ansiktet. "Beautyblender" är en make-up svamp som är tillverkad helt utan kanter för att man ska undvika att få synliga linjer eller streck när man applicerar bland annat sin foundation. Den rundade toppen gör det möjligt att få snyggt resultat även vid näsvingarna som ibland kan vara svårt att få till då det gärna dyker upp några streck just där.

Den större rundade basen på svampen är perfekt till foundation när detta ska läggas på större områden så som panna, kinder och hakan. Basen på svampen kan även användas till att lägga rouge.


Kostar 199:- på Eleven.se

Det finns även ett litet kit som innehåller en eller två svampar och rengörningsvätska till svampen. Att hålla sina make-up vertyg rena är väldigt viktigt eftersom smuts och fett från huden fastnar på verktygen och bakterier bildas. Därför, om man använder fingrarna eller doppar verktygen i produkterna, kan foundation och concealer som man haft länge orsaka oren hy så som finnar. Fett och smuts som man har på verktygen och som man sedan använder direkt i till exempel sin concealer förs över till concealern och bakterier börjar gro.

Kit: 2 svampar & rengörningsvätska 439:-


//Emma.

Kommentarer

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters