Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Sjätte söndagsfinalen

Det blev en jobbig söndagsfinal för Sofia och familjen Olsson. Robert fick åka hem!! Naturligtvis var vi alla så otroligt glada att Sofia fick stanna kvar i tävlingen, men Robert och hon har varit så tighta under hela den här tiden. Verkligen synd att han fick lämna TT.

Vi, familjen, fick återigen komma upp tidigare den här veckan då det skulle göras ytterligare intervjuer. Vi kom precis i tid för Sofias soundcheck. Hon var grymt taggad att köra "Idon´t wanna miss a thing" av Aerosmith och har längtat efter söndagen för att få gå loss på den här powerballaden.

 

På eftermiddagen varje söndag körs ett genrep. På genrepet kör man precis som om det varit det riktiga programmet. Så man kan säga att deltagarna kör showen två gånger varje söndag. De låtsas till och med att någon åker ur och de har dueller precis som i det riktiga programmet.

 

Robert och Sofia när det testas kameror på scenen!

 

Ni ska veta att det är ett putsande och sopande på det där glasgolvet:P Stackars den som får den uppgiften!

 

Det är kul att se att det kommer mer och mer fans till Sofia! De här kidsen hade själva gjort den här skylten, på baksidan stod det Robert^^

 

Sofia fick i sista stund byta kläder. Anledningen var att stylisterna tyckte det var för balaktigt... Detta gjorde att Sofia blev oerhört stressad! Hon hade lockigt hår ifrån början som de plattade ut.

 

Som sagt, tråkigt att Robert fick åka hem. Sofia var jätteledsen!! "Vem ska jag nu äta entrecote med?" sa hon till mig efteråt. Men han får komma hit till värmland så får vi väl slänga i en entrecote i stekpannan;D Vem vet, vi kanske slår till med våfflor också;D
//Emma

Kommentarer

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters