Sofia "Effie", känd från True Talent 2011, och Emma. Två systrar, En blogg.

Sofia blev en av finalisterna i True talent!

Äntligen får vi säga det till alla, SOFIA ÄR EN AV FINALISTERNA I TRUE TALENT!!!! Helt ofattbart roligt! I gårdagens avsnitt fick vi veta att Danny ville ha med Sofia i hans team som tillsammans  med Tommy Körberg och Pernilla Anderssons finalister kommer att uppträda i livesändning under söndagarna framöver. Förutom Sofia valde Danny även Emma Fällman, Ida Seve och Robert Lukian.


På söndag, den 11 september, kommer den första söndagsfinalen att sändas. Deltagarna är redan nu i Stockholm och förbereder sig inför söndagen.

Sofia skjutsade vi till Stockholm igår. Under onsdagen var det att packa. Hon vet såklart inte hur länge hon kommer att stanna kvar i tävlingen. Hon kan åka ut först, eller som trea, eller sjua, men hon var tvungen att packa som om hon skulle vara kvar alla de tio veckorna som tävlingen nu håller på. Mycket grejer att packa med sig alltså men nödvändigt ifall hon blir kvar ett tag.


Det var en glad och uppspelt Sofia som vi lämnade av i Stockholm med de andra deltagarna. Hon laddar nu stenhårt inför söndagsfinalen om två dagar och vi, familjen, ska naturligtvis upp och heja på henne!










//Emma

Kommentarer
Postat av: Meja!

Kommer bli kul att titta på söndagsfinalerna var kvar så länge som möjlig.

Min syster och jag hejar på dig!

2011-09-09 @ 21:26:34
URL: http://mejah.bloggplatsen.se

myspace layouts

myspace layouts

It´s Rock N´rooooll! You know what to do guys!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters