Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Bra start...

Bra start på dagen;D MUSIC!:D

//Sofia"Effie"


Kommentarer
Postat av: linnsans.bloggo.nu

hej hej Sofia !!!!!!! :)

vilken mysig start på dagen ni har haft idag det vill jag också ha men jag fick börja dagen med skolan hehe det e mindre roligt det :)

KRAAAM // LINN :)

2011-10-27 @ 19:06:32
URL: http://linnsans.bloggo.nu
Postat av: linnsans.bloggo.nu

HEJ HEJ SOFIA !!!!!!!!

GRATTIS GUMMAN JAG E SÅ GLAD FÖR DIN SKULL !!!!!! DU E JU SÅ DUKTIG !!!!!!! TÄNK ATT DU VANN EN DATOR OCH EN JÄTTEBRA MIKROFON GRATTIS !!!!!!!!

KRAAAM // LINN <3<3

2011-10-27 @ 19:46:12
URL: http://linnsans.bloggo.nu
Postat av: Kickan

Vad fint piano! <3 Vilka instrument kan du spela? :D Kramis! <3 Förresten du kmr vinna True Talent! ;D Du är bäst! <3

Kraaam <3

2011-10-27 @ 23:07:31
URL: http://kickansblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Millur

Hej Sofia!

Vad kul att du gillar 50&60tals-musik, din röst passar väldigt bra till sådan musik.

Går man enbart på sångtalang så har du absolut TTs bästa kvinnliga röst, Dimitri bästa manliga. Därmed är det ju inte helt otippat att det blir ni två i finalen.

Såg även kommentaren om att du skulle varit divig... jag ser, som jag är säker på att de flesta hemma framför tv-apparaterna håller med om, en ung tjej med enorm talang i början av sin karriär. Som du själv skrev så känner tv-tittarna inte privatpersonen Sofia, därför borde inte heller privatpersonen Sofia ta åt sig utav kritik på nätet för det slipper ingen artist undan. Tycker ändå att den Sofia man faktiskt får se på tv oftare är osäker än divig, dvs totala motsatsen. Det mest beundransvärda med dig är att, trots dina svårigheter med att tala inför publik, så förvandlas du till en helt annan person på scenen som inte drar sig för att ta den där allra högsta tonen, bara för att du kan! Du måste bestämma dig för att ta kommando över rädslan, vända på den och istället låta den pusha dig framåt. Oavsett vad som händer i TT så tvivlar jag inte på att du kommer kunna leva på musiken i framtiden, med programmet öppnas många dörrar och du får kunskap och erfarenhet andra okända sångare skulle betala dyrt för. Det ska bli spännande att följa dig vidare i karriären. Lycka till!

2011-10-28 @ 00:18:48

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters