Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Åker fred hem?

Igårdagens program av True Talent kunde man se hur Fred och Pernilla hamnade i luven på varandra. Det blir såklart jobbigt att bo borta från familj och vänner, man känner en otrolig press att alltid vara fokuserad, alltid kunna ge 200 % i alla lägen och alltid vara på topp! Men att vara det i 10 veckor i streck är i stort sett omöjligt! Alla deltagare kommer, om de inte redan ha haft det, att ha nedgångar och man är inte på topp.

Det är också väldigt påfrestande för familj och vänner! Jag har träffat Sofia totalt kanske 2 timmar på snart fem veckor! Vi får träffa henne efter programmet efter alla intervjuer etc i kanske en halv timme, sen måste vi åka eftersom vi har 3 timmar hem med bil.

Man försöker prata så mycket som möjligt under den tiden man har med henne varje söndag men det är svårt att få allt att kännas naturligt när man står i en tv-studio med kameror nosandes i ryggen!

Kommer då Fred att åka hem efter bråket med Pernilla? Ja, det lär vi se ikväll! Missa inte True Talent 19:30!!


Det gäller att sova och äta bra! För en gång skull blev det inte McDonalds för Sofia utan gratäng och kotlett! Great success!:P


//Emma

Kommentarer

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters