Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Läppglansade ögonlock!

För många är läppglans bara till läpparna men läppglans kan faktiskt användas till mer! Nämligen till att highlighta kindbenen eller under ögonbrynen, på ögonfransarna, som Kate Bosworth gör, eller på ögonlocken. Att använda läppglans på ögonlocken har länge varit otroligt inne på catwalken. Men går det att använda till vardags?

Undrar hur Kate kom på att använda läppglans på ögonfransarna...?Det kan tyckas kladdigt och obekvämt men det börjar smått att lanseras läppglans som är speciellt framtagna till att appliceras på ögonlocken. Då ploppar en fråga upp i mitt huvud: Är det verkligen läppglans då?:P

Trixet med att applicera läppglans på ögonlocken är att först grunda bra; alltså foundation (om man nu vill ha det, alla använder inte det vid ögonen), concealer, primer och transparant puder. Transparant puder är ett MÅSTE! Även om man kör utan läppglanset. Pudret får ögonskuggan att sitta hela dagen. Applicera pudret innan ögonskuggan och efter att du applicerat ögonskuggan. Jag använder mig av Laura Merciers transparanta puder. Superbra.

När man grundat så applicerar man ögonskuggan och sen läppglanset som man bara har på ögonlocket, inte i själva vecket. Vi vill inte ha fula veck. Använd sedan fingret för att sudda ut de skarpare linjerna.


 

 

 

 

Testa du också, gloss up your life!:P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Kommentarer

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters