Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Sjunde söndagsfinalen

JAAAA!!! Sofia vidare! Vilken otroligt framträdande Sofia och Viktoria gjorde! My God! De yngsta deltagarna visade var skåpet skulle stå:P


Sofia var lite spändare än vanligt den här veckofinalen. Men det behövde hon inte vara!:D Viktoria och hon var grymma!

 

 

De tränade en del på sitt framträdande innan de skulle upp på scenen. Märktes att de verkligen tagit sig tid att lära sig alla steg så att de satt till 200 %. Framträdandet var säkert!

 

 

Det var mer publik än vanligt...

 


...två av dom var inga mindre än André och Robin från Idol. Men de fick snällt sitta där de inte syntes i bild. Idolerna från tv4 på tv3, aj aj, inte bra vettu!:P Bra av André att sprida magsjukebaciller över alla... great..NOT!

 


Det här är Peter! En liten lustig kille... Inför varje söndagfinal så kommer han fram ca en halvtimme innan det börjar och peppar upp publiken! Han har energi som skulle räcka till tio fotbollslag! Man tänker "Hur orkar han? Ska han inte GE sig någon gånng!" Men man får sig några sköna skratt också, för han har dancemoves som skulle göra John Travolta avundsjuk:P

 

 

Han låter några ur publiken dansa på scenen! Här har den invaderas av småtjejer! Roligt för dom, de hade verkligen kul:D

 

 

Tyvärr så måste någon åka hem! Linnea var just den som fick göra det. Väldigt tråkigt moment men man får inte glömma att det faktiskt är en tävling!

 

 

Två tjejer som pustar ut!! Viktoria var nervös för att vara den som gjorde att Sofia fick åka hem. Men det hade hon inte behövt vara! Så bra som hon, och de tillsammans var.

 


Autografskrivning!

 


Sara, Dimitri, Gonza och Emelie!:D Dimitri gav vår pappa en present innan programmet. En bok med 2000 gitarrer! Dimitri signerade den även! Supersnällt av honom. Pappa gick på moln sen^^ De två har helt samma musikstil!

 

 

Paulina hamnade i duellen med Linnea. Och de är i samma lag! Tufft.

 


Sofia och Gonza! Gonza är en härlig kille! Han har ett sånt roligt skratt att jag bara skrattar när vi träffar honom, haha.

 


Ja... Sofia tappade bort sina kläder... Letade runt som en tok. Sofia är lite...slarvig:P Jag menar, det är ju inte en slump att mamma köpte två lypsyler åt Sofia igår:P "Jag köper två, för hon kommer tappa bort en" sa mamma, hahaha. Stämmer bra det!:P Det har hon nog redan gjort:P

 

 

 

Effie tackar alla som röstade på henne!:D Tusen tack!!!:D

 

 

 

 

 

 

 

//Emma


Kommentarer
Postat av: Meja!

Hej Emma!Jag har en fråga till dig. Vilken låt är din favorit låt.

P.S man kan inte bara skriva www.mejah.bloggplatsen.se man kan också skriva www.meja.ax för att det ska gå snabbare!

Och sen ett lycka till, till Sofia!/Ha en bra dag!

2011-10-24 @ 12:52:49
URL: http://mejah.bloggplatsen.se

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters